Wasabi sushi

Har varit och käkat sushi idag igen! HAHA, med Natta G den här gången :) + på Mikaku sushi istället för China River ;)
Det blev mycket tjejsnack<3




KOLLA IN GREPPET JAG FICK!! :D haha


Mums <3

                                                                                                                                   

Gav han allt


Canasta

HaliHallå :)

Ja, så mycket hann jag skriva när jag var i pappa och Ingers lägenhet.. Hahaha. Trodde vi skulle vara där ett tag, men jag hann bara sätta igång datorn och logga in på bloggen så skulle vi åka hem igen. FETT ONÖDIGT!

Idag har varit en Ok dag. Ganska chill faktiskt. Men det är ju bara GALET kallt ute alltså! Fyyy på vädret!

Nu ska pappa och jag spela Canasta! :D

Cya later <3



                                                                                                                                   


Jorrå

Men självklart blev det sushi igår!! :D Med bästaste Sofie :)

Före <3


Efter </3


                                                                                                                                   

No sushi

Det blev inge sushi idag. Lydia kunde inte :( Och ingen annan har tid..

ååh jag som e så sugen på sushi <3




Lånade bilder* 
 
                                                                                                                                   

Life goes on

Igår hade jag så dundertråkigt, så jag bestämde mej för att träffa en ny kille som bor 25 minuters gångavstånd ifrån mej hos mamma. Han heter Tommie han oxå !! ( herregud....! ) Så från och med nu kommer jag säga Thai-tommie (ELLER) Tommy  som thailändaren. Och Sv-Tommie om den nya killen. Haha.

Jag mötte honom vid bibblan och sedan gick vi hem till honom. Jag fick kolla in hans asnajs hus, och hälsa på hans föräldrar som jag känner igen galet mycket!
Sen gick vi upp på hans rum och kollade på film. Paranormal activity 2. Stackars pojk! Rädd för skräckfilm.. hahaha. Första gången han hoppade till gjorde han det så mycket så jag (som aldrig hoppar till) hoppade till av honom.
Sen spelade han gitarr och sjöng för mej :) Han har studiomick, så han har spelat in och lagt ut på youtube. Men jag har inte sett de än, så jag kan inte dela med mej ännu.
Sedan lärde han även mej spela lite gitarr. Så nu har jag blåsor på fingrarna på min vänsterhand :( Mycket svårt att skriva.

Idag är jag supersugen på Sushi !! Kanske ska dra ut med Lydia sen och äta det :)

Lite BTW. Jag har träffat världens sämsta kyssare... :( hahaha
Dock har jag kommit på att jag nog ALDRIG kommer hitta en så bra kyssare som Nat, med tanke på hur erfaren har är.... :/


                                                                                                                                   

Mobilen

Usch vad det inte var kul igår alltså! Varken att träffa Nat eller det som hände under kvällen ... !

Efter det här inlägget så är det slutsnackat om honom !

Jag åkte till stan, mötte honom på Clas ohlson, fick telefonen, gav honom 400kr. Så gick vi till bankomaten så jag kunde ta ut 100 kr till, eftersom han skulle ha 500kr för mobilen. Först gick vi till ett nordea uttag då han plötsligt frågade: har du pratat mer med Clara? (hans ex, som sa upp kontakten med honom men som skällde ut honom efter han gjort slut med mej och behandlat mej så illa).
Jag sa att jag inte hade gjort det, vilket var nästan sant. Vi har inte pratat så mycket efter utskällningen. Hon berättade vad han sa och att han hela tiden bytte samtalsämne till Varför hon lämnade han, och att han ville ha tillbaka henne osv... Och så frågade hon mej häromdagen hur jag mår och lite sådär.
Iallafall så kunde jag inte ta ut 100kr från den bankomaten, så vi gick till en annan. Det var en skön stämning och han var åter glad igen och jag skrattade med honom. Jätteskönt!
Men när jag tagit ut pengarna så kom Game och deras kompis (Tom heter han tydligen). Då sa Nat: ska du hänga med?
jag: får jag det?
han: jaa..
efter det blev allt obekvämt igen. Han pratade inte med mej och han kollade inte ens på mej. JOBBIGT!

När vi var in på stadium så undrade Game varför ''jag'' höll ett avstånd från Nat, och sa åt mej att gå och prata med honom. Jag sa att det är han som inte vill prata med mej, men Game försökte stötta mej och sa åt mej att försöka prata med honom. "Jag har redan försökt! Han vill inte prata med mej.. :( " sa jag.
När vi sedan skulle gå vidare så sa Game: Häng med till Gimo! :D
jag: *skaka ledsamt på huvudet*
han: varför?
jag: därför..
han: varför?
jag: därför..
han: ..varför?? Du brukar ju vara där..?
jag: har han inte berättat?
han: nej vadå?
jag: ...
han: vadå???
jag: han vill ju inte ha mej där längre..!
Han såg förvånad ut, och även lite skeptiskt. Det var som att han inte visste om ''Oss'' även fast vi var hemma hos Game tillsammans dagen innan Nat åkte till Thailand, och då höll vi ju handen och pussades osv.

