Happy New Year

till alla kee mao's (A) haha



Och er andra oxå såklart! :D <3


"Hur fan kunde han göra såhär mot mej?!"

Kom hem till mamma nyss efter några ...annorlunda?... dagar. Åkte ju till Nats mamma i Örebro 25 dec. Vi åkte hem 27 dec. Då åkte vi hem till Nat direkt. Jag åkte till sjukhuset 28 dec och sen tillbaka till Nat. Sen på kvällen hände det grejer som jag var jättearg/besviken/förvirrad osv. över... tar det snart. Och imorse åkte vi till Arlanda. Och för en timme sedan kom jag hem. Punkt.

Det som hände.
När jag kom hem till Nat igen efter kirurgbesöket så pratade vi lite om vad vi skulle göra med resten av dagen. Vi skulle göra kyckling till middag, sedan skulle vi gå till Nats kusin Don och ge en julklapp till hans son Noel (några månaders bebis). Sedan ville han gå och gymma.
Vi har ju hållit vårat föhållande hemligt för alla gemensamma vänner. Så när jag ligger och halvsover i sängen och Nat sitter bredvid och spelar - så ringer det på dörren!
Game! -sa Nat. (Game är en gemensam kompis som umgås med Pimmy-tommy gänget.)
Mitt hjärta slog 1000ggr/sek!
Nat har ju också sett till att hålla det hemligt, för han vet att det betydde allt för mej... men han VISSTE att Game skulle komma!! Fyfan va besviken jag var på honom!
Jag gömde mej under täcket och hoppades bara att han inte skulle gå in i sovrummet.
Nat gick ut till Game men kom snart tillbaka för att packa lite grejer han skulle ha med sej till gymmet. Och jag hör då även hur Game närmar sej rummet i full fart... fan jag ville dö!
Så kikade jag fram men låtsades sova, så såg jag honom i spegeln, ansitket vänt rakt mot mej i spegeln, men kollade inte på mej. Men jag visste ändå att han sett att någon var i sängen...
Sen gick dom.
Jag låg och grubblade över hur fan han kunde göra något sånthär mot mej, nu! Dagen innan han åker till Thailand och är borta i 3 veckor!!!!!
Sen hoppades jag bara att han skulle komma hem ensam, för hans egen skull, eftersom jag skulle bli så jävla arg och lessen på honom om han tog med Game tillbaka.
Så somnade jag.
Så vaknade jag av att jag hör han komma hem + två killar! Game och en till kille som jag träffat ett par gånger bara men aldrig riktigt snackat med.
Och så kom Nat in i rummet, la sej ovanpå mej där jag låg och så bara kollade han på mej. Han såg att jag var lessen så han gav mej en sorgsen "Förlåt"-blick. Men det betyder inte lika mycket som ordet Förlåt!!
Så kom Game in i rummet med ett glas vodka i handen, så ställde han sej vid sängen och kollade på mej och sa: Kom och festa! :)
Hans familj skulle fira nyår samma kväll, för föräldrarna ska typ också åka till Thailand typ imorgon eller nått.
Påväg hem till Game så pratade jag med honom, och han berättade att han såg mej redan första gången han var in i rummet. Det var väl därför han inte reagerade värre än vad han gjorde när vi såg varandra. Det var skönt att han inte gjorde så stor grej av alltind, För det var ju att HAN, av alla människor, som såg först att jag gilla Tommy, och det var HAN som gjorde en så stor grej av det på thaifesten förut...  

Men iallafall så gick vi hem till Game och festade lite och spelade en massa spel. Sen gick vi hem vid halv ett tiden, eftersom vi skulle upp 6.30. Men när vi kom hem satte vi på en film istället, sen tänkte vi dygna när klockan var 3.20. Men vi råkade somna vid 4.

Är fortfarande besviken över att Nat lät honom se mej, utan att ens bry sej. Han förvarnade mej inte ens...
Sen när vi var hemma igen gjorde han en till sak han LOVAT mej att inte göra, men det kommer jag inte berätta om, för det är allderles för personligt. Men jag var spyfärdig på honom, och han sa inte ens förlåt även fast han visste hur dåligt jag mådde av det.


