slut

Fick precis veta att Jimmy och Lollo gjort slut :( Efter... 3 år (?) tillsammans, förlovade och allt. Jag tycker det är himla synd! Gillade verkligen Lollo, och Alla i min familj gjorde det! Speciellt farmor.. hon avgudar Lollo, för hon var motsatsen till mej när vi var hos farmor i norrland förra sommaren. Jag var inte på så bra humör, och farmor ska alltid klaga på allting och göra så stor grej av allt som igentligen inte betyder någonting alls.. osv. men Lollo var den enda som orkade lyssna och ge farmor uppmärksamheten som hon vill ha. :P
Men jag hoppas verkligen det löser sej mellan dom, och att det blir tillsammans igen! Även fast jag inte tror det att det blir så :(

Vad har kommit i brevlådan? :D

Wait for it......
Jag kan säga att innan jag käka så var jag ute och körde i en och en halv timme, på de stora vägarna :)
Sjuuuukt kul!! Roger fick sina papper idag!! :D Skönt med automat i bilen oxå! Slippa bry sej om kopplings grejerna :)

Poolen

Nu har jag äntligen satt upp och fyllt lilla poolen (+ solat lite) :) Men den var större än vad jag minns :o
Tyvärr har jag inte hunnit bada än, för det var ISkallt vatten.. Domnade bort i hela benen när jag bara var i vattnet i några sekunder :P



Inte fin bild alls, men bara så ni fick se den ;)

kommande

ska inte avslöja för mycket, för vi vet ju hur det går :P

Men imorgon så ska jag sätta upp lilla poolen på altaenn :D och Ja, den är Liten! ni får bild imorgon :)
Men vad skönt det kommer bli! Just nu är det ju så sjukt varmt så allt jag skulle vilja göra är att ta en iskall dusch innan jag hoppar isäng, för just nu vill jag bara sova så att det blir en ny dag, så jag kan få duscha och känna mej fräsch igen! För jag kan ju inte göra det nu, eftersom arbetarna sover.
Tyvärr är jag inte ett dugg trött, som vanligt.. enda gången man är trött är ju på morgonen..

Btw, så var den en fästing som kom och kröp på mej för ett par timmar sen!!!!!!!!!!!! VART kom den ifrån?!?!??! Fyfasen! och nu kryper det Överallt på kroppen hela tiden! USCH! Tror inte jag lyckades döda den heller! Tappade den i en fullproppad askkopp, så jag hittade den inte igen, men jag eldade lite i den iallafall.. så hoppas han dog.

På torsdag ska jag och g brudarna ut och grilla + bada vid privat brygga! ;) Schysst! Yes! Tur att emmas farsa bor där han bor så vi blir lite VIP vid badet :) Dricka fixas oxå. Mest av emma antar jag? Kunde ha fixat jag med om det varit uppsalas vecka, men nu är det ju bjk.. så det kanske bara blir lite :/ Aja, ibland måste det väl räcker att skåla för sommarn? :) Man behöver ju inte stupa sej så fort man får tag i nått.
Sen iallafall så tänker väl vissa av oss slagga hos någon, och även där antagligen emma, haha. Så kan vi gå upp och leka direkt på morgonen efter ;)

Rogers papper skulle komma i veckan oxå, så vi kan övningsköra, men inte mammas... :/ aja. skönt att någon får de iallafall :) Så det blir väl mycket köra för mej i helgen sen då! :D Jag ska nog se till att jag ska få köra hem till pappa på söndag oxå! Ser fram emot!


Vi Höres! PussHej!

Hallon Milkshake

Ni hörde rätt! :D Nu har jag gjort min efterlängtade Hallon Milkshake! Brorsan drog för en halvtimme sen, fattar inte varför han åkte hit över huvudtaget? Aja. :)


Muuuuuums :)


läkarsvar!!

