Mmm tjusigt

Hahaha!
Pappa skulle duscha, så drog han ner byxorna, så hör man från tv.n; Mmm Tjusiiigt!

Bio No No No

Jag och pappa var nyss till skolan efter att jag såg att mitt kursvals papper (till tåvan och trean) skulle in senast idag till min lärare. Påväg dit började jag må väldigt illa i bilen och när jag gick till kansliet i skolan för att lägga peppret i min lärares skåp så blev jag helt rapig, torr i munnen, varm, snurrig och mådde illa :( Jag mår fortfarande illa efter mitt lilla uppdrag.
Jag hoppas bara att jag kommer att bli helt frisk tills nästa vecka, för nu orkar jag faktiskt inte mer!
Jag tog med mej skolböcker hem så jag kan jobba ikapp lite iallafall.

Jag som skulle på bio imorgon med mina kompisar :( Det kan jag ju glömma. Tur att vi ses nästa helg hemma hos mej iallafall. Liten myskväll för att fira min födelsedag (som var 9 mars) haha! Sega..

Nu ska jag äta lite fisk så kanske jag kan höja min nuvarande IQ. Jag förstår nämligen ingenting just nu. Jag kan knappt prata för jag försår inte vad jag säger. :) Helt otroligt att jag an skriva, men jag vet faktiskt inte hur det blir.

Ps. fisken går inte att äta! den är som gummi :S

the BB-house



Jag trodde faktiskt inte att Big Brother huset låg i ett industri-område.. Vet inte riktigt vad jag hade tänkt mej, men iallafall inte där det ligger. :P
Jag tog en promenad i helgen med min syster och bebisen, då gick vi till BB huset. Det roliga var att tidigare veckan så var det någon som hade kastat in en tennisboll med knark i till deltagarna, så när vi gick runt huset och kollade runt på området så kom det två civil poliser med polishundar i! haha, de stirrade ut oss, så vi skyndade därifrån.

På söndagen hade vi bestämt att vi (jag, syrran, hennes kille och deras bebis) skulle åka Globenhissen! åååh vad roligt! Bara det att man ändrade klockan på söndagen och syrrans kille hade ställt sin åt fel håll :P Så han trodde att klockan var två timmar mindre, så sa han: Men vi måste vara där tidigt. Efter klockan tre är det kört, för det är hockey, så det kommer vara världens köer.
jag: men.. klockan är tjugo över tre..?
Så då var det kört. Men vi ska åka den nästa gång jag kommer och hälsar på :)
Lite läskigt att hissen faktiskt hade fastnat bara någon vecka innan :/


Juste! påväg hem från Big brotherhuset så gick vi på en lång väg, så fick mun syster syn på att det var en massa is i diket bredvid oss och hon fick för sej att Jag skulle gå på det (för att se om det skulle spricka). Jag sa åt henne själv att gå på det, men eftersom hon gått upp lite i vikt under graviditeten så ville hon inte, för då skulle hon åka igenom. Så jag gick med på det och gick upp på isen, och man såg under hur vatten rann förbi. Så blev min syster ändå lite sugen. Och där förvandlades vi till små barn som gör sprickor i isen :)
Och simsalabim hennes fot åker rakt igenom! Hahaha, stackarn hade sommartygskor! Det hade ju jag oxå, men jag höll mej ju ovanpå isen ;)

kamera

Hej!
Jag har bestämt mej för att skaffa en ny kamera så kan jag börja lägga upp bilder här. Är jättenöjd med min nuvarande kamera, bara det att jag inte kan lägga ut bilderna jag har på den, eftersom det är någon spec sladd som man inte kan skaffa utan kameran :/ helt sjukt... MenMen. kan ju vara kul med något nytt oxå ;) Ska satsa på en systemkamera, men det kan jag ju bara drömma om.