+ att när vi va på Stadium så ropade han plötsligt: Tommie! *peka*
Och exakt så gjorde han på thaifesten förut. Det var ju bara han (+nat) som visste att jag gillade Tommie då! Så jag blev väldigt förvånad att han ropade hans namn (tommie var inte där, Game skojade bara med mej) även fast Nat stod precis bredvid. Så jag gav Game en skoj-sur blick på honom för att han skulle sluta, eftersom Nat var där. Men nu när jag tänker efter så : Vad fan spelar det för roll ?!

När vi skulle gå till bussen vände sej Nat mot mej och sa: Ja.. du får ha det bra. *vänta på att jag ska gå*
jag: ..Vi ska åt samma håll ?! :S  (våra bussar går från samma ställe).
Så gick vi till stationen alla fyra, och Nat gick långt framför oss andra tre. När vi kom fram så kom min buss direkt, och jag kramade alla hejdå. Då sa han igen: du får ha det så bra.. hejdå.

Jag åkte hem och var superdepp. Jag såg även att alla Nats grejer var kvar på telefonen. Så jag såg alla inkomna sms från 13-åringen. JÄTTEKUL!!
Han hade gjort så att bara de senaste 20 smsen man skickar sparas, så jag kunde inte se allt han skrivit till henne, men det stod hennes namn på alla iallafall. och bland annat: Vad söt du är idag ^^
och sms med hjärtan hittade man oxå.
= DEPP

Så jag frågade Tommie om han ville träffa mej under kvällen. Det ville han och han sa att han snart var klar med ett skolprojekt han höll på med, och skulle komma efter det.
En timme efter frågade jag om han inte var klar snart. Då fick jag svaret: Det är en hel del kvar, så jag hinner inte träffas idag.
-.-
SUCK på killar!
Så då frågade jag Tomas (som var ute och festade), om han ville komma till mej efter festen. Men jag fick inget svar där, så då orkade jag inte vara ensam mer, så då åkte jag hem till mamma istället. Sen fick jag svar från Tomas, men det var inget utförligt svar där, så jag förstår faktiskt inte vad han menade med det.



Ikväll är det thaifest igen, och jag kommer inte in !! :( 18+ är det idag... Dock så ska Sunisa höra av sej om regeln inte följs av andra, så då ska jag oxå in! haha :) 

                                                                                                                                   

Betyg

Romeo och Julia teater: 0/10 !
Fatta NADA av pjäsen alltså... förstod inte alls va de sa och hade extremt dåligt på att hänga med. Men det beror ju inte på pjäsen, utan på mina tankar...

(skulle ju sätta betyg på Veet cold vax strips oxå för någon vecka sedan, men det hände ju så mycket där som tynger mej, så jag har inte tänkt på att jag skulle sätta betyg.)

Veet cold vax: 3/10
En stooor besvikelse!




Imorgon blir det att träffa Nat en snabbis efter skolan angående telefonerna. Den jag fick låna för 2 månader sedan ska han få tillbaka, så ska jag köpa hans andra som han hade nu innan han köpte sin Iphone. Vi får se om han ger mej ett leende eller om han bara ger mej den där hjärntvättar-blicken! Som ger en skuldkänslor pga att man hatar honom. Man kan inte hata någon som ser så ledsen ut. Men innerstinne har jag lärt mej att han inte menar den blicken, med tanke på att han Alltid gör den, för att man sedan ska be om ursäkt över sin ''reaktion'' över att han sårat en ... komplicerad text eller ej? Det kan inte jag avgöra just nu...

                                                                                                                                   

Googles diskriminering-översättning

Skriv in detta: men are men and men should clean
och du får översättningen: män är män och kvinnor bör rengöra

                                                                                                                                  

                  

Linné

Mami och Jimmy disskuterar Carl Von Linné ..
mam: Är det någon Sverige ska vara stolt över så är det ju Linné!
jimmy: ...
mam: Det var ju han som tog in päronträden till Sverige, t.ex.
jag: yey... hylla honom...


                                                                                                                                  

En månad sedan

Tänka sig, för exakt en månad sedan var jag sååå lycklig! Jag hade varit hos Nat och hans mamma i Örebro i bara några timmar och det var första dagen vi sågs efter att jag på riktigt insett att det var honom jag ville vara med!


                                                                                                                                   

Teater time

Idag var duktiga jag i skolan, men jag ångrar att jag gick... Skönt att träffa mina älsklingar, men jag hade ingen energi. Har nämligen legat vaken hela natten och gråtit... Och ja, han är inte värd mina tårar, men de kommer ändå... Inget jag kan stoppa än :(

Imorgonkväll är det teater som klassen måste gå på. Romeo och Julia.



