Thailand <3 ไทย <3

Imorgon (Måndag) bär det av till Thailand! :D :D :D
Sedan vet jag inte om jag har någon tillgång till dator eller ej..
Tänk om jag dör?? Wahhh D;
 
CYA ! :D
 
 

Ryan Reynolds

Måste ju erkänna att Ryan Reynolds är världen sötaste snubbe asså! :)
Visst?
 
 

Magsjuk?

Jag undrar jag om jag har blivit magsjuk!
Har varit lös i magen i 3 dagar nu och haft jätteont i magen, och har även mått väldigt illa. Igår åt jag bara en måltid på hela dagen, och nyss åt jag en risifrutti för jag var så himla hungrig, men så fort jag tog en tugga så mådde jag illa igen... :/ Ingen bra timeing just nu. :(
 
 

Thailand bokad!!! :D

Idag var vi och bokade Thailandresan! :) Det blir tisdagen nästa vecka, alltså 17 Juli till 7 Aug! :)
Det fanns bara två platser kvar på planet, så man kan ju verkligen HoppasHoppasHoppas att de två platserna är brevid varandra! - Men det tror jag tyvärr inte....
 
Imorgon blir det att ta ut pengar så jag kan betala Nås mamma biljetten ;) Och sedan ska jag ta eventuella sprutor.
 
 
En chockerande nyhet har jag oxå!
Samma kväll som jag skrev mitt förra inlägg "Ska jag stanna eller gå?" så tog Nat kontakt med mig. Jag hade samma namn på MSN (Ska jag stanna eller gå?) och han så åt mig att gå. Han sa att han saknade mig och ville att jag ska komma dit. Han har tjatat om det en jäkla massa nu!
Herregud, vart kom han ifrån ?!
 
 

Ska jag stanna eller gå?

Jag är verkligen trött på Nås humörsvägningar! De får mig att må så sjukt psykiskt dåligt.
Idag tittade jag på ett avsnitt av paradise hotel på tv6play. Samtidigt så spelade han LoL (Som vanligt...) Och då laggade internet litegrann i 10minuter och han lacka ur totalt. Detta var för 4 timmar sedan, och han har fortfarande varken kunnat kolla på mig eller prata med mig...
 
Han har exakt samma beteende som Nat hade när han lämnade mig, så att behöva gå igenom samma beteende typ varje vecka tär verkligen på mina krafter...!
 
Jag kan slå vad om att han inte kommer säga någonting till mig idag. Han kommer inte lägga sig när jag lägger mig. Han kommer dygna bara för han inte vill ligga bredvid mig. Han kommer inte komma och väcka mig och bara ligga och mysa med mig medan jag halvsover, som han brukar göra när jag sover och inte han gör det, och han kommer säkert fortfarande vara arg på mig imorgon.
 
Love my life!!
I will kill myself!!
 
 

Supergott!

Hallo!
Sitter just nu och käkar jävligt god mat jag just gjort! För första gången i mitt liv - typ - har jag gjort en maträtt som inte var ''färdig''-grejer som man bah värmde på. Och till min stora förvåning så var det även gott! Jag förväntade mig något aldeles förfärligt, som min mat brukar bli (hatar att göra mat), men redan på första tuggan så spärrades ögonen upp av förvånelse, hahaha.
Kanske inte den svåraste maträtten, men det blev iallafall platt pasta (vad de nu heter?) med skinksås fast med bacon istället.
MUMS :)
 
 

Utelåst

Igår kom jag hem ifrån Årjäng och åkte direkt hem till Nå eftersom jag glömt min nyckel där.
Vi kollade på flygbiljetter till thailand och hittade något lagom billiga, och då blir det 11 Juli som vi åker. Så då kom jag på att jag MÅSTE till ungdomsmottagningen och hämta ut p-piller!! MEN det fanns inga tider kvar att boka! Allt var fullbokat! Så imorgon ska jag gå dit ändå och be om recept bara så jag kan gå till apoteket, och eftersom det är akut så borde det väl gå? Eller?
 
Pappa kom och hämtade mig eftersom jag hade såna problem med min stora väska jag hade med mig till Årjäng, och att jag skulle bli tvungen att gå omkring med den till bussen, på bussen, på stan, till umo, bussen och hem. Så han hämtade mig hos Nå :) Sedan när vi kom fram så visade det sig att jag var utelåst!
 
Det har varit fönsterrenovering i lägenheten och min moster hade varit här efteråt och låst med extra låset, dock så låg min nyckel till extralåset i min vanliga väska - som låg inne i lägenheten. Så pappa fick köra mig till min moster så jag fick hämta nyckeln, och sedan tillbaka. :P
 
Vi får se hur det går imorgon då! Om jag får recept eller ej... Nervös? - Ja! Stressad? - Ja!
 
 

RSS 2.0