Taggggad-nehe

Jag var faktiskt sjukt taggad att gå till skolan idag, tills jag vaknade av att jag hade så ont igen. Det känns tillochmed som att det gör ont i lungorna, om jag inte redan sagt det..? Mamma hade oxå haft ont i lungorna :S konstigt..

smart

men pappa, vad du är smart :)

Han skulle göra enbart nudlar till kvällsmat.
han: Men vad tokigt!
jag: vadå?
han: receptet på baksidan av nudelpaketet.. det finns bara för nudelsoppa... men... om man inte vill göra soppa då?
jag: ..men du vet väl hur man tillagar nudlar?!
han: men..det är snabbnudlar

hahaha! helt seriös


Smittad

Nu vet vi att jag inte var matförgiftad. Jag var/är magsjuk! Har lyckats smitta min mamma med magsjuka, och hon som aldrig blir magsjuk.. Om jag lyckas få fart på min vätske balans i kroppen så drar jag till skolan imorron, annars sa mamma att jag måste vara hemma..

Vem bar den bäst?



Christina eller Fergie?

looki-looki

Haha Look-alike?

uttorkad?

Tjingeling.
Vaknade vid 9 idag av att sopbilen kom.. den kommer tydligen 2-3-1000000 gånger om dagen. Jag hade så fruktansvärt ont i hela kroppen så jag knappt kunde röra mej, men jag hade mest ont i magen där magsäcken sitter. Antagligen så har jag blivit uttorkad efter att jag var magsjuk och inte dricker så mycket. I vanliga fall dricker jag bara två små glas om dagen. Så jag kastade i mej massor av vatten, så nu mår jag bättre men har fortfarande ont.

Och jag måste bara säga att jag börjar Hata Big Brother! Jag drömde om de hela dagen igår när jag sov och hela natten nu! Vet ni hur stressande det är?! Ojojoj, det är faktiskt sjukt stressande, eftersom jag drömmer om de * 3, alltså att om t.ex. Simon är i vardagsrummet så är han även i köket och hallen till bikten samtidigt. Haha.

Varför ska jag alltid vara sjuk på roliga skoldagar?? Idag skulle vi på teater och jag har sett fram emot det i fler veckor och jag har alltid trott att det varit fel dagar, och nu när det äntligen är så är jag sjuk ! Suck! Men imorgon ska jag försöka gå till skolan iallafall så jag inte missar ännu mer. Har tydligen ett prov som jag inte visste om oxå. :/

Nu ska jag försöka dricka lite mer. :P



Kram på er

fyyy

jag hatar att spy!! :(

Igår när mamma och roger skulle komma och hämta mej i stockholm började jag må riktigt illa, så jag kunde varken ligga eller sitta, men jag blev så otroligt trött så jag lutade mej på en stor kudde i soffan och lyckades somna men vaknade då och då av att jag mådde mer illa. När vi skulle åka så mådde jag sjukt illa och kände att jag inte skulle klara av att åka bil så jag fick en kasse att kräkas i om jag var tvungen. Påväg hem iaf så sov jag ganska mycket. Sen när jag kom hem så snurrade allting och jag var så nära på att spy hela tiden. Sen på kvällen/natten så kom det. As mycket! *VARNING!* det kom så mycket på engång att jag råkade svälja spya tre gånger!! (för att kunna andas)

Dock så vet jag inte om jag är magsjuk eller matförgiftad (igen). Åt en glass en halvtimme innan jag började må dåligt. Men syrran och hennes son (bebisen) hade varit magsjuka förra veckan, och jag var ju där hela helgen + att jag drack ur samma glasflaska som hon.

skojs

Har tänk börja göra lite roliga aktiviteter som ni kan delta i så kanske det blir lite roligare här. Ska göra det så fort som möjligt, men som ni vet så har jag inte tid just nu :/


Jag och bibbi idag! Haha

<3 Bibbi och Rebecca <3


väntar

Ligger här och väntar på att klockan ska bli lite mer så vi kan åka till tåget.. Ska ta den som går 18.40.
Får se hur det blir med bloggandet, tror inte jag kommer ta med datorn, men men vet inte. Får se :)





Helgen

Imorgon har jag matteprov, jippiiiiie...not
kommer gå åt h........ menmen, That's life.
Efter skolan, som slutar fem i fyra, så kommer Roger och hämtar mej och kör mej hem, sen ska jag typ packa lite och sen skjussar han mej till tågstationen. Sen åker jag till huvudstaden :) Har saknat systesr bebis så mycket, och nu ska jag få vara med honom fre-sön. Det är jippiiiiie! haha. Sen på söndag så hämtar mamma och roger mej och kör hem mej igen.

jag border verkligen plugga till provet men jag orkar verkligen inte!! jag vill så gärna bara slappa och se på en film som jag spelade in för över två veckor sen men som jag inte haft tid att titta på. Funderar faktiskt på att göra det nu

Sån Fet Ångest...

