igår


Jag, Rebecca och Sunisa igår
<3


Bakning

Tjabba! Idag överraskade jag pappa med att baka kladdkakemuffins i de stora formarna jag köpt till han i present :) Guuud så gott det var! Fast vi har bara ätit en var. Det blev bara fyra stycken för vi hade inte tillräckligt med grejer till sex st.
Jag hade de inne ett tag så tog jag ut de och lät de svalna, sen insåg jag att de inte ens var färdiga! Haha Så jag smakade för att se hur klara de var, sen ställde jag in de i ugnen igen :P


Den här hade jag smakat av innan jag ställde in de i ugnen igen :P

The studio avklarat!

Läskigt värre, men roligare än vad jag förväntat mej. Personalen var värre än vad jag förväntade mej, men fotningen var mycket bättre. Det var ganska kul faktiskt. Jag och Rebecca fick inte se våra bilder, för man måste ha målsman (!!!!????) men Sunisa som fyllt 18 fick se sina. OMG VAD FINA DOM VAA!!!!! Hon blev jättefin med sin sminkning och håret! :) Supersöt!
Nu vill jag bara se Rebeccas bilder oxå !! :D Fast det kommer jag inte få göra :( För vi kommer inte åka in samtidigt och kolla våra :(
Får se om jag köper någon enstaka.. jag tror inte det..!
En bild = 395 kr !! Det är GALET!!! Och 10 bilder för 1795 eller nått... Seriöööst...

Imorgon är vi lediga <3 Här ska sovas hela dagen! :)

Snart ska jag se på idol reprisen, missade det ju. Det börjar klockan tolv. Sen ska lyssnas på musik. Sen ska sovas, sovas, sovas och åter Sovas<3

idrottsdiss

Jaha.... då har man rast till 14.35 fråb 9.50 ..! Har igentligen idrott just nu, men eftersom vi ska springa typ 10.000 mil på tid och jag har huvudvärk så pallar jag inte! Dum flicka, men smart drag.. ananrs kommer jag ju få migrän och inte kunna vara med på svenskan/filmkunskapen.

The Studio

Heeeej!

Kom nyss hem från GC. Rebecca följde med mej dit och hjälpte mej köpa lite grejer :) Jag köpte en present till pappa, men det var inte det jag ville köpa.. för jag kommer verkligen inte ihåg vad det var för något!! :( Men det blev en form som man gör amerikanska muffins i, ni vet de där jättestora :)
Så köpte jag en svart cardigan för 150:- och en skinnjacka, 499:- (har jag för mej). Jag veeet att jag är fett seg med att skaffa skinnjacka, men jag har letat så länge efter just en speciellt sort, och jag har verkligen inte hittat den någonstans! Men nu hittade jag en nästan sån och jag känner att jag inte kommer att komma närmare den jag igentligen vill ha!

Imorgon ska jag, Rebecca och Sunisa till The Studio. Vill igentligen inte dit.. för det blir så himla dåliga bilder :/ + att de kostar typ 400 kr/styck om man vill köpa bilder efter! Men vi tänkte att det är ju en upplevelse iallafall :) Det som gör mest att jag vill dit är att man får en sminkning :) hihi. Vi kommer ju in gratis, för min kusin som tydligen varit där hade rekomenderat mej, så då fick jag komma dit med två kompisar gratis.
Är fortfarande osäker på vad jag ska ha på mej.. man ska ha 3 stycker outfits. Men tänkte att vi kommer ändå antagligen inte köpa någon bild, så vad spelar det för roll vad man har på sej? :P haha

Skoldagen var Dryyyyg. Så hade vi prov oxå i filmkunskap. Kul att lektionen fortsatte efter provet.. :/

Snart kommer papi! Då ska han få sin present!! :) Hoppas han blir glad
-han blev glad! :)

kort runda

Det blev en tur på bandet idag oxå, dock blev det bara en halv timme.. Hade högt tempo och joggade även en bit. Men har mått ganska illa enda sedan min äggröra :P Så om jag fortsatt så hade jag spytt...

Äggröra

Idag har jag varit hemma. Kunde inte sova inatt och vaknade med migrän.
Har varit smått sugen på äggröra under dagen men har inte orkat göra nått.. Sunisa gjorde en äggröra när jag och Bibbi var hos henne, och den var så hiiimla god! Så jag har varit jättesugen på den! Hade aldrig ätit det förut heller :P Så nu ska jag försöka göra en men det kommer inte gå bra, det känner jag redan nu..

löpbandet is back!