                                                                                                                                   

Första gången jag längtar till skolan

Just nu längtar jag jättemycket tillbaka till skolan, men jag klarar inte av att gå imorgon. Lång dag och alldeles för ont!
Under kvällen spelade jag kort med mamma, och jag dumförklarade mej minst 100 gånger, just för att jag inte kan koncentrera mej (tänkte på idioten[Nat] hela tiden)! Och dumförklaringarna gjorde att ja började skratta, och jag skrattade så mycket att det gjorde så ONT i såret att jag började gråta, och tillslut grät jag över ALLT. Både smärtan i såret och smärtan i hjärtat !!
Och i skolan kan jag få skrattanfall! Så jag kommer verkligen inte överleva en lång dag som imorgon...!
Ska försöka gå på onsdag iallafall. Behöver verkligen träffa folk, och framförallt Mina Vänner<3

Vi får se om jag får sova inatt. Efter skratt och gråt (+nysning som gjorde att jag höll på att svimma av smärta) så gör det jävligt ont just nu!!

Ska försöka sova nu iallafall.
God Natt!


                                                                                                                                   

If he ignores you - live him !

Om din kille börjar ignorera dej helt plötsligt, dumpa honom direkt!
Annars är det Du som står där med en dumstrut på skallen och inte fattar vad det var som hände. 


                                                                                       

 


5 sekunders långfilmer

Jag får INTE skratta pga operationen, men jag BEHÖVER skratt just nu! Men jag dör av SMÄRTA!!!

Antingen är det min natthumor, eller så är det för att jag är så jävla depp och inte kunnat skratta på jävligt länge!




Danceee
 

(45)
 


+

 





+ denna, som inte är nån skrattgrej, men den är så himla fin så jag måste dela den <3


Dock borde man nog gå in på youtube och checka den, för innan man kollar borde man läsa informationen om filmen. Då blir den så himla mycket mer betydelsefull <3


http://www.youtube.com/watch?v=XlxEvbb2ddQ

REBECCA

kom på en grej som jag har glömt säga, och nu kan jag inte få tag på dej. (3telefonen har lagt AV och comviqtelefonen [som jag lånat från Nat], den laddaren e helt borta) så skriver här.
Sunisa vet nu om mej och Nat. Jag berättade för henne i fredags. Hon frågade om du visste, men jag hann inte svara på frågan innan vi kom in på annat, så om hon frågar igen säger jag bara att du BARA visste att jag gillade två samtidigt och att jag träffat Nat (någon gång). Inget mer.  Om det är OK(?) - så säg det med om hon frågar dej.

Puss på dej <3

En pojke som aldrig kommer svika mig


Inget val längre

Saknar friheten, att ha ett val vart man ska ta vägen




Jag är inte där än, men jag är redan ledsen över att inte kunna åka iväg varje dag efter skolan, utan måste gå hem istället utan ett val. </3


Jag vill aldrig i hela mitt liv sova igen!!

Jag kan inte sluta drömma om honom.


Även fast jag var med Tomas igårkväll. Han sov här med mej, och jag frågade om lov om jag fick hålla om honom, för det kändes så himla mycket bättre! Och det fick jag, så när jag la min arm om honom så tog han min hand i sin hand.


Ändå kunde jag inte sluta drömma om Nat.


Jag vaknade hela tiden och försökte varje gång att inte somna om, och medan jag var vaken kämpade jag med att ha tankar på annat, som Tomas till exempel.


Men ändå kunde jag inte sluta drömma om Nat.


Och så har det varit ett par dagar nu.




Eftersnack (läs 'Då var det slut' innan denna)

Jag skrev till honom på msn.
jag: Hoppas du läst det jag skrivit..
han: ja, det gjorde jag
jag: hade jag rätt då?
han: ja, men det var aldrig som en tävling för mej

Så loggade han ut... -.-

men jag frågade ändå: sen när började du känna som du gör nu?

(Jag på fb): Snälla svara bara, sen när började du känna som du gör nu?
Han: igår-idag 
Jag: för att jag varit nere?
Han: och jag vet inte varför
Jag: jag ville inte att du ska till örebro när du just kommit hem :( Därför tänkte fråga dej en fråga idag som jag faktiskt trodde du ville höra..


Så loggade han ut igen...

Sen logga han in på msn.
Jag: Måste ställa en sista fråga? ok?
Han: ok
Jag:
Det finns ingen ny chans för Oss? hade nämligen tänkt fråga dej idag om du inte ville ändra status på fb :$
Han: Förlåt


och ja btw så ska han och den nyblivna 14 åringen inte bara träffas på lördag, utan även imorgon (20jan), för hon fyller då... -.- yey..


Då var det slut

Jag kom precis hem från Nat. Jag åkte därifrån medan han lämnade mej ensam och övergiven i hans lägenhet medan han gick med sina polare till gymmet, efter jag försökt prata med honom. Han sa inte hejdå eller någonting, så jag hann inte säga det jag ville ha sagt. Så jag skrev ett textdokument på hans dator och hade det öppe så han ser det direkt när han sätter sej.

Klockan 16.25 frågade jag honom på fb om han inte slutat än..
Han sa: jo
spelar kort
jag: meh...
han: saknar det
jag: inte mej då?:(
han: jo
menmen kommer hem nu xD

Då gjorde jag det jag inte fick göra, och kollade mejlet med snorungen igen.
Precis innan han sa att han ''spelade kort'' så frågade han henne: Kan jag ringa dej nu? :)
Alltså hade han väl väntat på svar från henne, och hoppats på att få ringa henne -.-

Så när han kom hem ville han gå till affären - ensam, men jag sa att jag kunde hänga med. Så vi gick tillsammans. Jag räckte mej efter hans hand, men fick bara hans arm... Han ville inte hålla mej i handen!?