Hej..
Idag när pappa skulle köra hem mej till mamma på kvällen efter föräldramötet så hände någonting sjukt! Vi bah körde som vanligt och helt plötsligt slocknar alla gatulampor och blixtrar till alla på en gång, alltså inte i det ljus som de lyser i , utan som en blixt fast ifrån alla lampor, exakt samtidigt, och så slocknar de och så tänds de som vanligt. Allting på typ en hundradels sekund! Vi bah: SHIT?! VAD *** HÄNDE?!?!?
hahaha

Sen när jag kom hem så...aa vart ska jag börja...har mått ganska dåligt psykiskt över en grej under en kortare tid nu och råkade slänga ur mej det till min låtsaspappa, och fyfasen vad jag ångrar mej!!! önskar verkligen över allting att jag kunde ta tillbaka det!! Det är någonting väldigt personligt som bara tre av mina vänner som jag kännt i flera år som vet om och som jag inte ville skulle komma ut i familjen! Men jag bad honom att inte säga någonting till mamma, men han verkade bli så himla orolig över mej, men han sa att han inte skulle säga något, men jag vet ju hur han e...han kan inte hålla tyst ibland. Men jag hoppas hoppas hoppas att han på något omöjlig sätt ska glömma bort att jag sa det!!!!!
Fast det är någonting som jag dragits med i flera år och det är någonting jag på något sätt viljat berätta, för att få stöd och klara av det lättare, bara det att det är inte så det fungerar! Jag visste att om jag berätta det så kommer allting att förstöras! Men nu var jag så sjukt ledsen så det bara for ur mej, och efter det grät jag som ett litet barn.. Sån Fet Ångest...

jordgubbar

Tjoba
Har precis duschat och ska se på tv om en kvart. mm fräscht... såg just en reklam för flygresor då det va en kille som spydde rakt i ansiktet på en annan :S Vad är det för sjuka reklamer som går nu....?!

Imorgon bitti ska jag och pappa åka till sjukhuset då jag ska röntgas. Sen på kvällen ska vi till den nya skolan...hoppas jag inte dör av stanken som jag hört ska finnas där. VARFÖR MÅSTE VI FLYTTAS?!?! Alla på den skolan är skitarga på att Handelslinjen ska flytta dit, och vad är inte vi?!

Aja nog om det! Idag har jag köpt jordgubbar som jag ska mumsa på till Desperate Housewives :) mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Svar på tal

Till Chrissy, om porrklubbs reklamen.
En reklam går vilken tid som helst på dygnet på alla kanaler. Big brother går på en kanal typ tre gånger, alla på kvällen eller natten. För fem åriga barn är det ändå inte bra att sitte uppe så sent och om de nu kollas på big brother i deras ålder så borde föräldrarna ha bättre koll på de. de kan byta kanal eller gör vad som helst, men en reklam kan komma när som helst och man är inte förberedd och kanske inte hinner byta.

God kväll

TjenisPenis!
Har precis duschat och ska se på den omtalade serien Solsidan snart. Har bara sett typ två avsnitt och jag är inte det största fanet av det, men nu ska jag ta och kika lite granna :) Sen blir det big brother. Det står ju mellan Nicky och Katarina. Jag bryr mej inte om vem som åker av dom.. på något sätt hoppas jag att Nicky e kvar, för att brorsans tjej känner honom, men själv så tycker jag inte om honom :P Haha! Men Katarina kan ju vara så sjuukt jobbig, men samtidigt så kretsar typ all drama runt henne, och det är ju kul. Så... jag bryr mej inte om vem som åker ut ikväll.

Imorgon ska vi simma på idrotten och jag har INGEN ANING om vart min bikini är!!!