Tog en timme i uppförsbacke med högt tempo på löpbandet! Höll på under hela idol. Blev jobbigt i slutet eftersom pga uppförsbacken gör att man kliver lite snett med foten, så det började göra ganska ont. Men det är skönt att ha rört på sej och gjort nån nytta för kroppen :)

Dålig stil

Imorgon händer någonting som jag är helt emot! Jag mår dåligt bara jag tänker på det...
Vi har ju inte alls bra med pengar, men imorgon ska mamma och Roger åka utomlands!!!
Roger fyller 40 idag och mamma tycker att dom behöver åka någonstans nu (för de mår så dåligt och blablabla) så de tog en Sista Minuten-resa...
Jävla skitsnack alltihop! Jag orkar inte! Själv får man NADA av sitt studiebidtrag, man får veckopeng som en 9-åring (30kr) och får knappt pengar till att käka med mina kompisar?! Jag fick bråka till mej pengar för att fira min vän förra veckan! Jag får köpa alla kläder själv. Om jag vill ha nått så måste jag fixa själv, för vi har inga pengar!!
Och så åker dom utomlands?!?!? De ska åka till Kanarieöarna.

Jag förstår om Roger mår dåligt.. hans mamma dör ju snart, men tänk om hon dör medans de är där nere? Vad händer då? Mamma däremot.. Hon har det tydligen väldigt ''jobbigt'' med att starta eget med sin uppfinning som förhoppningsvis kommer ut snart.. Så därför tyckte hon att bara DOM var värda en resa... Så de tog pengarna som jimmy betalat hyra med. Jag undrar jag!! Hur mycket är egentligen mitt studiebidrag i den där resan!!?!!

Jag e så jäkla arg alltså! Tror de på riktigt att jag mår bra?! Har jag någonsin i mitt liv mått bra?!?! Jävla idioter!


Hela livet är ett stort skådespeleri... Som förrförra helgen... Mamma, jag och Roger var ute och åkte och mamma skrek och skrek på mej och kallade mej en massa skit... Men jag höll masken. Jag var iskall och lugn. Men när vi kom till en affär så ville jag inte följa med in. Jag satt kvar i bilen och bara grät och grät. Kunde knappt andas och jag hyperventilerade. Efter att ha gråtit så mina ögon sved fick det vara bra. Jag tog flera djupa andetag och låtsades som om ingenting hade hänt. När de kom tillbaka till bilen fortsatte bråket och jag var åter en isbit.


Det här var efter jag gråtit. Det är bara att le och låtsas att allt är en dans på rosor.
(det är ljuset och de tonade rutorna som gör hudfärgen olika)

De enda leendet som faktiskt är ett leende är när jag är med mina vänner. Det är allt tack vare dom som jag orkar.


ännu en chock ikväll 2

Pga av ''ännu en chock ikväll'' -inlägget så kommer här ett till!
Det som det första handlade om fick mej att återställa datorn en tid, för att se om det var mitt fel att jag fått meddelandet om falskt Windows. Det visade sej att det inte var så... Meddelandet är fortfarande kvar och det ser exakt likadant ut.
Vad jag insåg alldeles nyss var att mitt Photoshop, som jag fick i veckan, har försvunnit!!
Det som oroar mej nu är att de i skolan kommer säga åt mej att betala! Antingen för att få Photoshop igen (1000 kr), eller att betala det + windows grejen!!!
Och vi ar defenetivt INTE de pengarna alltså!! Seriöst, jag kommer att om de säger att jag måste betala!!

ännu en chock ikväll

Asså kolla in det här! Hur fan kan skolan ge mej ett förfalskat windows-exemplar i min skoldator?!

Klicka på bilden för att se den större

allt krånglar

Ska berätta om dagen lite senare, men nu måste jag bara klaga lite.
Jag ritade inatt, och jag har ju lovat så länge att skanna in lite bilder, och nu skulle jag äntligen ta tag i att göra det! MEN så funkar det inte! Datorn som skannern var ansluten till har vi kastat! Och datorn vi har nu tar inte emot skivor, så man kan inte installera den... Oj så kul!
Får väl ta ett vanligt kort med kameran, men det blir så galet annorlunda då!

Den här bilden ritade jag av:

Och nu såg jag även att min skrivbords-bild på datorn är borta? Nu är allt svart...

Ny bakgrundsfärg?

Jag funderar på att byta ut den gröna färgen i designens bakgrund, men jag vet inte vilken färg?


Kom med förslag! :)

Frukost-sallad

Här sitter jag och äter Fruktsallad till frukost :) Så himla gott och en bra start på dagen!

Mycket dålig bild, med en Mycket dålig kamera..



Snart ska jag ut och jobba, sen ska vi åka till Bowlaget och käka+bowla. Roger fyller 40 imorron så vi ska fira honom idag.
Kim och Tom + Tiliiiiiie<3 kommer oxå! :)


klar - jag slutar

fyfan! Är äntligen klar med att sortera reklamen. Det tog 3 timmar!! MIN RYGG!

Jag ställde upp HÄLFTEN av reklamen runt om mej på golvet, och frågade om någon ville bygga en iglo... haha! Det var reklam överallt, och hälften låg till och med kvar på mitt rum. Det blev 9 fullproppade stora papperskassar!!

Jag kommer att säga upp mej!