Hallelujah! Har fått läkarsvaren. DOCK så såg de inte vad knölen är... -.- Så jag ska få ännu en ny läkartid, och då ska jag göra en ultraljuds-undersökning! :/ Asså! Efter den armen de gav mej så är de ju skylldiga mej ett svar! ;P

Kul? -nej

Idag är ingen bra dag...
Igårkväll var jag väldigt glad och såg fram mot den här dagen. Varför? Jo, brorsan sa att han var ledig de tre kommande dagarna så då skulle han inte vara hemma, utan han skulle dra till sin tjej Lollo i Sthlm. Jag skulle alltså bli ensam hemma (JIPPIE) och då skulle jag testa göra en frukt milkshake och softa lite, och sen/eller innan det skulle jag ta en springtur på rullbandet, och sen bah ha det soft :)
Men tidigt imorse (han jobbar natt) så vaknade jag av att någon kom hem! Och då tänkte jag: Vad fan händer nu?? Vem är det som kommer??
Men hunden var så glad som han blir när Jimmy kommer, så då förstod jag att det var han... Senare, mot elva tiden så vaknar jag av att någon kommer ner för trappan. Då förstod jag att det var jimmy... Fan oxå! Snacka vad besviken jag e! + att han t.o.m. hade fått låna typ 500 spänn av Roger för att han inte skulle komma hem :/

Grejen e: Vi får inte göra saker utan tillåtelse för mamma -.- + att om jag gjorde en milkshake så skulle han oxå vilja ha, och jag hatar att göra saker till andra som jag inte smakat först, för jag vill inte att folk ska behöva pina i sej om det e skitäckligt :P OCH jag HATAR att träna på t.ex: rullband, träningscykel, crosstrainer m.m. när någon är hemma. Jag vet inte varför? Jag klarar bara inte av det.. Eftersom träningsgrejerna står i vardagsrummet, på nedervåningen, bredvid kök, hall och badrum..där alla är hela tiden! -så går det inte.

Så vad ska jag göra idag??? BRA FRÅGA!! Jag har ingen aning :( Alla mina planer gick ju åt skogen!

svimma

Jätteskönt med soligt och härligt väder! Välkommen tillbaka Solen, måste jag säga! :)

Men.. ja då var det dags att vara bara några hundradelars sekunder från att svimma igen då..
Det svartnade för hela ögon och jag såg nästan ingenting alls när jag gick mot badrummet. Satte på iskallt vatten i handfatet och blötte ner hela mej. Mest i ansiktet och armarna. När det blivit lite bättre så tänkte jag gå därifrån men då blev det svart igen, så jag satte mej på toan och hängde med  armarna över handfatet, sen vände jag på mej och satte mej i duschen och satte på iskallt vatten. Satt där i någon minut och andades djupt och sprutade vatten på mej. När det blev bättre gick jag därifrån, men som sagt så blev det svart efter bara en liten stund igen. Jag skyndade ut i köket och hämtade mitt glas med vatten jag ställt i kylen tidigare idag för att få det kallt och gott, men när jag skulle skynda mej till någonstans jag kunde lägga mej så blev det nästan helt kolsvart,  men jag hann Precis landa i soffan innan allt var helt kolsvart. Jag låg kvar i soffan länge, nästan helt borta.. Det tog lång tid innan det lugnade ner sej, men när det gjorde det lite så gick jag och hämtade en solfjäder, la mej i soffan och blåste på mej hela tiden. Det tog ungefär en halvtimme innan jag kände mej något bra igen... :/

Fin låt


87 klipp

Gick nyss in på Tidigare och räknade hur många youtubeklipp jag såg inatt.. det visade sej vara 87 stycken! Haha

Iallafall så blir det inger Årjäng för mej under några veckor. Under midsommar så blev morfar jätte snurrig och han spydde en massa pga det. Under den senaste tiden så har han råkat ut för det flera gånger och vi vet inte riktigt vad som är fel.
Men så småningom, om några veckor, så ska jag få övningsköra lite då och då påväg dit. Alltså åker jag med Roger istället så att jag får öva lite + att jag inte blir där för länge. Så det ska bli jättekul! :) Det tar ju ganska många timmar att åka dit, och jag skulle kunna få köra hela vägen om jag vill :D Men det kommer jag faktiskt inte att orka.. Bara Roger hinner få sina papper innan! Annars är det bara att glömma.. Det var flera månader sedan vi gick kursen och jag fick mina papper en månad senare, och varken mamma eller Roger har fått sina :/ Så sjukt dåligt!!