När vi kom hem och gjorde mat sa han: Jag kommer nog inte hinna äta.
jag: vadå inte hinna?
han: jag ska till gymmet
jag: men neeej ;(
han: jo
Sen BAD jag honom att inte göra det, men han struntade fullständigt i det. Sen ignorerade han mej totalt. Han tittade inte ens på mej. Stod med ryggen emot hela tiden. Men under maten sa jag igen: snälla gymma inte idag.
då sa han bara: dom är påväg (Game + den andra killen).

Efter maten väntade jag i hans rum under en lång tid, medan han gjorde 'nånting?'.. Sen när han väl kom så fortsatte han att packa upp sin resväska. Vi satt knäpptysa en lång stund.

Sen frågade jag: Vill du fortfarande ha mej?
han: fråga dej själv
jag: men jag vet väl inte vad du känner?
han: jag vet inte vad du känner...
jag: nej men jag frågade om Du fortfarande vill ha mej, inte om jag vill ha dej. då hade jag inte ens frågat!
han: 'tyst'
jag: prata med mej
han: jag vet inte vad jag ska säga
jag: det är en enkel Ja/Nej fråga!

Sen ringde det på dörren... Och han ignorerade mej genom att sitta i köket med dom.
De satt och pratade en lång stund, sedan gick de. Utan ett hejdå. Och telefonen hade han glömt hemma, så jag kunde inte messa honom, alltså kände jag mej Tvungen att stanna kvar tills han kom tillbaka.. Så där fick jag nog!!!! Jag skyndade mej att packa, sen skyndade jag till bussen!!
Tänk vad jag led igår pga operationen!! Kunde fan knappt gå men ändå sprang omkring för hans skull!! Vilket Tack!


Textdokumentet jag skrev till honom
Det var en enkel Ja/Nej fråga...
Du vet redan mitt svar på den frågan, och det är Ja!
Men du däremot verkar vilja säga Nej...
Och jag vet inte ens varför...?
Du kämpade som en fucking dåre att få mej att välja dej,
men när jag väl gjorde det så var det som att du släppte mej.
Såg du det som en tävling mellan er bara eller vadå?!

Och som du sa: Är du inte rädd att förlora oss båda?
Jag sa: Jo det är klart!
Och nu är jag där. Jag har förlorat båda. Jag lämnade honom,
Du lämnade mej.

Jag tänkte bevisa för dej att jag aldrig tänkte lämna dej, men det
blev som att du gjorde allt just för att jag skulle lämna dej...
Så nu går jag, Inte för min skull! Men för din, för det verkar som att
det var det här du ville...


alla jävla veckor av saknad...!?



Han är nu inne på både fb och msn, men har inte sagt någonting...

operationen

Den gick inte så bra...
Dagarna innan operationen sa de att jag skulle sövas
Innan operationen sa de att jag inte skulle sövas
Sen under operationen fick jag 5-6 sprutor lokalbedövning å det funkade fortfarande inte! De tog verkligen inte! Så jag kände när läkaren skärde å allt!! Så sa hon som gav mej lugnande att hon skulle söva ner mej iallafall, eftersom bedövningen inte tog, men kirurgen sa att han nästan va klar (även fast han va långt ifrån klar). Så där låg jag å grät av smärta!

Operationen skulle ta 15-20 minuter.. den tog prick 1 timme -.-

Sen fick jag se den där ''knölen'' >,< Den va 3 cm!! Och den va böjd längst ut, så den hade ju liksom stuckit in i mina organ >,<
MEN, DE VET FORTFARANDE INTE VAD DET E! :/


Det är ju många läkare som tvivlat på mej och sagt att det inte är nått där. + att på kirurgbesöket för 3 veckor sen så sa han att den inte flyttar sej när jag rör mej, men nu fick de ett beivs! När jag stod upp så ritade kirurgen på knölen så de visste vart de skulle skära, sen när jag låg ner så utbrast de; DEN E BORTA?!?!
-Då hade den ju flyttat sej 5 cm ner -.-

Och den här kirurgen som opererade mej sa oxå att det va väldigt skumpt att den inte synats på några bilder


Det är nu det gäller

Idag ska jag ställa Nat mot väggen!
Först ska jag fråga: Nat, tycker du att vi ska ändra status på fb?
Senare ska jag fråga: Ska du träffa henne i helgen..?

Vi får se vilka svar jag får! Och jag kan ju redan nu nästan garantera vad jag får för svar på den andra frågan: -Nej. (Vilket är en lögn! De ska träffas på lördag kl 13.00)

Vet inte vart jag ska ta vägen!