Och det jag skulle berätta förut som han gjorde, när vi var hos hans mamma.
Nat gillar yngre tjejer. Han själv är 20 år och är ''kär'' i en 13årig tjej. Hon har flyttat från Uppsala till Örebro samma vecka som vi var i Örebro, och under 1-3 dagar innan jag kom dit så skulle han gå ut med henne, men hon var sjuk så det blev inte av.
Och han messade och skrev med henne hela tiden, mitt framför ögonen på mej, och han prata om henne hela tiden, och sa t.ex.: Ååååh!! Jag vill träffa henne!! :(
-När vi låg och mös sa han så! :'S Man bah; hallå?! Jag pratar ALDRIG om Tommy när jag är med Nat. Jag skriver inte ens med honom :'S

Fyfan...!

In the car

Är påväg till kirurgen just nu. Är väl framme om ca 20 minuter tror jag. Vi får se vad jag får stå ut med den här gången! :/ De kan ju liksom inte ta fler bilder ju, eftersom de redan tagit bilder på alla sätt som går, och de har inte blivit något klokare av de... Så jag vet inte om de ska gå in med kamera eller nått nu!! ;( LÄSKIGT!!!!

Besviken

Sitter just nu i rummet som jag och Nat sover i. Hans mamma och låtsaspappa står och gör mat (snart kommer gäster) och Nat rakar sej, så jag passar på att skriva lite.

Måste säga att jag är sjukt besviken på Nat, över en grej han gör, som han var lessen över att jag gjorde men som jag slutat med...+ att han gör ännu värre än mej! Berättar om det sen, för jag hinner inte nu.

Snart är det dags

Har legat vaken hela natten.. eller... Jag lyckades somna klockan 1 (för första gången på länge?) men vaknade halv 2 av att Roger drog undan fotöljen när han skulle gå isäng!! -.- Sedan dess har jag försökt sova men inte kunnat :( Och klockan 7 ska jag gå upp!!! Jag som lovade Nat att inte dygna... hahaha Ni vet talesättet "Peppar Peppar ta i trä? Det passar ju rejält in. Har ju inte dygnat sedan i somras, så blir det självklart nu när jag sa att jag inte ska göra det. :/

Men snart bär det av till Örebro! :D Det är det viktigaste! Hoppas jag inte ser allt för risig ut pga sömnbrist. Är ju faktiskt jättetrött och har varit supertrött hela natten, så jag vet inte varför jag inte kunnat sova :(

Nu är det ... igen!

Den första julen på denna blogg! :) Därför önskar jag er alla en
JÄTTE GOOOOD JUUUUUL!!!

För min del blir det ingen julmat och sånt idag :( Faktum är att jag kanske intefår något sånt? Thailändare firar ju normalt fall inte jul, så vi får se vad det blir för mat 26 december, då vi ska fira hos Nats mamma :P haha


Man kan vinna, det finns hopp!

Efter mycket tjat, bråk och bedjande - Så vann jag striden!

Igår använde mamma mormor och morfar som ursäkt att inte låta mej åka till Örebro 25 december. Hon sa att de skulle bli lessna och besvikna om jag inte var med när vi firar jul 26 december. Då sa jag till henne: Nej, Jag tror det skulle vara glada för min skull!!!!
hon: Nej det skulle dom verkligen inte!!!! Man ska fira jul med familjen!!!!
Och för att sätta dit henne så frågade jag mormor helt enkelt. Som svar fick jag: Vi är jätteglada för din skull, och du ska få välja själv om du vill åka eller inte.
Så bad jag mormor att snacka med mamma, så de hade pratat igårkväll, men mamma lät mej fortfarande inte åka. Så för en timme sen ungefär så tog jag upp saken igen med mamma. Hon blev SKITARG men jag behöll lugnet och BAD henne att låta mej åka. Jag frågade vad jag skulle göra för att få åka, men hon blev bara arg. Tillslut skrek hon iallafall: Men åk då förihelvette!!!!!