Lash Architect 4D

Nu har jag testat den nya mascaran Lash Arcitect 4D. Jag fick den av min faster när jag fyllde år och den är faktiskt väldigt bra. Tog bild för att visa resultat. Det inringade ögonen är det öga jag använt maskaran på, de andra ögat hade använde jag maskaran som jag brukar ha.




Man såg ju inte en så stor skillnad på bilden, men kom ihåg att det andra ögat oxå har en mascara på sig. I verkligheten så såg man iallafall en stor skillnad ;)

Systrar?!

Såg precis att Madison De La Garza, som spelar Juanita i Desperate Houswives, är Demi Lovatos syster! 
Det hade jag ingen aning om

Phone Booth

Filmen igår var faktiskt ingen höjdare.. Så, den var en besvikelse. Sen blev jag så trött så jag somnade och vaknade klockan ett på natten ganska pigg och såg då att Phone Booth precis hade börjat. :) En riktigt bra film enligt mej.

Tropic Thunder

He-e-eeej, sitter med pappa och glor på tropic thunder på femman ;) Det är en actionkomedi. Har bara hållit på en liten stund så har inget att säga om den än.


Sol

Hello everybody!
Sitter just nu och njuter av solen på min lilla ballkong. Skönt som tusan! :)

Puss på er och ut i solen! :)


*tog bort bilderna*

blåmärken

Idag hittade jag tre stycken sjukt stora blåmärken på mitt vänsta ben!! Har ingen aning om vart det kommit ifrån!!

Och så har jag ett blåmärke på vaden som jag fick i måndags på idrotten, haha.
Jag och Rebecca stod och spelade pingis medans två killar i klassen också stod och spelade pingis på ett bord bakom mej. Sen missade jag att ta bollen när Rebecca sköt och jag skulle skynda mej att ta den innan den kom för nära killarna för att inte störa dom. Och när jag ska ta bollen så lyckas jag, på något sätt, fläta in mitt ben med Simons ben (som också skulle ta sin boll som han hade missat) och jag kommer inte loss, Hahaha, så jag ramlar!! Och sen fick jag ett stort blåmärke.. ^^ klumpig man kan vara alltså!! Undrar hur många klantigheter jag har berättat om :)


Väggkramare

Ni kan ju bara  gissa vad jag precis gjorde!
Jag skulle gå in i mitt rum efter att ha varit på toa, och jag ska precis svänga in i köket *som leder till mitt rum* och går Rakt In I Väggen!!! Hahaha!! Aj Aj och åter Aj!

försämrat immunförsvar

Alltså, i nian, eller så var det i åttan, så var jag inte sjuk en enda gång. Nu är jag sjuk var och varannan vecka! Och jag hatar att missa i skolan för då måse jag jobba ikapp hemma och fattar typ ingenting... så jag måste verkligen försöka gå i skolan mer!! Men just nu känns det nästan omöjligt, eftersom jag inte kan äta. Har precis lyckats trycka in lite ris i munnen iallafall, men det gjorde så ont så jag höll på att börja gråta, och har dessutom kännt att en Ny blåsa är påväg på vänster sida! Åååh jag orkar inte ännu fler blåsor :( jag kunde knappt sova inatt eftersom hur jag än låg så var det någonting som tröck på minst en av de alla 100 blåsor..

blåsor

Hej
Idag har jag inte kunnat äta någonting alls på grund av alla blåsor!! Så pappa och jag var nyss iväg till apoteket och köpte någon spec tandkräm. Jag har använt den förut och den fungerar, men just nu kan jag inte ens få in tandborsten i truten, så jag har dessutom fått tandvärk för att jag inte kan borsta tänderna... Kan det bli mycket bättre? :/

Porrklubb

Har ni sett den där nya Expressenreklamen? -Porrklubb
då det är typ fem snubbar som sitter och pratar och helt plötsligt står de och ropar: Porrklubb!! Porrklubb!! Porrklubb!!
Alltså, varför? Tänk alla barn som ser det där, och barn är ju som små papegojor om ord de inte förstår. Tänk dej ett gäng 5 åringar kommer springandes och skriker: Porrklubb Porrklubb Porrklubb!
man börjar ju fundera... visste inte att man fick göra såna reklamer

Vippa

Hallå
Idag köpte jag en sån här kattleksaks vippa till Tussan! Hahaha, och hon Älskar den!