Ska jag stanna eller gå?
Bara lämna lägenheten och åka tillbaka hem igen, utan att säga något...?
Det känns jävligt frestande!
Men mitt samvete klarar inte av det...
Jag får stå ut och slås ner ännu mer, med svek och lögner ;(


Jag lever - men är förstörd

Ska berätta om operationen idag eller imorgon. Nu måste jag bara tala ut om någonting jag nyss såg ;(

Igår kunde jag inte gå, och inte ens ligga rakt!
Imorse tog jag mej upp klockan 4 på morgonen för att åka till Arlanda. Jag har fått flera kramper i hela kroppen pga smärtan när jag går/står/sitter under den tid jag hämtade+åkte hem med Nat.
Nat har varit sur, nere, lessen hela dagen och jag fattar inte varför...
Så när vi kom hem så packade han upp, fixa lite, sen gick till skolan, utan en puss eller kram.. och jag som ALLTID MÅSTE ge honom det innan jag går...

Sen gjorde jag någonting man verkligen inte får göra!! Han hade glömt logga ut från facebook, och jag ville bara kolla lite troger när han pratade med 13-åringen senast, men jag såg saker jag inte ville se, så jag kunde inte låta bli att läsa!!

Nat ska till Örebro på fredag för att hämta sin telefon, - Sa han till mej!!
När jag läste deras meddelande så var det ju inte riktigt så... Han ska träffa henne i helgen!
Jag har t.o.m. erbjudit att roger och jag kan köra honom dit och hem, så slipper han betala 500kr/resa, så kunde vi dessutom umgås lite mer, nu när han äntligen kommit hem från thailand.
-Men han ville åkta ensam!
NU VET VI VARFÖR!!! Han ska ju träffa henne!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;(
Och inte nog med det!!! Hon fyller år på fredag!! Den dagen han åker!! Och jag slår vad om att de extra conversen han köpte är till henne!! Medan jag inte fick någonting. Bryr mej inte om att jag inte fick nått, men om jag inte får nått Och HON Får... då är det en annan sak

Nervös nu!

Det är dags att ge sej av och åka mot operationsbordet!
Jag har ett problem, och det är att jag ALDRIG i hela mitt liv vill ligga vaken unde ren operation, men Nu efter allt jag hört vill jag inte bli sövd heller! Jag kommer tydligen spy enda tills det bara finns luft kvar i mej!! ;(
och jag HATAR att spy!!! Så vi får se hur det blir..
rikigt hungrig e jag oxå. har inte ätit sen igår, och jag kommer inte äta förns tidigast ikväll.. kanske imorgon tillochmed :/

What are you sinking about?


Chicken Nuggets hemlighet

Nu vet ni varför jag inte äter Chicken Nuggets




Jag hatar honom

Jag fan hatar Nat!!!! Just nu sitter han å lägger kommentarer på den lilla skitungens (13-åriga falska bitchen) foton: Finaste

så skrev ja till han på msn: kul kommentarer Yuri får... det e väl som jag säger, att det e hon du saknar..
han: -.- om du tycker så :(
så loggade han ut direkt :'S wtf?!?!??!

Kanske man ska ta och träffa Tomas ändå då?!?!??!


Och Ja - hon är falsk! hon är Sveriges STÖRSTA Foki-Wannabe! Hon beter sej som om hon vore känd, och försöker låta som Foki, å har en liknande blogg som foki.
+ att hon skriver exakt samma saker till Alla som skriver i hennes logg. Om någon saknar henne - då saknar hon den mer
om någon tycker hon är fin - då är den andra finaste
om någon älskar henne - då älskar hon den mest
eller: du är finaste - desamma <3
du är saknad - desamma <3
älskar dej - desamma <3
<3 - desamma <3
om hon har en del av någons hjärta - då har personen hela hennes hjärta

asså tänk er... alla olika personer som skriver får samma svar, hon kan ju inte ha lika stor plats till alla? Isåfall skulle hon ju behöva typ 100 kroppar ... :/ å det e liksom aldrig ett utförligt svar, det är bara en utveckling av det personerna skriver (tex. saknar dej<3 - saknar dej mest<3)

#Bevis
Klicka På bilden för att se den stor 
 

Sommaren 2010

Ärren på mina armar, jag sa att det var kattsår
Och du gick på det så lätt


Humorklubben? - Ja

Två män stod och snackade om vem som hade den bästa kikaren.
Den ena mannen sa:
- Min kikare är så bra att jag kunde se när du hade sex med din fru igår kväll.
Då sa den andra mannen:
- Hade du haft min kikare så hade du sett att det var din fru..

Från ingenstans är dom överallt!!!

Nått jag lärt mig under den senaste tiden är att man INTE ska ha sin status på Singel på facebook, när man har ett hemligt förhållande...!

Freddes kompis Olle, som jag träffade på nyårsafton innan jag drog iväg me mina thaikompisar, frågade mej idag om jag ville hitta på någonting med honom någon gång.. för han tyckte att det var väldigt trevligt att vara med mej, typ xD
Och NYSS frågade Tomas, (alla minns? Killen jag gillade i somras som kom hem till mej, och det stod ju mellan honom och Tommy förut innan Nat kom in i bilden), han frågade om jag vill träffa han nästa vecka och mysa me film och sådär... ._.
O-ooooo!
Måndag: operation
Tisdag: tare lugn + reparera mej från operationen
Onsdag: NAT KOMMER HEM
Torsdag: fortsätta reparera mej + va med Nat
Fredag: Kanske skola, sen hem, för Nat måste till Örebro igen och hämta sin telefon...