Ah-aaa ;)

Jag tackar mormor<3
haha


För varje dag som går slås jag ner mer och mer

Nu får jag inte ens åka till Örebro för att fira jul och umgås med Nat innan han åker till Thailand. Fick även veta att den sista HELA dagen vi kan ha tillsammans, inte alls kommer bli tillsammans. Jag måste nämligen till kirurgen då!!! ;( Förihelvette jag orkar inte!!! FUCK JULEN!!!

Fest hos mej - med dåliga nyheter

Igår var det Feeest hos mej! Och jag fick veta fler jobbiga saker :(

Strax innan festen skrev Nat till mej att han ska åka till thailand i 3 veckor efter att ha varit hos sin mamma 1 vecka. Och grejen e att jag och Nat kanske skulle fira nyår tillsammans hos hans mamma...
men så sa han: Bara så du vet så är det pga dej som jag åker.
;(
Sen på festen fick jag veta att Tommy tydligen inte känner "så" för mej... Man bah ööööööö?! Varför har du gjort allt du gjort med mej?!?!
Sen hade Sunisa pratat med honom, så fick jag veta att han sagt att han gillar mej, men att han behöver mer tid. För han har tydligen inte släppt en tjej som dissade honom för ett år sen -.- Palla! Hon typ playa honom ju! Orkar fan inte!!
Och sen när vi skulle sova så la han sej ovanpå mej å kysste mej, och sen så kramades han bara och ville typ inget mer :'S Varför pussade han på mej alls efter det han sagt?!?!?
Sen så bah vände han sej om.. då kände jag mej så jävla dissad så jag gick å la mej med tomas istället, som sov på min säng ensam i mitt rum. Låg där några timmar, sen gick jag upp och "bråkade" med Erik om en bild han tog å filmer han filmat på mej å han säger att han ska lägga ut allt på fb och blablabla...



Och såhär ser min arm ut idag! Har flera märken över båda armarna, men det där va den tydligaste. Man ser iallafall tre märken på bilden.
TACK ERIK!! Han höll fast mej lite överdrivet hårt....


Idag skulle jag träffa Nat klockan 12 till 13 innan han åkte till sin mamma, men klockan 10 på morronen messade han mej att vi skulle ses klockan 11 till 12 istället.. bara det att då var tomas, sunisa och tommy fortfarande kvar hos mej, - Och Sov!
Så jag insåg väldigt fort att jag inte skulle hinna se honom och säga Hejdå.. :(
Men sen stack Tomas och Sunisa, så var dte bara Tommy kvar. Han sa att han skulle åka hem, men så när jag kollat buss till honom och insåg att jag skulle kunna hinna träffa Nat i 5 minuter så sa Tommy att han ville stanna ett tag till !
Då blev jag faktiskt sur på honom, för jag skulle inte låta honom få förstöra för mina känslor ännu mer! Så jag tvingade honom att gå till bussen! Så sprang jag hela vägen från där bussen stanna till stationen, och det tar typ 10 minuter att gå! Så jag va helt spyfärdig när jag kom fram! Men jag hann!! :D
Jag kunde inte sluta krama Nat.
så sa han: jag kommer sakna dej
jag: jag saknar dej!!
han: hade du kul igår?
jag: ne
han: nej?
jag: eller.. jo.. jag vet inte.. 
han: va dt mkt folk?
jag: nja det kom och gick folk hela tiden
vi höll om varandra hela tiden, men så kramade jag om honom och sa: jag vill inte att du ska åka!! ;(
han: joo
jag: neej! Jag tänkte på dej hela dagen igår! ;(
han: nej säg inte så..! Det gjorde du inte alls
jag: jo det gjorde jag! ;(
han: nej du gjorde inte det (försöker intala sej själv och mej att jag inte ska sakna honom)

Jag var gråtfärdigt hela tiden, och när han klev på bussen sa han: gråt inte ;P ;(
Och direkt när bussen åkte messade han mej: Jag kommer sakna dig
jag: Jag saknar dej redan ;(

så jävla patetisk

Jag gräver min egen grav. Jag skulle kunna lägga mej där precis just nu!!! Om det inte var skolavslutning imorgon och ett efterlängtat lov börjar, så hade jag fan tagit mitt liv idag!!