Limo

Den här snyggingen såg vi när pappa skjussade mej och Rebecca hem från Sunisa förra fredagen x)


Typ bara den + vi på vägararna

GRATTIS i efterskott :)

Här kommer mitt Grattis inlägg till Rebecca! :D (som fyllde i onsdags)

Grattis sötaste beccis<3

(Rebecca och Bibbi)
<3


SERIÖST JAG ORKAR INTE



156,55 kg!!!
=166 kr!!!

Vad fan är detta?! Jag orkar inte mer!! Jag säger upp mej!!

avkastad?

Dagen började med att det bara var jag idag på musiken.
* Det visade sej att vi hade orientering 9.30 på andra sidan stan. Det tar tjugo minuter att åka dit med buss. Jag och Rebecca + några andra var de enda som deltog. Resten skolka. Vi hade ett snabbt tempo och gick omkring i skogen i 1½ timme. As drygt!
* Åkte tillbaka till skolan. Arbetade med en grej som skule redovisas idag.
* Satt ensam 1 timme medans Sunisa var på matte, Rebecca var tillfälligt hemma och alla andra skolka..
* Gjorde skolarbete som ska in senast imorgon.
* Redovisade arbetet vi gjorde tidigare.
(efter skolan började det roliga hända)
* Vi gick på thai restaurang med Sunisa och Rebecca
* Vi satt med Sunisa och väntade på hennes tåg. Hon skulle till sin kille i Stockholm. Väntade i .. 2 timmar? nästan.
* Jag gick till min buss. Hade precis missat en som gått 19.50.
Så kom nästa buss 20.01.
Och här kommer det jobbigaste som hände under kvällen.
Jag visade mitt skolbusskort, och chaffisen nickade att det var Ok att gå in. Jag hann gå 2 meter, så skriker han: HÖRRÖDU!! KOM TILLBAKA!!! Du får inte åka på den där efter klockan åtta!!
Skällde väl ut mej lite ett tag, sen sa han att han var snäll så jag fick åka för den här gången..
Klockan var då 20.03 ...


Fyyy vilken dryg dag! (förutom käket! :) ) ... TUR att vi är lediga imorgon! <3

bomb i skolan?

Nu har jag fått tillbaka min dator! Den lämnades in igår så jag fick Photoshop! :) Visste inte att jag skulle få det. Sen hann jag inte få tillbaka datorn, så jag hämtade den imorse.
Ska berätta mer om den dryyyyyyga skoldagen senare (ikväll), men måste bara berätta att jag trodde det va en kille osm hade en bomb i sitt skåp i skolan, bara några meter ifrån mitt!
En kille hade en stor svart fyrkantig, tjock sak, och kompisen fråga: vad är det där?
han: ...
kompisen: vad är det här?!
han: inget
kompisen: men komigen, berätta!
han: men inget!
kompisen: men vad fan är det?!
han: inget
kompisen: berätta! annars tappar jag den
han: Tappa den inte!!!
kompisen: berätta vad fan det är!!

osv. Så kom det en till kille och fråga, men han vägrade svara vad det var.
Tillslut kom en till kille och sa att man hade den på cykeln, så man trampade lite, sen körde den av sej själv... Eller nått?
haha

Efter skolan ska vi ut och fira Rebecca och käka någonstan. Hon fyllde år igår! Fan oxå, jag skulle ju ha gjort ett inlägg igår och gratta henne!!!!!! MEn hade ingen dator då!! ;( Får bli ikväll :)
Nu hinner jag inte skriva mer. Sunisas matte ska ha slutat, så ska hitta henne och sen kommer rebecca någongång

hela långa dagen

God kväll!
Jag hade faktiskt gott och lagt mej för att sova relativt tidigt för en gångs skull! Låg och grubblade i 15 minuter och sjöng i huvudet på Rolling in the deep som fastnat på hjärnan, när jag plötsligt kom på att jag glömt stänga av datorn. So here I am :) Kan ju då även passa på att berätta om dagen, som helt och hållet gått åt skolan.

Imorse var det ju till sjukhuset. Fuck that shit! De såg ingenting nu heller och jag börjar bli riktigt förbannad! TA BORT DET BARA!! HUR SVÅRT KAN DET VARA?!

I skolan så gick ALL ledig tid + även lektionstid (fel lektion), till att skriva uppgifter som tydligen skulle vara klara idag.. Små företagande visste jag ju skulle vara klart idag, men vad vi skulle göra hade jag noll koll på.. så där blev det lite stressat.
Sen var det fetaste formuläret med frågor som man skulle svara på och skicka in Senast idag. Så där blev det FIGHT med klockan alltså!

Efter skolan åkte jag och Bibbi hem till Sunisa för att göra en uppgift som ska redovisar imorgon. Så nu har jag två redovisningar imorgon (skoj). Arbetet tog typ... 3 timmar?

Kom hem halv nio på kvällen, kollade slutet av idol, käkade, kollade på tradera efter en telefon och nu sitter jag här i sängen.