Killarna kommer från ingenstans.. Sen NÄR blev jag populär? Det är dessutom entill kille jag börjat snacka med nyligen som oxå verkar va intresserad.. Han skriver nämligen precis som Nat gjorde innan han berätta va han tyckte om mej...

Omg


Operation - måndag

För mindre än 1 timme sedan fick jag veta att jag fått en operationstid på måndag 14.00 !
Nervös? - Ja!

Jag måste fasta och duscha 2 ggr med 2 intvålningar i både hår och kropp 2 ggr per dusch XD haha
Sedan blir det sjukskrivning.. Jävla skit att det skulle bli Nu!!! Nat som kommer hem på onsdag!!! ;( ;( ;( Får väl försöka dra mej till Arlanda och åka hem med honom ändå, även om jag mår skit och har ont och allt...!
#!@&#@*!&

Så söta


glöm IG!

Idag fick jag reda på mitt slutbetyg i en kurs, filmkunskap. Sista lektionen var idag, och jag fick veta att jag fått IG!
Jag hade fått VG-MVG på första provet, sen G på allt annat arbete, förutom den sista provet - som jag fick IG på, som jag skulle bli tvungen att göra omprov på för att kunna få G i kursen.
Efter jag var klar och läraren snackade med andra elever så började jag fundera väldigt mycket. Jag visste ju att jag inte hade så hög frånvaro + alla de G +VG:t jag fått... Så jag gick till honom igen och frågade hur jag kunde få IG..
så sa han typ: Ja det är ju lite konstigt... Och som du säger så har du ju 0% frånvaro, och bra resultat på det mesta... Men den här uppgiften har du inte gjort.
jag: Den har jag visst gjort! Jag gjorde ju den med Berra och Bibbi
han: ja juste, det var ju ni ja. Ja men dåså... Då har du G då
Så nu behöver jag inte göra omprovet heller, som jag trodde jag skulle faila IGEN på! ^^

Hur jag gick ner 7 kg på 2 månader

Minns ni när jag förra året berättade hur vågens siffror blev mindre och mindre för varje tillfälle jag vägde mej?
Nu när 2011 är över ska jag avslöja mitt Gå ner i vikt - knep!

Det är bara två enkla steg som jag tycker alla som vill gå ner i vikt ska pröva!

Steg 1: Minska portionerna med 50% och ta enbart 1 portion.
Steg 2: Tugga MINST 50 gånger!

Lycka till! :)

Shopping

Hello!
Precis hemkommer från ett par timmar i staden! Har varit in på Cubus och Lindex i den nya gallerian för att leta jeans, och hittade ett par på Cubus för ett riktigt kap-pris! Med mej ifrån Cubus hade jag även 3 styckern tröjor. Jag hade 2 tröjor först + jeansen till kassan, då tjejen i kassan frågade om jag inte sett deras erbjudande. Nått om blablabla under 99 kronor så får du det billigaste på köpet. Så då tog jag en snabb sväng till i butiken och tog då en tröja för 99 kronor :)
Naaajs. Fick den helt gratis alltså.
Jag har dessutom handlat mina första ansiktsmasker + Veet vax. Ska bli skönt att slippa raka sej hela tiden och ha silkeslena ben i 2-3 veckor :) Men jag ska vänta med att använda de tills typ i helgen, för då kommer ju Nat hem snart :D

Vi får se om jag lyckas ta bilder på kläderna och sådär, kameran är hos pappa och jag är hos mamma, och jag vet inte hur det e med batteri och så.. Men bilderna uppdateras antagligen på detta inlägg isåfall ;)

Ska även lägga mitt betyg på vaxen sen ;) kanske även ansiktsmasken.

Ett år har redan gått sedan...

...jag blev moster!! :D

GRATTIS TILL VÄRLDENS FINASTE SYSTERSON <3





Glöm inte att rösta! :D <3
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Vi-Foraldrars-Omslagstavling/Photo-competition-candidate-template-2274

Han kommer inte tillbaka till Sverige!!!!

Asså fyhelvette vad Nat förstörde mej idag!! Som sagt så är han i Thailand och har varit där i 1½ vecka och skulle komma tillbaka 19 januari, alltså om 1½ vecka. Vi snackade på MSN ett tag och så tog jag upp en sak:

För några dagar sedan skrev han På fb: I'm missing you

så frågade jag Vem han saknade, så sa han att dt va mej, men jag sa att jag trodde han menade Yuri (den 13 åriga tjejen som han gillar) (skulle inte förvåna om dt faktiskt e hon han saknar)

Så frågade han Vem jag menade med min status på MSN *Saknar dej*
så sa jag att det va han, vilket det oxå är

Så sa han: måste berätta en sak för dej
- Jag kommer inte tillbaka till Sverige

jag:
VA ??

han:
ja

jag:
DU SKOJAR MED MEJ???!!

han:
Jag har tänkt på det ganska mycket, men jag har inte berättat för ngn. och inte för dej, för jag visste att du skulle bli lessen och besviken

jag:
men.. Du skulle ju komma tillbaka 19 januari?!