Jag vet inte ens vart jag ska börja... tänker bara att jag vill dö!

Imorgon blir det fest hos mej, och jaaa...

Nat och jag pratade för nån timme sen... Han sa att han inte vill träffa mej något mer. Jag sa att jag inte vill sluta träffa honom, men att jag slutar för hans skull. Fan jag orkar inte ens skriva om det ;( Känner tårarna!
Han är iallafall sjukt ledsen just nu, och han tror dessutom att jag inte känner någonting!!
Han frågade även om tommie. Om han varit hos mej, och om vi......

Och nyss precis när jag försökte snacka med min FD bästa vän, så vänder hon SOM VANLIGT ryggen till!!!!!
Jag har inte kunnat prata med henne om någonting på över ett år. Varje gång kommer hon med ursäkter som gör att hon "inte kan" snacka...


Orkar inte

Imorgon ska det firas iaf, och allt detta ska glömmas för några timmar! Ser fram emot det!

Så jävla depprimerad just nu efter jag fick veta

Imorse var jag depp, men jag blev superdepp efter att jag fick veta vad som sas i lörsags när alla dragit till krogen.
Sunisa hade dragit till en krog och killarna till en annan, men sen kom killarna till henne. Då sa hon: Maja har dragit hem nu (på skoj till tommie)
han: aa
pimmy: aa?
sunisa till tommie: pratade du nått med henne?
pimmy: men.. hon är ju på G med Nat.
tommie: ... ;/

Så imorse messade jag honom: Måste prata med dej
30 sek senare ringer min mobil. Tommie.
Jag: hallå?
en tjej i telefonen: hallå? hallå?
jag: hallå ??
hon: hallå?? jag försöker.... hallå? hallå??
jag: ...hallå ? ? ? ?
hon: vem.. .vem är det..?
jag: Maja
hon: mm... vem... vem är det du söker..?
jag: tommy
hon: tommIEEE?
jag: aa
hon: det är min son
jag: jaha
hon: ska du prata med honom?
jag: jag kan prata med honom sen, hehe
hon: okej hej
jag: hejdå ...

Så jaaa.... nu kommer han säkert inte få det messet... -.- jävla skit allt ska va!! Orkar fan inte!!
Var depp redan i lördagskväll efter att tommie dissade mej hela kvällen........!!!

Resultat

Uppsala Thai vann, ännu en gång!! :D Femte gången i rad som de vinner kuppen! :D Hejja!!!

Efter fotbollen visste jag inte vart jag skulle ta vägen... Jag ville inte hem, eftersom då skulle jag vara tvungen att åka till björklinge, eftersom mamma och roger var hemma hos pappa ett tag för de ville hinna se något program på tv (de hade varit i Stockholm oc hjälp Kim att flytta). Så jag stannade och såg lite smått förvirrad ut. Till sist blev det så att jag hängde med follbollsgrabbarna till restuarang och åt thai buffé, super gott!
Och Tommie tog avstånd ifrån mej, eftersom alla tror att jag och Nat är tillsammans... :/ yey... Eftersom vi höll ihop ganska mycket, men det var ju för Sunisa sa åt Nat att ta hand om mej medan hon försökte komma på vad jag skulle kunna ta mej till efter fotbollen, för hon var tvungen att stanna och städa.

Efter maten skulle alla dra vidare till krogen, och jag kommer ju inte in någonstans... och alla bara gick utan att säga hejdå, och jag hade ingen aning om hur jag skulle ta mej hem safe. Så Nat vägrade lämna mej ensam, så han följde med mej hem.