Det var min dag det ;)

Ny dag och Nya tag imorgon!

Kenza

Asså! Måste ju bara göra ett inlägg om Kenza!

Så himla fin tjej, men ändå så jordnära!
Snygga kändisar har ju stor tendens att lyckas flyga iväg i sin egna lilla kändisvärld, om man säger så. De börjar bli allt för kaxiga och tycker till slut ungefär att de är mer värd och bättre än alla andra. Men Kenza imponerar mej genom att hålla sej kvar med båda fötterna på jorden!
Och jag kan garantera er att Hon är min favorit bloggerska!
Måste ju även tillägga att hon har humor! Och det är ju bara för gött att ha kändisar som bjuder på sej själva!


Man kan inte låta bli att gilla Kenza!


Andreas Larsson + Musikvideo

Ingen har väl missat Andreas Larsson? Den lilla blyga norrlänningen som har världens skönaste röst?! Han hoppade ju av förra gången han var med i idol, men även idag tyvärr! :(



Men vem kunde tro att han skulle göra en musikvideo? :)
http://www.tv4.se/1.2287324/2011/09/19/andreas_larssons_musikvideo


Texten och låten är väl...ingen höjdare... Men hans röst äger ju fortfarande<3

rubrik som rubrik

Sitter här och dör av tråkhet.. Har haft rast i 1½ timme, och har i 1 timme till.. Sedan har vi handel, och sen Svenska redovisning......... yeyyy......

Bara för jag har så otroligt tråkigt i skolan så bjuder jag på den här galet fula bilden jag just tog!

Fick veta att vi typ är lediga på fredag!! :D YEY! Både denna fredag OCH nästa fredag! :) Så jäkla skönt!

du finns aldrig där för mej längre

Asså på riktigt! Det finns en tjej, som en gång i tiden var min bästa vän! Jag kände att jag inte skulle kunna vara utan henne. Men nu orkar jag verkligen inte med henne längre! Alltid när jag försöker söka medlidande eller hjälp, så vänder hon ryggen till. Fort som in i helvette! Det går från en sorgsen lååång historia från min sida, och ett kort glatt Hejdå med en glad smaylie från hennes.
Liksom.. Har du läst vad jag just skrivit? Bryr du dej inte ens?

Bara det att när hon har bekymmer, då kan vi prata i timtal!!
Varför ska jag lägga ut så mycket av min tid på henne, när hon aldrig lägger ut sin ''betydligt mer dyrbara tid'' på mej?

Nej. Jag kan inte kalla dej för en vän längre...

glass


Här sitter jag och käkar glass :)  Den är ganska god men för söt bara... man blir så törstig.. ;P
Den innehåller en massa med små choklad kulor med chrisp i :D Och nötterna högst upp på glassen gör att det smakar som nötkräm :D


Endast 10 kr!


Done

Blev klar för en timme sedan med att dela reklamen..
Måste mejla reklam.nu och fråga hur de igentligen tänker!!
Jag fick dubbelt så mycket reklam, och förra gången vägde det 45 kilo och nu 65 kilo  (och det fattades reklam). Förra gången fick jag 145 kr. Och nu 118 !?!?
Det tog dubbelt så lång tid att sortera, + att nu var jag tvungen att även sortera efter vad villor/lägenheter vill ha också! Och jag får så mycket mindre betalt?! Herregud!
Och ni ska bara veta hur ont jag har i ryggen nu :(

På tisdag ska jag till sjukhuset. Just det! Den där vidriga killen igår, när han drog mej intill honom gjorde det så sjuuuukt ont! För han tröck nämligen precis på knölen hela tiden.

3dagars fest?

God morgon!
Kul att man blev bjuden
på fest idag igen med samma pers! 3 dagar i rad! haha! Men jag hade tackat Ja OM jag inte varit tvungen att jobba idag...

Katten har komit hem. Hon kom igår vid sex tiden på kvällen. Smutsig som sjutton!! Undrar vart hon har hållit hus? I soprummet eller?

Jag skulle verkligen behöva åka och köpa lite kläder igen. Tröttnar så fort på det jag köpt tidigare om jag kommer hem med någonting nytt. Köpte ett linne förra veckan tror jag, men har inte kunnat ta en bild att lägga upp.


Såg han min dröm?

När vi gick hem så gick jag, Rebecca och Thi tillsammans en bit före de andra. Haha Becci var full, även fast hon inte vågade erkänna det :) Haha nu du Rebecca! Men till och med Thi såg att hon va FULL :P Och jag som var helt sjukt snurrig i lägenheten (höll på att ramla in på toan för de var en sån där lite hög grej i golvet + att jag inte kunde gå utan att hålla i mej mot väggen) så lyckades jag gå helt rakt och allt. Han sa att jag verkade HELT NYKTER och att jag lyckades bra med att verka opåverkad. Jag sa att allt bara handlade om att spela, och han sa att jag borde vara med i film för jag klarade det så bra.
Vad han inte visste var att det varit min största dröm i så sjukt många år! 10 år nu!