Wipeout

Sitter och glor på Wipeout US på 5.an medans papsen ligger och sover på soffan.
Kommande blir det bara en hemmakväll med film och ostskruvar + apelsin läsk med is :)

Glad midsommar!


Hoppas ni får en skön dag!


tidig väckning

just nu ligger jag i sängen hos farmor.. klockan är ställd på 6.30.. ska börja åka hemmåt klockan 7! suck..


Bila hela veckan

Sitter just nu i bilen mot norrland. 14 mil kvar till Sundsvall, och efter sundsvall har vi typ åkt hälften, och nu har vi åkt i snart 2 timmar. Sitter även och mumsar på ett digistivekex doppad i choklad :) Vet fortfarande inte om vi sover kvar under natten eller om vi åker hem direkt igen, men jag tror faktiskt att vi blir kvar.


Detta inlägg skrevs typ.. klockan ett på dagen! vet inte varför det inte las upp?
Den hade ju en dunder-ful bild oxå som jag bjöd på, men nu e jag inte sugen på't längre :)

BB

Ser just nu på gamla avsnitt på Big Brother på tv11. Alltså herregud, vad annorlunda de ser ut!! :) Och värsta turen hade jag oxå!! Det enda avsnitt jag inte sett är det som visas nu! :D

farmor?

Någong gång ungefär klockan ett idag kom farmor hit, från ingenstans. Hade ingen aning om att hon skulle komma. När pappa kom hem åkte vi till donken och köpte en varsin hamburgare, sen åkte vi till Mio för att hjälpa honom städa sin lägenhet som ska fotas imorgonbitti för att säljas. Under städningen satt jag ute och pratade i telefon med emma. Haha. orkade inte bara sitta där inne, för det fanns inget jag kunde göra. Efter städningen så åkte vi till Emelie och Mattias och fikade en snabbis, för John som varit hos pappa och Inger skulle åka hem imorgon, till england. Efter fikat åkte vi hem igen. Så imorgon bitti åker jag och farmor hem till Mio igen, vet inte varför faktiskt.. blev medtvingad.. sen när pappa har slutat jobba så åker vi till norrland för att lämna farmor där. Antingen så sover vi kvar där och åker på tidigt på fredag morgon hem igen, eller så åker vi nästan direkt imorgon. Men jag ska ta med mej datorn så jag kan ha den i bilen ;) Soooft

På fredag blir det att fira midsommar i sommarstugan, och sen på lördag så kanske jag åker med mormor och morfar till Årjäng. Vi får se.. de ska nämligen vara där i tre veckor! :/ och då missar jag två av mina vänners födelsedagar :( Så vi får se hur det blir... Försöker att få någon som kan hämta mej någon dag, men det ser mörkt ut..


bra/dålig sovställning?

Har ni hört om de bra och dåliga sovställningarna? Att det finns rätt och fel sätt att sova på? Annars borde ni läsa det här och kanske försöka stoppa bieffekterna.

Att sova på sidan är inte så bra. Det ger rynkor både mellan brösten och i ansiktet, eftersom ansiktet trycks mot kudden.

Att sova på mage är det absolut värsta du kan göra. Du ligger i en onaturlig ställning med huvudet vridet åt sidan och kan ge problem i muskler och leder. Det ger även rynkor precis som när du ligger på sidan, men det ger även slappa bröst i förtid.

Att sova på rygg är det bästa du kan göra. Du ligger i en naturlig ställning med kroppen.

Så vad är viktigast? Att somna fortare och sova bättre, eller åldras i förtid? Man kanske ska ge det här en chans? Men om du snarkar och ligger på rygg.. ja då snarkar du, men om du ligger på sidan eller magen så snarkar du inte. Själv så har jag väldigt svårt att sova på rygg och jag sover bäst och somnar fortast när jag ligger någonstans mitt emellan ''På sidan'' och ''På mage''.

läkare

Nej nu är jag rent ut sagt JÄVLIGT TRÖTT på läkare!!! De skulle ha hört av sej till mej för 2 och ½ vecka sen, men ikke!! Kan jag bara få mina testresultat?! Är der så svårt????