Imorse åkte jag till Åland. Som vanligt en massa bråk när vi väl var i affärena på Åland. Always. Dock så var det enbart mellan Roger och mamma den här gången. Jag lyckades hålla mej utanför!

Jag kom nyss hem och är nu nyduschad + att jag bäddat rent i sängen. Skönt!

Nu är det bara att ta nya tag och försöka rädda situationen, där alla tror att jag och Nat är tillsammans. Våran stund är ju slut nu! Imorse var sista gången det var "vi". Han åker iväg på tisdag, då kommer vi garanterat inte ses någonting mer på väldigt länge.

Igår IDag Imorgon

Igår åkte jag och Sunisa ner på stan och köpte t-shirts till henne och Bibbi, sen gick vi och köpte pennor som man kan rita på kläder med. Sen gick vi till Mikaku och köpte mat. Jag Sushi, hon kyckling. Så hämtade vi nycklarna till lägenheten vi skulle vara i under kvällen oxå (han jobbar på Mikaku). Sen åkte Sunisa och jag hem till honom, åt, började med tröjorna + pluggade lite. Sen gick vi och mötte upp Nat, och efter lite mer än en timme gick jag och Nat för att möta upp Bibbi. Strax därefter kom även Aat (Det var avskedsfest för honom, för han blev tillbaka skickad till thailand idag :( ), och sedan kom ägaren till lägenheten. Hahaha. Sen kom lite mer folk. Sen drog festen igång. Dock så var den inte alls lika kul som det brukar vara... Det var ju inte samma gäng som jag brukar festa med, men Nat och Aat har jag ju festat med flera gånger, och Aat har jag alltid festat med, men igår va det BORING. Alla snackade thailändska hela tiden, och ingen verkade bry sej om att jag inte fatta... Gängen vi brukar va me (Tommie+Pimmy+alla andra) försöker ju prata så mycket svenska som möjligt för min skull, och om inte så översätter de när det är någonting roligt eller intressant...
Efter festen åkte jag och Nat hem till mej..Eller, åkte och åkte... Bussen därifrån gick ju, men jag hade problem med sms-biljett, för min telefon har tydligen blivit spärrad på betalningsgrejer :( Så Nat fick betala min biljett.. och sen så gick ingen annan buss hem till mej (vi missade den med 2 minuter!!) Så vi fick gå hela vägen hem, från stationen. Och jag höll på att kissa på mej -.-

Idag (snart) kommer Nat hit igen. Vi ska ha lite fredagsmys, äta pizza, godis, se på film, mysa och sådär :P tjockisar...

Imorgon drar fotbollskuppen igång! :D skoj! Då ska jag ha min fina tröja jag gjorde igår, haha! Bild kommer senare.

Ps. Nat sover här ikväll för fotbollens skull. Annars måste han gå upp sjuuuukt tidigt!

Chokladtryffel

Här sitter jag och har precis ätit våfflor :)
Senare ska jag förhoppningsvis åka till GC och köpa den vita t-shirten jag snackade om. Vi ska nämligen fixa iordning och skriva på dom imorgon!

Igår när jag åkte till Nat så fick jag en present :) Jag fick en förpackning 200g chokladtryffel! Så söt han är!! Svindyrt oxå!! Men jag känner mej så elak... Jag vill inte att han ska köpa någonting till mej, eller betala någonting för mej, eftersom vi båda vet att det är på grund av mej som han kommer att bli väldigt ledsen inom väldigt snar framtid! :( Han åker till sin mamma flera flera mil bort på tisdag, sen kommer vi antagligen inte ses någonting mer... Så vi är nära slutet nu :( Därför vill jag inte att han ska slänga ut sina pengar på mej...

Nu kommer jag inte åka någonting mer till honom, dock så kommer han hit och sover hos mej på fredag, men det är för att fotbollen börjar så himla tidigt på lördag, så han får sova typ 1½ längre om han sover här.

Jag måste verkligen plugga nu alltså! Administation-prov på fredag.