Varför har jag inte gjort någontging åt det?
Jag försökte få börja på teater redan i lågstadiet, men jag fick inte för mamma. (Men jag spelade teater för klassen tillsammans med fyra andra tjejer.) Mamma hatar typ skådisar och tycker att de är bara sjukt löjliga :'S Man bah: okej? Avis elr? Varför kollar du på film? Alla filmer har en massa me skådisar?
Och för bara några år sedan så satt vi ute på altanen på natten och pratade lite (mamma, jag, jimmy, roger). Och då sa hon: Det bästa som finns är att se någon uppfylla sin dröm! Det finns inget bättre!
Jag: min största dröm är att vara med i en film.
Och vad händer..? Hon skrattar mej rakt i ansiktet och säger: Det skulle ALDRIG klara av! Hahahahaha!
Var inte det bästa som finns att se någon uppfylla sina största drömmar? Och du skrattar din dotter rakt i ansiktet åt hennes dröm?

Aldrig mer se killen!!!

Seriöst vilket äckligt ** på festen. (Ah det blev fest ikv. hos Pimmy).
Den äckliga killen (vet inte va han heter). Asså osocial HELA kvällen, bara satt å STIRRA på mej och Rebecca så när ja kolla tbx på han, han bah fortsatte stirra. Sen dansade vi allihop (elr ah lite då och då,) men den sista gången. Han bah ställde sej bredvid mej och tröck mej intill honom Heeeela tiden, även fast jag stannade upp för ja ville inte dansa me han! Och så försökte han ta på mej och sen försökte han hångla med mej. Jag bah:; NEEJ!!!!  *skrek högt och peka i hans fejja för att han skulle fatta + att jag ville att Thi skulle ta bort han från mej när han hörde att jag inte ville!*
så drog jag mej undan. Och då ville jag inte va där mer för han gav så jävla läskiga blickar! Trodde han skulle stalka mej hem och våldta mej. Så ja bah: Nu går vi! 
Dock så följde de alla med mej och Rebecca enda hem till mej (pappa skulle köra hem Rebecca). Men jag ville inte att han skulle veta vart jag bor! Tur att de inte frågade vilken lägenhet! Men sen så skulle vi krama alla Hejdå, så kramade jag äcklet sist, och då försökte han göra saker igen, så jag var tvungen att trycka allt va ja hade för att få honom bort från mej :-S USCH aldrig mer se han asså!

Osocial Hela Kvällen och sedan försöka någonting sånt där?! Det funkar inte för mej...!

Borta

Min kissemiss är spårlöst försvunnen! :( Sist jag såg henne var igår klockan 7 på morronen. Hon brukar bara vara borta i högst en timme + att hon brukar komma springandes när man ropar på henne eller efter hon hört våran bil komma. Nu har vi ropat på henne hur mkt som helst och hon har inte kommit...
NÅN HAR KIDNAPPAT MIN KATT
typ


ungar

Omg Jimmy har gjort världens coolaste låt! hahaha fan va skön! Kanske kan lyckas dela med mej av den någon gång.

Idag vaknade jag Halv tio pga att någon unge på gatan skrek: JAG ÄR BÄST!!!
Så jag blev väldigt sur och svarade: DU ÄR SÄMST!!!

Idag ska jag träffa beccis<3

Allt säger sej själv

ohoooo herregud HAha vad kul det var :) Blev lite väl snurrig där på slutet, men det är redan över tyvärr.. Som sagt, det fanns en plan B. Tjejorna som tänkte komma kom inte, så det kom dit ett par skojiga boys istället :) Från tjejkväll till mini fest XD hahaha mobbat

Imorgon skulle vi gratta pappa lite, men kim hade tänkt att de skulle komma oxå, men pappa sa ifrån för det är ju himla onödigt att smitta den lille. Men Rebecca kommer och save-ar dagen istället :) Får se vad vi hitt' på. BAra man inte är bakis!! Men ne, så mycket drack jag väl ändå inte :) Jag ser ju fortfarande vad jag skriver ;)

Tv? Nej!

De här två gossarna frågade min morbror om vill vara med i deras program.
Han har fått 5 erbjudanden IDAG om att vara med i tv, men han har sagt Nej till alla (!?) Jag fattar INTE varför!