Jag ger mej inte i första taget

Har nu försökt få igång internet i en och en halv timme! Jag är minsann inte den som ger sej i första taget, och det lönade sej :)
Idag har jag varit till Ullared. Var tvungen att gå upp klockan 8.45 och som jag tidigare sa så var jag ju hemma hos emma och sov över där.. Meningen var att vi skulle åka till Ullared imorgon, men det blev ändrade planer, tyvätt. Och dessutom åkte vi helt i onödan, för det fanns ju såklart ett sköl till att vi åkte, men det kan jag inte avslöja ännu ;)
Iallafall så fick jag en GREAT nyhet igår. Roger hade åkt och köpt en bärbar datorn som jag ska få låna nu när jag är hos pappa, och det är alltså den jag sitter med nu :)

besöket

Rogers mamma var faktiskt ovanligt pigg, men när jag berättade det för pappa så sa han: då dör hon väl snart.. :/ Han berättade att man brukar bli mycket piggare strax innan man dör.. Men vi får hoppas att det går bra!

Ikväll ska jag hem  till Emma, så får vi se om vi hittar på nått skoj eller drar till stan och festar till det? Vet inte ännu. Iallafall så stannar jag kvar där under natten, eftersom jag inte kommer in genom porten hemma hos pappa när den låser sej, eftersom någon har förstört låset så man får inte in nyckeln.. :/ Haha, jag som sa att jag Aldrig skulle sova hos Emma igen, efter den där natten då jag vaknade mitt i natten av att det lät som att någon bröt sej in. Remember? Så sjukt läskigt! Vi båda bara låg och väntade på att bli mördade... Inte kul alls! MenMen. Det kan väl inte bli mycket värre :)

mot kvällen

Senare på kvällen blev jag medbjuden på nån typ av utefest på stan. Jag frågade roger om han kunde köra mej, men han hade druckit, så det gick ju inte... Inte tillräckligt med pengar har jag på mobilen heller, och inget busskort.. Bussarna tar ju inte betalt kontant längre heller..sååå... ahh, det var ju bara att glömma dårå.. Men roger blev arg och ringde och skällde ut UL över att de inte tar kontanter längre. J*vlar vad arg han var! Han stod och skrek i telefonen och man hörde de i andra änden av luren hur ''rädda'' de var. Det var ju på grund av alkoholen han blev så arg. Iallafall så vaknade brorsan av utbrottet (klckan sex-sju på kvällen) och kommer ner för trappan. När roger lagt på och gått ut igen så säger Jimmy: Vafan äre som händer?
jag: ..han skäller ut UL
han: Fan va full han e!!
jag: Jag veeeet :(
han: Asså, han dricker as mycket nu för tiden
jag: aa.. men han sörjer
han: för vadå?
jag: hans mamma kommer dö vilken dag som helst nu..

Rogers mamma har cancer på tre ställen i kroppen, iallafall vad jag vet. Det kan vara på fler. Just nu ligger hon på avdelningen där man ligger innan man dör :/ Eftersom hon blivit för svag för att få medicin så har det även spridit sej till levern nu... Så imorgon ska jag, roger och mamma åka till Stockholms sjukhus där hon ligger och hälsa på. Det kommer bli sista gången jag ser henne.
Roger har bott med oss i kanske... få se.. 12 år? Och jag har träffat hans mamma 3 gånger!! Det känns inte så bra.. Förut var hon kort, lite sött rund sådära, härlig tant-röst och hade ett härligt glatt humör. Men nu har jag blivit förvarnad om hur hon ser ut nu, så att jag inte ska få en chock imorgon..
Hon har gått från den runda kroppen till att bara vara ungefär hälften så rund som jag.. Då är man ju så gott som död redan! Hon har inget hår kvar på huvudet och hon ska inte alls se ut som hon gjort tidigare i övrigt heller.. Jag kommer helt enkelt se en helt annan person. Men jag sa till mej själv: Vadå? Varför ska jag bli chockad? Det är ju inte direkt som att jag kommer se ett monster, eller typ The Exorcist tjejen. Men självklart så vet jag, att vad jag än förväntar mej så kommer jag ju att reagera.
Hon hade tydligen frågat efter mej, så Hoppas hon blir glad över att se mej