Inte exakt en sånhär, min har ett rosa spö(?) som man håller i, men det var likadana blåa fjädrar :)

Tid till sjukhuset

Idag fick jag en tid då jag ska röntgas för knölen. 23 Mars 8.20

Vilat

Hej igen.
Har nu vilat ganska länge + räknat matte.. bra komb. :/
Är fortfarande lite skakig i kroppen, kanske e utmattad eller nått, men känns bättre nu iallafall.
Omg vad skönt väder! :D 27 grader i solen!!!! Vååååår
bara för det kommer det väl att snöa inom någon/några dagar.

seg som 17

Hej läsare!
Idag är min kropp sjukt seg.. ont i huvudet, trött, snurrig och min kropp känns helt skakig.. har ingen energi alls och mina muskler vill inte samarbeta.

Imorgon, gott folk, ska jag operera bort prickar som har stor risk för cancer. Tror det är typ 4 st :/

Calippo

OJ vad jag är SUGEN på Calippo!!!



Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmöms!! ^^ 

jadu

Me and my drum will be Popular In the club. Spring för livet im Leaving home for Seven days and seven nights. Oh my god Im in love in The king. Är det fel på mig?

najjs

Killen här till vänster, som är eric saades dansare i popular, går på min skola :) Kevin Foo
visste du det, rebecca? ;)


jag till pappa

'' du vet hur det ser ut det mättar oxå du vet 'Mmmmmmmm' *vifta med händerna* ''

haha okej?

sommaren är hääär... eller?

Hej och god dag!
idag blir det många och kortkorta inlägg i ett.
*as skönt väder idag asså! :D
*har solat idag på balkongen<3 
*Min tunga är helt förstörd... har ätit ostbollar.
*Senare ska pappa och jag baka pizza.
*Var nyss och köpte någon ny choklad, inte så god..
*Träningvärk i armarna.
*ska se på The butterfly effect 2 klockan 2 inatt på sexan.

typ så.. orkade inte skriva en massa långt..

VG , MVG-

Ojojoj!!
såg verkligen inte fram emot den här dagen!! Två stycken jobbiga redovisningar, först Bransh- och produktkunskap och sen en muntlig bokredovisning... uschuschusch!!
Meeen
Efter redovisningen i bransch så fick jag veta mitt slutbetyg i kursen...
VG !! :)
och efter bokredovisningen fick jag veta vad jag fick på just den redovisningen
MVG- !! :o
fick - för att jag bara sa motiven i boken, och inte ''Motivet Är...'' -.- shit

hur många lingon finns det i världen

Den vill jag se!! hahaha! måste gå på bio!!! :D


17

...idag är ingen vanlig dag, för det är MIN födelsedag, Hurra Hurra Hurra !!! :)

Mina kompisar kom på en rolig överrasking att bjuda mej på sushi (som jag aldrig ätit förut) efter skolan :D Så söta dom är!! <3

17 år idag! Grattis till mej! ^^


det gick.... inte

det gick inte bra det där med sommarjobb.. det var tydligen ingen där som kunde snacka om sånt -.- oookej?!
Och jag fyller imorrn, och på torsdag åker jag till pappa och kommer hem en och en halv vecka senare! då är det garanterat att alla jobb är slut!!! tack, mamma och roger!

Sommarjobb

Idag ska jag dra och fråga efter sommarjobb på hemköp! Är faktiskt sjukt nervös, även fast jag praoade där för några veckor sedan! :P Haha. Har aldrig har sommarjobb förut, så jag har ingen aning om hur saker och ting går till när man ska fråga. Och tänk om de inte har ?! Då kommer jag bli skitsur på mej själv, eftersom jag kunde ha frågat ditekt när jag slutade praoen, men det kom jag på först efteråt :(
Hoppas verkligen inte alla småungar här snott alla jobben! För jag har mycket större behov av pengarna + att det dessutom är ett jobb som jag går en linje för.