Fest hos Sunne

Fy vilken jobbig natt jag haft! Inte kunnat sova alls. Sist jag kollade på klockan var den 3.35 och jag skulle gå upp 7.00. Känns ju såååådääääär.
Jag har behövt nysa hela dagen, och äntligen har jag fått göra det! Två gånger dessutom! Hahaha

Ikväll blir det tjejkväll hos Sunisa. Synd bara att det var så många som hade andra planer :( Hade varit kul om fler kunde komma! Det kanske finns en Plan B att fixa dit andra folk oxå för att liva upp allt lite mer ;)

Imorgon ska vi fira papi! Han fyller på måndag, men då är jag hos mamma och på söndag ska jag jobba...Så vi får ta't imorrn :)
Dock har jag inte hunnit fixa present!!! Blandade ihop veckorna och trodde att han fyllde Nästa gång jag e här :( Så han får väl det senare dåå, om vi inte åker någonstans imorron.

tjejkväll

Här ligger jag och lyssnar på musik. Just nu spelas Jessie J - Who you are.
Funderar på om jag ska spela in den här i studion någongång. Men först och främst ska jag spela in Russian Roulette av Rihanna.


Sunisa berättade för mej att det är tjejkväll imorgon, men hon sa aldrig var och när ..? Kul skare bli iallafall! Tror de är de flesta tjejerna i klassen, förutom ...tre stycken. hehe :P Det känns som att det behövs festas till lite nu.. Har ju bara varit hemma i flera veckor eftersom jag inte varit speciellt frisk. Var ju iväg på festival ett tag oxå, men det var ju ganska onödigt. Skittråkigt och jag blev ännu sjukare, smart drag ;)
Men förhoppningsvis är vi inne imorgon, och det är jag ju ganska säker på att vi är! Men bara så jag inte blir
ännu värre.

Btw så känner jag mej bättre nu. Huvudvärken är nästan helt borta, halsen är VG (förutom hostan) och näsan är... på G ;) så ska verkligen försöka go to school imorron.

Goodnight sweethearts<3

-Droger? -Vet inte.

Igår i skolan började jag få väldigt ont i huvudet. Som tur var slutade jag vääääldigt tidigt. Skulle igentligen sluta fem, men jag slutade strax före elva :) När jag kom hem så blev huvudvärken mycket värre och det började rinna sjukt mkt snor ur näsan. Najs..... XD
Jag somnade efter några timmar och sov ca två timmar. Men när jag vaknade igen så var allt bara ännu värre. På kvällen var jag helt borta men jag lyckades berätta för pappa att jag hade sett en tecknad krokodil svävandes ovanför en kompis vänster axel i skolan samma dag (?!?!)
Han: Drömmer du eller har du tagit droger?
Jag: Jag vet inte..
Han: ...vet du inte? Har du tagit droger?
Jag: *borta* Jag vet inte
Han: nehe..?
jag: eller alltså...jag har, Haha, nej jag har inte, Haha, inte dro, Haha, Inte droger! Jag har inte tagit droger...!

Jag hade fått hallucinationer utan att riktigt uppfatta att jag hade det. Såg även senare att min dörr öppnades, även fast den inte gjorde det.

Idag vaknade jag lite bätte, lite sämre. Huvudet var lite bättre, men min hals var trasig igen. Och näsan är densamma. Vi får se hur det blir mot kvällen.

Syrran hade skrivit till mej på fejjan igår och undrat hur jag mår. Hon vet inte om att jag är sjuk tror jag, så antagligen tänkte hon väl kanske fråga om jag ville komma i helgen. Men nu kommer jag ju aldrig kunna åka till henne längre och sova där :( För jag ska ju jobba på helgerna. :(


ett dygn i mitt nya rum..

.. och jag trivs fortfarande :)

Nu har jag precis duschat och snart är det dags för Idol och sedan John Tucker must die. Känner igen namnet men vet inte om jag sett den eller inte.
Jag tog en timmes supervarm dusch! Har varit så nedfrusen i fleeeera dagar och frysit 24/7, så det var så skönt att bara få värmen över hela sej och bara ta't lugnt ett tag + andas ånga. Haha! Det luktar gott när det är jättevarmt vatten :) Har ni tänkt på det?

Nej ni, nu ska jag nog joina pappa och glo lite på 2½ män som börkar om 1 minut. Skönt med en riktig soffpotatiskväll! :)<3

Juste BTW så har jag fått en ny läkartid Äntligen! Tisdag nästa vecka. Ojojoj vad min lärare kommer att bli arg på mej om jag missar hennes lektion...

Happy

Feting nöjd med rummet!! :) Blev nyss klar och jag kan bara säga: VAD STORT MITT RUM ÄR!!! Det känns typ dubbelt så stort, och helt ärligt så trodde jag att det skulle kännas MYCKET mindre än innan, eftersom jag har ställt sängen mitt i rummet vilket gör att jag hindrar andra möbler att placeras på vissa ställen. Men det blev mycketmycket bättre än vad jag trodde det skulle bli!! :D I'm so happy!


Ny dag och nya tag

Skoldatorn är här! :) Äntligen! Men jag är sjukt missnöjd med ...vad det nu heter-plattan som man drar fingret-på-så-musenflyttar-sej-saken XD

oj här kom pappa med en hamburgare från ingenstans och gav mej???? Fattar nada? haha TackTack Papsi!