dagen

Idag har inte varit en så bra dag.. Mycket som flyger runt i huvudet på alla i familjen verkar det som..
Imorse kom roger in i mitt rum för att hämta Ipoden för att åka och lämna tillbaka den. Det första som händer så fort han stänger dörren till mitt rum är att tappa den i golvet!! Jag som varit så fruktansvärt försiktig med den och allt, och det första han gör e att tappa den?! Gud vad arg jag blev! Ipoden flög ur plastlådan den låg i och det lät precis som att någonting gick sönder. Ipodens framsida består ju bara av glas, och baksidan får lätt repor + förpackningen är av hård plast som lätt spricker.. Jippi! Jag blev orolig och ropade och frågade: Vad var det som hände?! Tappade du den?! GICK DEN SÖNDER?!?!
Han svara: Jag tappa den, -Den ....gick inte sönder.....
men det lät inte som att han menade allvar. Så jag blev ganska arg. När han åkt så gick jag upp ur sängen för jag kunde inte somna om. När han varit borta i en och en halv timme (det borde tagit högst en timme) messar jag honom och frågar om det gick bra att lämna tillbaka den. Bara en minut senare kom han hem, så jag frågade igen. Han sa att det gick bra, men att han vartvungen att betala extra.
jag: Gick den sönder!?
han: ja.
jag: !!! Hur mycket fick du betala?!
han: 600 kr.
OMG vad arg jag blev, och en stund efter han hörde hur besviken jag blev så sa han: ehm.. jag skojade bara.. (oseriös)
jag: Nej!
han: jo...
Alltså... jag vet inte om han va seriös eller inte, men jag är nästan helt säker på att han va tvungen att betala! Och han som har det så jäkla risigt just nu!! Fatta vilka skuldkänslor jag har!!

ipod touch

Igår köpte jag en Ipod touch efter att jag fått mina efterlängtande pengar som pappa varit skyldig mej i snart ett år! MEN, imorgon eller ikväll ska jag lämna tillbaka den... Jag var jätteglad över att köpa den, men efteråt fick jag ångest.. Lider nämligen av fet beslutsångest, och när jag köpte den igår så kom den aldrig, men den kom på kvällen. När jag dessutom insåg allt problem som blev av att installera, ladda ner, koppla ihop, läsa alla BILJONER lincens avtal som tog 1-2 timmar var att läsa, och när jag såg att all musik kostar, och jag bara kunde ansluta med BT mellan min telefon och Ipoden, men kunde inte skicka något (?!) och när min låtsas pappa var tvungen att skriva in hans personliga koder till sitt konto nummer + MKT MER, då blev det för mkt...
Jag kunde vara ute på Facebook och MSN gratis (Iallafall vad det stod, även fast han va tvungen och skria in sitt kortnummer igen), ladda ner spel gratis (laddade bara ner de som det stod Free på) och...ah, det va väl bara det som jag kunde göra :/ och det för 1990 kr? -NejTack! Och för att kunna vara ute på internet måste jag dessutom vara ansluten! Så jag kan inte typ gå på stan eller sitta i bilen för att det ska fungera :S


+ med Ipod touch
* Internet
* Gratis roliga spel
* Kamera på både fram och baksida
* Ser precis ut som en Iphone, funkar ungefär precis lika (förutom att man inte kan ringa/sms.a, men man kan ju chatta på t.ex fb, msn)
* GPS

- med Ipod touch
* Alldeles för många och komplicerade Avtal
* Mycket komplicerad beskrivning för en enda liten funktion, som igentligen kunde skrivas klart och tydlig i två meningar.
* Man måste ladda ner flera program för att Ipoden ska kunna fungera
* Man måste ladda ner Itunes innan man ens kan få igång Ipoden, och det tog 3 timmar för min dator.. (då läste jag även Lincens Avtalet)
* JAG kan bara använda internet i hemmet, och då bara hos mamma. Alltså blir det enda jag kan göra när jag e hos pappa är att spela på den, eftersom den inte ens har någon musik...