han:
jag skulle ja...

jag:
så du kommer inte tilbaka????

han:
nej

jag:
när tänkte du på att du inte skulle komma tbx?!?

han:
när jag fortfarande var i Sverige


(Å jag va ju fan med han hela tiden i slutet av innan han åkte ifrån Sverige och ändå så tänkte han något sådant!?)

jag:
SNÄLLA NAT SÄG ATT DU SKOJAR MED MEJ!!!!!

han:
ja jag är snäll idag
 jag skojar bara med dej

jag:
Asså fyfan mitt hjärta!!!

han:
du behöver det



Sedan erkände han att han faktiskt tänkte den tanken, att stanna där, men att pga att hans mamma bor i Sverige så ville han inte svika henne genom att inte komma tillbaka...! Alltså var han berädd att lämna mej här, utan att säga något eller säga Hejdå eller NÅGONTING, om hans mamma inte bodde här...!!!!
Det knäcker sönder mitt hjärta alltså..!



(Konversationen blev inte exakt, och det är lite som fattas, för jag råkade stänga ner konversationen av misstag, men ''Budskapet'' han gav är iallafall med!)


We

Min Lilla Älskling


Trött som döden

Somnade vid 7 imorse, men nu måste jag gå upp för jag ska åka till Stockholm klockan ett :( SuperDuperJätteMegaÄckligtTrött

Skulle inte sitta helt fel







Man tror man vet var man har någon...

Mår piss just nu

Missen i Twilight

Har ni sett missen de har gjort i Twilight: New Moon ? I HAVE!
Bella är ju immun mot alla vampyrernas krafter, FÖRUTOM (här är missen) Edwards ''Brorsa'' Jesper. Han påverkar ju Bellas humör när hon fick en present i skolan när hon fyllde år...

HAHA Fail...


Stockholm

Idag ville jag åka till Stockholm, för att kunna tänka på annat än Nat. Men jag fick inte tag på min syster, så vi får se om jag åker dit imorgon istället och stannar till måndag. Skulle vara väldigt skönt att ha annat att tänka på, genom att checka Kims nya lägenhet, umgås med henne och Tom, och självklart mysa med bebisen<3 -som faktiskt fyller 1 år på måndag!! :'D

Var supersnäll och rösta på denna bebis :D

Det är min systerson, och ärligt talat så vet jag inte varför syrran valde just den här bilden att tävla med, för det finns sååååååå mycket finare och sötare bilder XD

Men det skulle vara SUPER om Du röstade på honom! :'D
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Vi-Foraldrars-Omslagstavling/Photo-competition-candidate-template-2274

Hittade inte det jag var ute efter

Idag var jag på GC med Rebecca, och som vanligt hittade jag inte det jag ville ha... Jag hittade en Ok väska, men jag är fortfarande avis på Nats väska, så jag ska höra med honom vart han köpte sin... Inte så fint om vi har en precis lika, men det kankse finns flera på samma ställe som är mer i min smak iallafall..

Nu står kycklingfilé i ugnen och ris på spisen. HUNGRIG och jättesugen på det :'D Synd att vi inte har sås... :[

(Smayliesarna funkar inte längre...måste ta bort den koden - om jag hittar den)


Trött på att dygna, låt mej bara få sova!:(

Har försökt sova i 3 timmar, och hur trött jag än är så kan jag inte sova... Det verkar som att jag blir tvungen att dygna, IGEN! ;[
Jag som ville dra till GC imorgon... Om jag äntligen lyckas somna så kan jag ju GLÖMMA GC... Men jag vill verkligen inte dygna igen... ;[

Jag vet vad som hände när!

Enda sedan festen hemma hos mej, 20 december, så har jag grubblat något fruktansärt över vad som hände i vilken ordning. Alltså då alla gick och la sej, vilka som sov vart, när vissa gick osv. Flera av oss flyttade runt bland alla sovplatser, och jag flyttade mej + vandrade flera gånger... Och NU, när jag låg och försökte sova, kom jag Äntligen fram till den hela ordningen! Jag och Sunisa har tillochmed försökt sammarbeta förut för att komma fram till vad som hände när, Men Nuu, Nuuuuu vet jag allt xD

...det tog ju sin tid...

Tomas + Sunisa + Tommy + Jag i de två ihopdragna sängarna i vardagsrummet.
Rebecca + Aat + Pimmy i soffan.
Sedan gick jag upp för att ta en isbit/fryst köttbulle för jag mådde illa. Behövde något kallt. Och när jag var i köket började jag "bråka" med Erik.
Då flyttade sej Tomas till min säng.
Erik gick hem.
Jag la mej med Tommy igen.
Sen gick jag upp igen för att dricka vatten + is.
Jag gick och la mej med Tomas.
Sen vaknade jag av att jag hörde någon smyga omkring, då gick jag upp och fyllde på mitt vatten, sen tänkte jag lägga mej hos Tommy igen.
När jag satt på sängkanten fick jag syn på Rebecca ligga bredvid Sunisa.
Sunisa + Rebecca + Tommy + Jag
Sen vakna jag av att Tomas kom tillbaka och la sej bredvid Sunisa.
Tomas + Sunisa + Rebecca + Tommy + Jag
Sen gick Rebecca tillbaka till soffan (tror jag? Eller gick Du hem då?)