Iallafall.
Plus med datorn jämfört med de vi fick på Katte: Snyggare, vi fick USB till (+ i kanten)
Minus med datorn jämfört med de vi fick på Katte: Det går bara ibland att stänga igen locket utan att den stängs av (?), GALET JOBBIG MUS-PLATTA (är det så de heter?) ocheee...jaa...

Jag håller på att göra om i mitt rum! :) Flyttar om allt å sådär. Fett mys det blir :)

Nu ska jag äta min burgare och se på Idol<3

Vi hörs Pussar

Kulturnatten

Då var min första jobbdag avklarad! Det tog 1 timme att sortera reklamen och 2 timmar att dela ut. Och då gick Roger (+frasse) dessutom med mej och hjälpte mej dela ut. Så när jag dela ut på höger sida på en gata så delade han på vänster. Så det gick ju typ dubbelt så fort.


Kom nyss hem och avrapporterade att jag var klar. Så åt jag ett äpple oxå! Shit va god den var :) Kan vara för att jag rört mej så mycket nu i värmen och gick förbi 20 äppelträd utan att sno :P
Oooj vad min arm e slut! Muskeln bara skakar till och från. Det var dö tugnt att dra vagnen med reklam i uppförsbackarna!! Och jag gick upp för 5 st brutala uppförsbackar! All reklam tillsammans vägde 45,15 kg. Och det fattades reklam till 15 st.. :/

Ikväll är det kulturnatten. Vi ska typ göra nått, men jag vet inte vad.. Vi ska iallafall åka och kolla praktiskplats till mej om ett tag. Vi ska åka till två-tre olika ställen och checka lite.

Dagens pinsamhet

Idag i skolan skulle jag berätta en sak som jag var väldigt överraskad av, men skrek det innan jag tänkte efter..:
- Vet ni?! Jag satt på en stol med ben!!!

Det jag skulle säga var: Jag satt på en stol med hjul!!!
inte heller så konstigt, förutom hur den var byggd.. det var inte som en vanlig datorstol, utan som en helt vanlig stol med fyra ben, men de hade satt på hjul på den... typ... sjukt ful iallafall :P
Och ja, det var ganska pinsamt :)


Svar på frågor

Tar och svarar på några av frågorna. Det var ju ett tag sedan nu de första skickades, så det är väl dags att svara? ;)

Hur länge har du bloggat?
Svar:
Jag skapade bloggen i december 2010 tror jag. Men jag började blogga i januari/februari har jag för mej

Något du inte tycker om?
Svar:
 Något jag inte gillar är när folk är falska och/eller har dubbelmoral!

Vilken ögonfärg har du?
Svar:
Jag har blå ögon :)

Vad menar du med att du kollapsar??
Svar:
Jag får ett nervsammanbrott och kan inte längre andas, för jag bara gråter och skakar i hela kroppen. Jag kan inte sluta gråta eller lugna ner mej utan hjälp och jag kan sitta och skaka i över en timme efter att jag kan andas någorlunda normalt igen, men luften kommer fortfarande skakigt. Det händer när allt omkring blir alldeles för mycket eller stressigt.


Fortsätt att skicka in frågor! :)

En dag utaaaan

Jag har en sak att notera, gott folk!
Jag har inte ätit någon sorts godis idag! :D Inge godis / glass / dryck  (DOCK drack jag coca cola till maten, men man MÅSTE ha cola till pizza) ... haha där förstörde jag min egen berömelse... Åt pizza + coca cola :( Men skitsamma! NADA GODIS/GLASS :) INTE ENS CHOKLAAAAD </3 
Och dessutom har jag haft ett mindre träningspass :)
Duktig flikka

jobb

Yes I got the job! Dock så tjänar jag bara typ 100 spänn i veckan... 36 lägenheter och 225 villor... = SLAVJOBB!! Ska börja redan i helgen.

Lollo och Jimmy är sååååå over! Lollo har hackat sej in på jimmys facebook konto, radderat ALLT, tagit sej in på hans MSN, ( vet inte om hon tagit sej in på hans artist sida på fejjan oxå..? ) å så har hon raderat alla från vår familj på sin egen vänlista... Fan.. jag som gillade henne :S Hon var huuur söt och snäll som helst! Så gör hon något sådant?! Är det här hennes riktiga Jag? Jimmy har iallafall polisanmält henne, så vi får se vad som händer.

Aja. Vi hörs<3


Åh juste! Idag träffade jag Natta på bussen hem! Och fyyyyyfaaaaan så glad jag blev! Gav henne två kramar efter varandra :D Har inte sett henne på säkert ett halvår! :o Oj vad jag saknat henne och fler andra!

dryg dag

Idag somnade jag i skolan... Hade 2½ timmes rast (som varje måndag) och jag hade huvudvärk och var galet trött, sååå..det ledde till att jag somnade.
Har knappt sovit någonting alls inatt. Jag hade alldeles för många tankar i huvudet + hostan.