Såå, är det verkligen värt 1990:- ? -När den bara kan användas som en spelkonsol varannan vecka, eller när jag inte är hos mamma?
-Nej
Jag tjänar mycket i längden med att köpa Internet varje dag till min telefon när jag inte är hemma hos mamma, och då kunna surfa hur mycket jag vill, vart jag vill och hur jag vill på 24 timmar, för typ.. 19 kr?
Nej Usch! Vill lämna tillbaka den NU!!
Någonting jag är riktigt orolig för är att dom kommer säga typ: Nej, det är bryten förpackning, och du har använt den, så du får inte lämna tillbaka den.
Men man har väl ångerrätt? Även fast man testat den?? Annars kommer jag bli sjuuuuuuukt besviken och arg!


Rolling in the deep

Heej!
Idag har jag lärt mej att spela Rolling in the deep, tvåhändigt på min keyboard ;) Undrar hur många låtar jag kan nu?? Tappat räkningen...

Midsommar

Har inte den blekaste aning om vad som händer i midsommar... Ska jag dra till sommarstugan, som vanligt? Bara det att jag vet att syrran kommer skrika på mej om en sak bara för att jag råka ''missuppfatta'' en sak hon sa. Eller ska jag dra ut med kompisar? Bara det att de har ju säkert redan planer.. :/ Eller ska jag dra med pappa, vad han nu ska göra? Bara det att jag vet inte alls vad hans planer är.. det kanske tillochmed blir dött för hans del.. :/ Så.. Hur ska ni festa till det på midsommar?

boooring



haha har man tråkigt eller...  damp bild

Vad ska jag nu hitta på? har varit vaken iiii.... 36 timmar. Sovit 1 timme på 37 timmar ;) Men jag vill inte sova än... Ska nog se på film, sen lyssna på musik ;) Kanske se på tv?

Nattuggla

Jaa..Då har man vart uppe i 24 timmar.. Och inte är man det minsta trött! Soooft
Tänkte ta mej en tupplur i solen när den kommer till altan, men som det verkar nu så är det för kallt för det :( Molnigt, fuktigt och kalla vindar.. inge vidare :( Får väl hålla ut i 12-14 timmar till då :P

Hemma

Hemma hos mamma nu, så nu blir det bloggande!! :)

Första agen på sommarlovet (lördag) sov man till klockan 15.00 ^^ soooft
Fast iof så gick jag och pappa och la oss klockan strax efter 5 på morronen..

I fredags efter skolavslutningen åkte jag och pappa först och köpte lite skojs på System bolaget, sen åkte vi hem till pappa och Inger medans vi väntade på att klockan skulle ticka, för vi skulle åka och käka med mina kusiner + faster + hennes man på Kina restuarang. Emilia var hos Inger ett tag oxå, för hon va barnvakt. Så himla söt hon är!
Sen efter vi käkat på Kina så skulle min kusin Jenny dra på någon festival, så sa min faster att Fredde och jag skulle haka på, men eftersom det var alkolås så var det kört..eftersom jag druckit. Sen gick Fredde och jag hem till de före dom för jag orkade inte sitta där mer och det jag druckigt gjorde mej sjukt kissnödig. Senare på kvällen skulle pappa, Inger, faster + hennes man ut, så vi gick me de ner på stan tills vi kom till en krog. Pappa gav oss 60 kr som vi skulle hitta på nått litet för, men vi visste inte vad vi skulle göra.. Så jag frågade om vi skulle dra till Ekonomikum och sno lite dricka. Haha, det var en FEEET avslutningsfest där. Han höll me så vi gick dit. Och herregud va me folk! Jag trodde det skulle bli omöjligt att hitta några polare där, men jag fick syn på en gammal kompis syrra + ex + några till, så jag messa henne och fråga om hon oxå va där, och när jag kollar upp från telefonen så ser jag Carro, Sara, olivia och Victoria från klassen komma rusandes mot mej och kramar om mej. Så jag tänkte; Shit vilken service, då slapp jag leta. Hahahaha! Söta Carro är ju nykterist och Sara ville inte dricka så att Carro skulel bli tvungen att släpa på henne. Olivia hade en Red Bull och Victoria hade en cider. Fick dricka lite ut cidern och sen så visade det sej att hon inte ville ha mer så hon gav den till mej. Haha
Juste, tjejerna bah; Vem e han?? ;) (de trodde det va min kille)
Jag: min kusin...
de: aha..
haha. Vi hittade inga andra från klassen, och jag messade Sunisa och frågade om hon va där eller skulle dit, eftersom hon snackat om det på skolavslutningen, men hon skulle inte dit.. Och alla killar som skulle dit dissade typ, så det va ju inte så kul att typ inga va där... så jag och Fredde bestämde oss för att dra vidare. Vi gick till affären och jag köpte mej en Päron Daim :) Muuuuums!! Den var jättegod! Hade aldrig smakat den. Sen drog vi hem till honom och såg på två filmer. Jag somnade under den första för den va så dålig (Kill Bill) , och sen såg vi på The Ring, men jagmissade slutet, typ 10 minuter för då kom pappa och alla, så skulle vi åka hem.