Allt i sista minuten

Någon som känner igen sej?
Jag känner att jag alltid kör den typiska "I sista minuten" om inte "I sista sekunden!".
Det är dags för prov igen imorgon. Fick VG på den jag hade förra veckan! :D Och dessutom så var hela provet bara ett VGprov, så jag är nöjd!
Så här sitter jag och pluggar en massa i sista minuten.. Har även en uppsats som ska göras klar till Jag Vet Inte När! Så har jag ett prov på fredag oxå, så ska jag även hinna julhandla! I helgen har jag fullt upp med annat, så då hinner jag inte julhandla alls. Vi får se hur detta går...

Jag längtar så fruktansvärt tills jag får hoppa in i duschen! Jag vet inte varför... Jag bara längtar! Ska bli skönt att duscha, känna värme, känna sej fräsch och bara ta det lugnt ett tag och slippa sitta och plugga, och dessutom få grubbla lite ifred om allt annat som händer runt omkring just nu.

Sjuk har man blivit oxå! Det bara rinner 24/7 ur näsan på mej just nu :( Jobbigt...

Just det ja! Jag måste hinna åka och köpa en vit t-shirt innan lördag, eftersom vi ska skriva någonting på en varsin t-shirt som vi ska ha på oss när vi hejar på thailagen A,B och C på fotbollen på lördag!
De jag känner i lagen
Lag A: Tomas
Lag B: Tommie, Nat, Erik, Note
Lag C: Pimmy
Så laget jag hejar mest på är ju självklart B! ;)

Och imorgon måste jag åka till Nat.. glömde min halsduk imorse ;(

S-T-R-E-S-S-!-!-!

every fucking day

Jaa, dagen börjar som vanligt med bråk med mamma... Great!

Vinn en biobiljett - snabbt och enkelt

Nu är det så här att min klass har fått i uppdrag att fördubbla alla likes på skolans hemsida, och för att lyckas med det måste vi göra reklam.

Så gå in här http://www.facebook.com/Celsiusskolan?ref=nf och gilla våran Facebooksida, så har även DU chansen att vinna en biobiljett, vart i landet du än bor!

Dålig film!

Under kvällen gick filmen Mirrors på kanal 5. Jag har viljat se den i två år. Men fy vilken besvikelse den var!! Den var inte alls som jag trodde den skulle vara när man ser på trailern :S Usch!!
OVÄRD


Bulimianfall or what?!

Jag är i den fasen då jag kan äta-äta-äta och ÅTER äta! -> Utan att känna mig mätt... Det är det värsta som finns! :(

När jag cyklade hem nyss kunde mycket ha hänt. Det var en taxi som körde som ett jävla fyllo!! Först kör han upp över trottoarskanten så han håller på att köra på mig, så jag måste backa fort som satan när jag ser honom komma, och ändå var han bara några centimeter ifrån att köra på mig, sen sätter han gasen i botten och kör mot rött... >.<

Det blir av nu

Mamma bråka med mej helt i onödan!! Vi skulle inte ens åka till Åland nästa lördag, utan på SÖNDAG!! Så nu kan jag gå på fotbollen iallafall!! ;D Glad!

Snart ska jag har filmkunskap, sen ska jag gå till bussen. Ska ju åka och överraska Nat med en chokladkalender! Hahaha:)

Så söt

En bild som Tommie gjort
Ser ni vad som gömmer sej?

(Ja han kallas även Tommy)

I älgen/råddjuret står det Sweden.
I <3 Sweden


Måste på fotbollen!

Idag har jag lyckats somna flera gånger i skolan. Först efter första lektionen så sov jag i ca en timme mot ett element (svinkallt i hela skolan). Och så på sista lektionen somnade jag oxå... Jag är så himla trött så jag skulle kunna somna nu oxå.