Tjockisar är vi allihopa, allihopa, allihopa, Du med, och Jag med

Alla klagar på att ungdomar blir allt fetare och fetare...
ÄR DET SÅ KONTIGT DÅÅ, MED ALLA VÄRLDENS LÄXOR VI FÅR ?!?!?!??!!??! Man hinner ju inte ens lyfta ett finger utan att hamna 20 år efter planeringen!!!!

Hor film?

HAHA min kompis satt och läste Horror movie och fattade inte riktigt varför våran lärare hade skrivit det, varför skriver man hor film?
Hon slog upp Horror movie och översatte till svenska och såg först då att det är skräckfilm!! XD
Hon: Jaha nu fattar jag!! Fattade inte varför hon skrev hor film på uppgiften! Hahaha


Bibbi <3

Haha, kolla vad jag fick av söta Bibbi när hon kom hem från Thailand ;D

skitcool ju ^^

trött

God morgon!
Blev en lite sen morgon för att bara vara helg :/ Men jag är så trött så jag skulle kunna somna om precis nu och sova till klockan tre, men då skulle jag inte komma upp imorgon bitti och dra till skolan.
Längtar så fruktansvärt till sommarlovet!! Då börjar livet! Tyvärr lever man bara i två månader...
Life sucks....

Låg och tittade på Butterfly effect till klockan halv fyra imorse, kanske därför jag sov lite längre idag.

Skönt att inte flytta till pappa idag. Annars brukar jag flytta på söndagarna, men eftersom jag fyller år på onsdag så ska jag stanna hos mamma tills dess och bli firad här, eftersom jag har typ 5 gånger större  släkt på mammas sida :P

Nu ska jag nog dra mej upp ur sängen på något sätt, och låta hunden springa en tur på bandet ^^  Får lägga upp en bild så småningom, men än så länge så måste jag hålla i honom så att han inte springer för fort och spinger rakt igenom, men jag testade att släppa några sekunder igår, och det gick ganska bra. :)

Puss och kram

Lördagsgodis time?

God morgon! Ha precis låtit hunden springa på bandet igen. lite fortare, lite längre! (Y)
Snart, hoppas jag, så ska vi åka in och köpa godis :) Har för mej att det var billigt lösgodis på Willys. Vill ha choklaaad. (För alla er som inte vet, jag Älskar choklad!)

Ikväll händer ingenting tror jag. Har ingen ork för det heller. Har sån jäkla träningsvärk från igår. Direkt när jag kom hem från skolan så satte jag på vårat nya Xbox connect spel, då det är bara en kamera som man rör sej framför. Vi har köpt ett träningsspel och shhhhiiiiiiiiiiitttt vad jobbigt, men sjukt roligt!! Vill verkligen spela igen, men jag har alderles för ont, för jag kunde inte sluta igår för att det var så roligt, även fast jag knappt kunde stå upp längre för jag skakade så i musklerna ^^ haha, vet inte hur länge jag körde, men för länge iallafall, så jag slet nog mer på kroppen än att träna den.

Mysen

Bebis och jag myser till värdelöst tv-program


Bilden är tagen för två veckor sedan när vi var barnvakt.


Hundskoj

Har precis gjort en manikyr på min hund, en border collie på 7 år. Efter manikyren så fick han springa på vårat rullband för försa gången! Det gick skitbra!!!! Och han var jätte stolt över sig själv och sprang omkring jätte lycklig ^^ haha sötnos<3  Får se till att han får springa lite längre imorgon och kanske fortare :)

Blev inget i helgen, p.g.a att en kompis morbror dog i cancer idag :( 
Det var hos henne vi skulle vara, men de skulle åka till Dalarna, där hennes morbror bodde, så det blev ingen träff.

Just nu håller jag på att ladda filmen Zozo på youtube och ska sedan kolla på den när hela har laddat klart. Tyvärr så är det inget textat i början, och det är inget språk som jag kan, dock så är svenskan textad på engelska.. haha! tror att det var så iallafall, hann bara se en snabbis.
Lite fredagsmys till filmen kanske, med Coca cola och ostbollar :)

Ha en bra kväll!