Punkt.

avslutning

Hej! :)
Är just nu hemma hos pappa och Inger. Senare ska jag och pappa dra till min faster och kusiner så ska vi ut och käka för att fira att SOMMARLOVET är här!! :)

På avslutningen idag så fick jag låna en jättesöt vit klänning av Rebecca :) Och jag måste ju bra tillägga att hon bor i det softate huset jag varit i! Jättefin! Blev lite avis, haha, jag vill ju oxå bo där :P

Messade med mormor idag och jag fick en inbjudan till att joina henne och morfar i deras husvagn som just nu är i Årjäng, men det verkar inte vara någon som vill köra mej dit, för det är väldigt långt... men jag älskar verkligen det stället! När jag är där, då är det Sommar! Även Åland är Sommar för mej ;) Dit åker vi varje år, under sommarlovet.

Fick även reda på en jättebra nyhet idag. Morfar är nu FRI från cancern! Så skönt. Hoppas bara att han inte fåt tillbaka det igen.. Han har ju haft det en gång tidigare oxå, innan det kom tillbaka dubbelt så mycket.

Dopet i bilder

Kom på att jag glömt att visa bilder från dopet!
Bilder tagna av morbror Lars, Julia och Kim

Jag och Sofie


Kim, Jimmy, jag, och mamma bakom


börjar bli tungt... Höll han hur länge som helst!

Jimmy (Gudfar) , Tom (Pappan), Kim (Mamman), jag (Gudmor)

Carl (Gudfar) , Linn (Gudmor) , Jimmy (Gudfar)

Toms familj

Vår familj


Haha, han börjar tidigt med slipsen på huvudet ;)



Tårtorna med deko som Kim gjort. Jättefina! :)


Farväääl

Slutade 11.10 idag, direkt efter redovisningen. den gick faktiskt ganska bra.
Imorgon måste jag ta farväl av min dator ;( Sen kommer det inte komma mycket uppdateringar här, iallafall inte varannan vecka (när jag är hos pappa). Fast jag kommer ju ha tillgång till dator lite då och då. Kommer kanske få låna syrrans lilla minidator, bara det att den är ju i Stockholm.. Men ska försöka få den så fort som möjligt ;)
Jag lovar att varje dag jag har tillgång till datorn så ska jag skriva här. Känns tråkigt att jag antagligen kommer att förlora en massa läsare nu bara för att datorn måste in :( Jävla Celsius skolan!!! Deras fel att jag inte har en dator över lovet!!!

Idag måste jag spara allt jag har på ett USB.. Shit vad jobbigt det kommer bli, eftersom jag redan har hälften på USB.t från en annan gammal dator som jag flyttade över till den här, och så har jag tagit bort lite bilder, och bilder som jag ångrar att jag tagit bort + lagt till nya i samma mappar... så måste väl gå igenom alla 3000 bilder -.-

Vet inte riktigt hur det ser ut just nu, men tänkte sätta mej ute i solen ett tag. men det verkar lite som om den gått i moln? Aja :)

Peace


morning

Idag gick jag upp 35 minuter tidigare.. det var tydligen Ingen som ville att jag skulle sova! Först pappa, som vanligt så vaknar jag av honom, sen sopbilen, sen katten... får damp asså
Snart ska jag till skolan iaf. Drack lite iste så nu har jag skitont i magen! Fattar inte varför jag inte kan dricka nått på morron??