Imorgon börjar jag 11.20 tack vare att vi inte fått datorerna än :) Nästan så jag önskar att de ska dröja ännu längre tills vi får dom! Haha

Nu är jag galet trött så jag funderar nästan på att gå och lägga mej otroligt tidigt... Fast, tror faktiskt inte att det kommer hända ;)

SKICKA FRÅGOR TILL MIN


Pözz

Laila Bagge gav svart på tal



miiiiiin fråga :)

De sa ju nämligen i slutet av förra säsongen att Idol 2011 skulle bli den sista.


trött

God morgon!


Idag är jag tröööött och sjuuuuk... Jag skulle inte ha gått på festivalen igår! Nu är jag helt hes och jobbig i halsen igen (jag skrek inte igår) och jag har hosta.

Jag hatar att vara beroende av choklad! Måste typ äta choklad varje dag. Det räcker med bara en bit så är suget över. Men om det är min choklad och det är många bitar, då kan jag inte sluta :(
Jag hatar att älska choklad


natt-tråk

Har haft tråkigt ikväll och kände föra att rika lite granna.. men bara lite. mitt ritblock är hos mamma så...


Eftersom det är jag som ritat så vet jag inte hur Ni ser det. Men om ni inte fattar munnen iaf, så biter ...''munnen'' i underläppen. Hahaha


Nu ska jag sortera tvätt, sen ska jag försöka sova.

BTW så fick jag mejl från Svensk reklam. De hade jobb till mej nu :) Yeyyy! Jag skulle mejla om jag fortfarande var intresserad, så skulle de skicka instruktioner. Jag svarade igår att jag fortfarande är intresserad och nu väntar jag bara på instruktionerna så jag kan börja jobba så fort som möjligt, medans jag än så länge har tid! Så jag hoppas jag får svar snart :)

God Natt!
Skicka gärna pinsamma frågor till Frågestunden! <3


inte kul

Är redan hemma från festivalen. Jag stack därifrån tiiiidigt.. den var KASS!
Den skulle hålla på till halv tre, men jag orkade inte va kvar.. det var typ inga folk alls, sviiiiiin kallt och sjukt mkt mygg !! Sååå... Hejdå festival, nu åker jag hem.

Så nu ska jag äta nån militär-mat-grej som pappa fick när han va ute me militären för någon månad sedan. Har inte ätit sedan klockan elva imorse, fast är faktiskt inte hungrig alls än. MEn jag vill ha någonting varmt, för jag är fortfarande helt nedfryst. Mina naglar var nästan lika blå som mina mörkblå jeans.. :/


snart dax att fixa sej

Festival-time nudå. Drar och plockar upp lite folk vid tre tiden. Skulle igentligen åka vid sju ikväll, men det var tydligen nån som skulle uppträda vid fyra som de ville se... Synd tycker jag. Det är ju grymt mycket roligare att börja på kvällen, så man kommer in i stämningen direkt!

Kommer hem inatt någongång.
Hörs :)


Kom ihåg att skicka frågor till Frågestunden

städare

Känner mej lite som en städare.. Kom hem och började dammsuga direkt. Var trött på att se all röra som blitt efter farmor och sören bott här, och alla kaksmulor och mat överallt på golvet... och även efter farmors festande när pappa och jag jobba/var i skolan som inte vi visste om (hahaha).. Borde diska oxå, men Neee!! Asså farmor och Sören beter sej som barn. De kan inte ens kasta mjölkpaket som är slut. De har lagt ner yoghurt förpackningar och mjölkförpackningar i diskhon :S jaha?? okej?? Och farmor klagade 24/7 på att det stinker?! Konstigt hörru ;)

Idag hade jag två lektioner, men de var så långa.. så det känns som jag gått en vanlig dag. Var ju i skolan i ändå 5 timmar...


Btw. När jag dammsög så blev tv.n helt cp. Så nu är det bara massa myrkrig med lite bild, och jag har försökt fixa sladdarna men det funkar inte :/ KASTA UT DEN! :)


Festival

God kväll !
Imorse mådde jag dåligt, men bättre än tidigare. Runt två-tre tiden började jag må ganska bra och nu känner jag mej NÄSTAN normal! :) så skönt! Trodde att det skulle hålla i sej i veckor, me tanke på hur allt kändes. Så det är jätteskönt att det värsta försvunnit så fort :)

Imorgon=Fredag ! Tumme upp på det ofc. Vet inte vad jag ska hitta på dock. Farmor åker hem vid tolv tiden men då är ju jag i skolan. Sören åkte hem idag för han skulle köra hem en husvagn till någon? aja

På lördag iallafall ska jag ut med en kompis + en av hennes kompisar, så ska vi dra på endags festival :) tror inte de spelar min musiksmak alls.. men jag ville bara hitta på nått, träffa människor, softa, festa och ha kul !!

Snart börjar gammalt avsnitt av BB som jag tänkte jag kanske skulle glo på och efter det ska jag sova.
Vi hörs <3

RSS 2.0