Sorry readers<3

Alltså, ursäkta kära läsare för så lite uppdatering. Men jag har sjukt mycket att göra.
Imorgon eller på lördag ska jag iallafall träffa några gamla godingar. Tyvärr var det inte speciellt många som hade tid :(
Menmen, vi får se vad vi hittar på! Snacka en massa, käka.. sen får vi väl improvisera, haha!

Justja, när jag gick till skolan idag så var jag nära att se en brutal bilkrock! Två bilar kom i full fart men båda försökte tvärnita så fort som möjligt och var bara någon dm från att krocka. Båda bilarna tutar på varandra länge. I bil nummer 1 så var det en man, och i bil nummer 2 var det en äldre man/gubbe.
mannen vevade ner fönstret på passargerarsätets sida och skriker åt gubben; vad fan gör du?!
gubben: Du ska stanna där!! *peka åt vänster där mannen kom ifrån*
mannen: Såfan heller! Det är jag som kör först!!
gubben: Nehej du! Det är jag som har huvudled!
mannen: Det är ju förfan en skyllt där som säger att det är jag som har det!!!!! *peka rakt fram* (skylten visar helt tvärtom, alltså att det inte alls är han som har huvudled)
gubben: Neej!! Det är.....
Och då avbryter mannen honom med att göra en fet loska som han loskar ut på gubbens bil, och sätter sedan gasen i botten och åker därifrån!!

Fyfan vilken äcklig idiot säger jag bara!!! Blev  så arg på honom! Tyckte väldigt synd om gubben..

Fanta exotic <3

Sitter just nu i skolan på lektion (Bransch- och produktkunskap -> Rättvis handel) och dricker en Fanta exotic. Den smakade lite annorlunda (?) Kan vara för att jag åt en melongodis innan? :)
Slutar om 20 minuter och min buss går 5 minuter senare från stationen! Om jag har tur så hinner jag med den om jag småspringer. Tur att jag får 1-2 extra minuter (det tar så lång tid för bussen att åka från stationen till min hållplats). Så, Run bitch! Ruuun!

Pinsamt

Justja! Haha, måste berätta om vad som hände igår på bussen!
Jag var påväg till skolan och skulle av på en hållplats som kommer efter nästa rödljus, men helt plötsligt stannar bussen en bit före rödljuset och jag ser en tjej i min skola gå bak mot dörrarna för att kliva av, och det enda jag tänker är ''varför går hon redan? stressad tjej?''
och så hör jag hur dörrarna öppnas och jag bah; NOO!! (de hade gjort en ny hållplats) *kastar mej bort från sätet och skyndar mot dörrarna* men jag visste inte hur många som skulle av, jag trodde bara det var hon, så jag trodde att dörrarna skulle hinna stängas innan jag hann komma dit.. men det var tydligen ganska mycket folk som skulle gå av, så jag höll på att kastas in i den här tjejen från skolan! Alla bara glodde på mej. Haha! Måste ha sett riktigt kul ut, speciellt för tanten som satt bredvid mej innan jag kastade mej bort från henne som om jag såg en bomb kastas mot mej..

Pinsamt..

Det här snacket om buss + kastas o.s.v. fick mej att tänka på när jag var en halv millimeter från att ramla av bussen i somras!! HAHA!
Hade gått i den nya skolan i bara någon vecka och när jag skulle kliva av bussen på vägen hem så lyckades jag, på något sätt, fälla krokben på mej själv precis när jag skulle kliva ner på det första trappsteget, och DÅ FLÖG jag ut ur bussen!!!

P-I-N-S-A-M-T !-!-!


APU-redovisning

Hej läsare!
Såg att det redan är många som varit in och kikat på bloggen, men tyvärr ingen uppdatering att läsa.
Sitter just nu och sliter för fullt med min APU redovisning som ska redovisas imorgon. Hade gjort den klart men den blev så fruktansvärt sålig, så nu har jag suttit i 2 timmar och finslipat och skrivit ner nya stödord.
Har inte tid att skriva just nu, för datorn har inte så mycket batteri kvar, men jag är snart färdig och då kan jag skriva lite :)


RSS 2.0