Igår blev det inget bloggande. Var nämligen borta hela dagen. Emelie fyllde år så pappa och jag åkte och firade henne, och sen visade det sej att vi stannade kvar över middag oxå. Grilla :) precis innan vi skulle käka kom Patrik från ingenstans(!?). Jag bah satt och väntade och kika lite på grillen med köttet på, så hör jag en röst från dörrhålet precis bakom mej, och shit va rädd jag blev. Vänder mej om och ser honom. Alla blev lika förvånade som jag, och flera ropa: Vart fan kom du ifrån?!
Han kom ju inifrån, och vi trodde väl att det var stängt överallt :P haha surprise surprise.

Idag klockan 11 tror jag så ska jag ha en redovisning på engelska.. Ett grupparbete som vi jobbat med. Bara det att våran grupp är långt ifrån klara :/ Och jag är inte ens 100 på att mitt eget är klart! Hur ska detta gå?

social freak?

God morgon, enligt mej klockan tolv ;) Vaknade precis, svintrött...
Jag känner mej helt beroende av att träffa folk nu för tiden, jag vill bara ut ut ut hela tiden och umgås. Speciellt kul är ju att träffa nya. Skulle ju haka på emma och träffa några killar, men då kunde jag inte :/
* Förra lördan va ja på fest och träffade en massa nytt folk + kom mycket närmre de jag halvkände, och det var ju riktigt kul och någonting jag längtar lite tillbaka till.
* På måndagen var det Katte-Skrapan kampen och då hade man värsta ruset av att hejja på alla som tävlade
* Tisdag -skola
* På Onsdagen var det ju studenternas dag och jag åkte till min låtsassyrra och firade henne och träffade hennes familj
* På Fredag träffade jag emma, och skulle träffa de andra
* På lördan vare dop och då träffade jag ju en massa, både min egen släkt och Toms släkt. + att jag träffade mina vänner på kvällen, bara för att jag inte orkade sitta inne längre, så jag joinade dom. Hade sagt att jag kanske inte hade tid eftersom jag inte  visste när jag skulle komma hem.
* Idag får vi se vad som händer. Om jag känner pappa rätt så kan han komma med en idé helt plötsligt om att vi ska åka till Inger, och det Kaaaaaaaaan ju vara ''någon'' där :P
* Imorgon är man ju ledig ;) såå jaa.. samma sak där. Vi får se vad som händer. Iof så kanske jag kan träffa emma och hennes polare idag eller imorgon?? Vi får la se

Just nu sitter jag och letar efter dop-bilder. Jag har hittat ett par stycken, men skulle vilja hitta lite fler innan jag lägger upp några

home again

Direkt efter jag käka när jag kom hem så drog jag ut och träffade kompisar. Fyf*n vad kallt det är! :o Blåser satan! :P

dop

Imorgon är det dop som gäller!

Nu ska jag se på gårdagens Big brother, och om dagens hunnit läggas ut så ska jag se det me :) Om den inte har det så blir det väl lite musik i öronen innan jag ska sova.

Hörs imorgonkväll

bränd

Heey! Idag har jag varit med Emma hela dagen. Vi gick ner till sjöng och satte oss och bara prata prata prata :) Mysigt som sjutton
Såklart råkar vi båda två bränna oss, direkt efter vi sagt att vi aldrig brukar bränna oss..
Sen ringde några killar och fråga om vi ville hänga på dom till ett annat bad, men jag kunde inte hänga med, för mamma hade planerat att fira att jag gått ut ettan, eftersom jag e hos pappa när jag igentligen slutar... Men Emma drog iväg iallafall. Får väl joina någon annan gång.

När jag kom hem grillade vi och åt gott + en efterrätt (blåbärspaj) :)
Snart ska vi se på någon svensk film.

Hej alla solstrålar

Sitter just nu på altan och käkar en knäckemacka till frukost. Ska även läsa lite i en bok tänkte jag. Har inte läst en bok frivilligt på minst två år :P Får se om jag ens orkar läsa ut boken eller om det tar typ 4-8 år som med alla andra..


Studentmiddag

TjabbaTjena!
Precis hemkommen från en hel dag med studentfirande. Var på Katte där min låtsassyrra Mikaela sprang ut idag, och efter det åkte roger, mamma och jag och köpte en present till henne, käka lite lunch och sen drog vi hem till Mickan och fira henne, käka smörgåstårta och jordgubstårta :) Mums!

RSS 2.0