Minns inte vilka som gick hem när XD Huvudsaken är att jag vet vad som hände när under natten ;]
Det som var svårt var När och Var Tomas var vid de olika tillfällena + Vilken av de gånger jag var upp och bråkade med Erik.

Skönt att ha det utklarat.
Det var ju liksom exakt 2 veckor sedan...!
hahaha

Ananas och glass

Här sitter jag och väntar på att filmen The holiday ska börja, och bredvid mej står en tallrik med ananas och glass :] Muuuums! Och filmen var ganska bra har jag för mej oxå! Såg den andra gången jag var hemma hos Nat, men vill se den igen nu ;]

She's too young

Har väntat i flera timmar på att en film ska börja (She's too young). Den börjar 2.40 och håller på till 4.10. Hittade ingen trailer någonstans så vi får väl se om den är bra eller inte, annars ska jag sova!

För 1 timme sen camade jag och Nat. Han visade mej sitt hus i Thailand, och jag fick även se det vackra efterlängtade solljuset! Kändes faktiskt lite konstigt att se det, när det är kolsvart och mitt i natten här... Där var klockan 7 på morgonen.

Nu ska jag lyssna lite på musik tills filmen börjar ;]

God natt <3


Allt är borta

Det är nog fler av er än jag som spelat Tetris Battle på facebook? Jag lovade mej själv att aldrig spela det, efter att ha sett flera personer spela det 24/7, alltså för de blivit beroende. Som vanligt höll jag inte mitt eget löfte jag gett mej själv, och testade spelet för några dagar sedan. Nu spelar jag det flera gånger om dagen och ser det till och med framför mej när jag blundar eller ska sova xD Jag kan liksom spela utan att spela, eftersom jag ser alla blocken så tydligt så jag kan placera de och de ligger kvar.

Så jag varnar er att INTE spela Tetris Battle! :P hahaha


Mina känslor idag är ... döda? Jag känner inte saknad efter någon av killarna :o Det känns jätte mysko men samtidigt skönt!


Nu i veckan ska jag dra till Gränby Centrum och leta efter en väska + en plånbok. Får se om jag hittar nått för en lagom slant.

Början blev inte som jag förväntat mej

Tjabba!
Jag var hos min kusin (som jag är nästan varje nyår) och jag trodde att det här nyåret skulle bli ganska tråkit, eftersom jag igentligen ville vara med mina kompisar i år.
Fredde, jag och hans kompis Olle + Freddes mamma och pappa + deras 7 kompisar skulle gå upp till Slottet i Uppsala till tolvslaget, men när vi skulle gå sa min faster att de inte orkade gå upp dit. Så det blev bara jag, Fredde och Olle.
Strax innan det rinde Erik (ni vet, han som gav mej det fina blåmärket). Han + hela vårat thaigäng var på Terassen (en krog). Jag kommer ju inte in, men eftersom krogen ligger väldigt nära slottet så frågade jag om de skulle dit, och det skulle de! Så vi kom överrens om att ses där.

När vi kom dit så hade de inte kommit än, och det var nyår om 5 minuter! Så jag snackade med honom i telefonen hela tiden för att beskriva vart jag va, men vi hittade inte varandra. Men 5 över tolv fick jag syn på dom. Jäklar vad glada dom blev att se mej då, haha. Blev glatt överraskad av det.
Efter vi druckit upp en flaska "Någonting" som vi tre hade med oss så ville Fredde och Olle gå hem, men det ville ju inte jag. Så jag hakade på mina kompisar istället som skulle hem till Aat. Men innan ville dom till Max.

Vi satt på Max hur längesomhelst och det var bara typ en person som beställde, och varjde person som beställer får bara ha ett sällskap med sej, men vi var ca 20 st, så vakterna kom ett antal gånger och försökte få ut oss.

Sedan gick jag, pimmy, tommy och Erik till Aat och hans brorsa iallafall. Jag förväntade mej fest, men det var ganska dött. Vi hade bara en vodka flaska och inget att blanda med.. -.- Sen gick de och köpte massa öl, men jag dricker ju inte öl.

Erik som inte druckit på ½ år (som btw fyller år idag 1jan) drack som en dåre igår. Och jävligt jobbig blev han oxå. Han består ju av bara muskler och han kunde inte sluta krama mej och försökte pussa mej och sådär. Och han kramade så himla hårt så jag tappade luften flera gånger.

Senare kom Thi, och ännu senare fyra tjejer. Jag hade ont i huvudet och försökte sova.

Jag vaknade med huvudvärken kvar, så jag ville bara gå tillbaka till min kusin. Vid två tiden kom jag iväg och gick hela vägen hem. Det tog ca 20 minuter... Väl framme la jag mej på Freddes soffa i hans rum och hade världens migrän. Sov till fyra då pappa kom. Han körde hem mej och jag somnade direkt och har sovit till nu. Äntligen känns det bättre.

RSS 2.0