Jag hade lovat Nat att köpa en chokladkalender till honom, eftersom han aldrig ätit sån. Han har ju inte ens firat jul någongång. Så jag har gått och ränsat...få se nu... 7 butiker och inte hittat någon!!! Men så idag åkte jag och pappa till Ö&B, och där fanns det MASSOR!! :D Happy! Trodde inte jag skulle hitta någon alls... Så imorgon ska jag åka till honom och överraska honom. Om han frågar idag så ska jag säga att jag inte hittade någon :) hihi

Har två större arbeten som jag borde ha jobbat en himla massa på, och jag har lektion i båda ämnena imorgon, men jag har inte fattat någonting vad jag ska göra så jag har inte gjort nått av det... :/

Jag och mamma har typ supermega bråk som vanligt, bara för jag vill dra och se på när thaikillarna har fotbollskupp, men att mamma bokat att vi ska åka till Åland fram och tillbaka då!!! Åååååh!!! Så nu är hon jättearg på mej för att jag inte vill följa med.

Mitt nya mums

Jag har fått ett nytt favorit "Snacks" eller vad jag nu ska kalla det.


Dock så har jag just nu Goudaost, men Hushållsosten och Goudaosten är väl ganska lika? Iallafall så är detta SUPERGOTT!!

Jag lever!

Förlåt för nada uppdatering! Har inte kunnat skriva... Har varit hos Nat sedan i onsdags.

I lördags var det ju fest hos honom, så det kom dit lite folk. Riktigt trevliga människor, haha. Dock blev jag allderles för full... När alla gått hem började jag storgråta och skrek: VARFÖR HATAR HON MEJ?!??!?! VAD HAR JAG GJORT?!??!?!?
Nat: vem?
Jag: Hon!!!
Nat: Vem hon?
Jag: Mammaaaa ;'(
Så pratade vi massa medan jag storböla... Sen började jag må sjukt illa, så jag va tvungen att gå ut på balkongen i kylan ifall jag skulle spy. Nat gjorde mej sällskap hela tiden även fast det var så kallt att vi bara stod/satt och skakade, men när han gick in en liten stund så somnade jag mot balkongräcket.. Då kom han och tog in mej så jag skulle sova, men jag vågade inte sova i hans rum, så jag låg på soffan i vardagsrummet så jag skulle ha nära till balkongen. Om jag skulle spy ville jag spy ute!
Så låg jag och sov ett tag på soffan och när jag vaknade ett par timmar senare ser jag Nat ligga på golvet nedanför soffan, så väckte jag honom och fråga varför han sov på golvet. Då la han sej bredvid mej i soffan istället, så sov vi ett tag, och sedan vaknade jag akut. Satte mej upp i full fart, andades djupt och panikslaget, sedan bah sprang jag ut. Stod där å fick panik (HATAR ATT SPY), sen ba gallskrek jag halvgråtandes: Naaaaaaaaat!!!
Sen spydde jag, aaaas mkt!!! Fyfan asså!!! För mej kommer det så mycket på engång att det kommer lika mkt ur näsan som munnen!!! Så jag hade så sjukt ont i hela halsen och näsan hela dagen igår. Har fortfarande lite ont i halsen.
Sen så var jag bakis i max 4 timmar efter jag spytt, sen var jag mej själv igen.
Blir aldrig bakis-bakis, skönt!

Det som förvånade mej var att igår, vid typ två tiden så började han storgråta... Vi låg och kollade på film i hans säng, så känner jag hur han börjar skaka lite smått, men jag reagerade inte mer på det. Efter några minuter känner jag hur han börjar skaka igen, och ännu mer! Så fråga jag: Fryser du?
Då skakade han på huvudet, så vände jag mej mot honom för att fråga varför han skakar, men då började han gråta jättemycket!! Jag kramade om honom och frågade varför han gråter, men han vägrade säga :(
Han sa att han inte visste, men jag såg på honom att han ljög. Antagligen är det ju pga mej... Hela situationen. Han vet att ''Vi'' snart är över.

Idag slutade jag 10.00 ! :D Alla lektioner inställda, förutom Bild (+sv) men eftersom vi har sv sista lektionen, och då typ 4 timmars håla, så fick vi jobba hemma ist.

Nu ska jag äta glass och plugga inför provet imorgon! ;)

RSS 2.0