Vad förväntade han sej ifrån Gaga?


Hahahhahaha!

inte kul

Idag har inte varit en så bra dag... Ont i halsen och i huvudet,  trött och täppt i näsan... + att jag inte har ett så bra humör. Mormor säger emot allt jag säger som om hon anklagar mej.. och då kommer min dåliga attityd fram.
Ex.
Vi satt ute och spelade kort. Hon satt under ett parasoll och jag under bar himmel.
Jag: Det regnar...
Hon: Det gör det ju inte alls! :-S
Jag: Joo?
Hon: Nej du
Jag: Kolla på vattnet.. det regnar ju massor!
Hon: Jag ser ingenting alls! Det regnar inte säger jag!

Mormor bad mej hämta en glasform från ugnen. Jag såg att den var smutsig, så jag drog fingret i den och blev helt svart.
Jag: Här.. men den är alldeles sotig.. *påväg ut igen*
Hon: Sotig? Hur kan den vara sotig?! Den har stått inne i ugnen! Där kan den inte bli sotig!
Jag: ...??? (wtf) Det är den ju visst!
Hon: Nej jag ser ingenting! Den är helt ren!
Jag: NEJ!! Kolla!! *Dra fingret i den, bli svart* Kolla!
Hon: Det är inte sot! Det är damm!!
Jag: ..*tänka: (Hur kan det komma damm och inte sot i en ugn...?)*
Hon: *Låta anklagande* Det är inget sot!! Den är ju helt rendiskad!! Det är ju isåfall damm som har tagit sej in i den!! Det.....
Jag: Men det var ju iallafall något! *stänga dörren*

I sådana där tillfällen så hör hon bara sej själv...



Snart kommer Mamma, Roger och Frasse. De är bara 3 mil härifrån nu, så de ska väl vara här om en halvtimme kanske.

Det luktar maaat


fin skrattgrop

Paddla

Igår skulle morfar och jag hyra en paddel båt (vad de nu heter) och paddla lite i det finfina vädret, men alla var redan uthyrda.. så vi förhandsbokade en till idag. Så klockan halv elva imorse drog vi ut, paddlade en timme, paddlade hem och fikade, paddlade ut igen för att hitta ett bad ställe, men det blev så himla tråkigt väder så vi åkte hem igen.. När vi gått i land så gick vi rakaspåret till stranden och badade ;) det var väldigt skönt i vattnet, förutom för axlarna... Det blev så kallt för de så det gjorde jätteont.
Sen duschade jag och efter det åkte vi till Ö&B och handlade. Nu gör mormor mat och morfar sitter ute i en solstol. Vi ska äta riktig husmanskost ;) Potatis, köttbullar, sås och lingonsylt! MUMS!

Senare ikväll ska vi ha fredags mys med ostbågar och jordnötsringar + coca cola :) Ska kolla på tv.nu om det är någon bra film.. vi har bara kanal 1,2,4,6 . Inte så kul.. MenMen, sexan brukar väl ha bra filmer tror jag? ;) Annars får vi väl spela skippo eller kortspel.


På söndag kommer mamma och roger, och på måndag åker vi hem. När jag kommer hem på måndag så ska jag åka bort direkt igen. Jag ska åka med Hannah och Conny och Fredde iväg till något vattenland och bada :) Så blir vi borta i typ två dagar ;)

Uppd. från Årjäng

Tjenamors! Har äntligen lyckats få igång internet! Det funkade ca 1 minut första dagen, sen har det inte fungerat. Har sprungit runt i hela husvagnen, tältet och utanför tältet för att försöka få signal, men så lyckades jag hitta ett ställe i tältet iallafall :) Bilder från det underbara stället kommer senare ;)

home sweet home

Nu är jag äntligen hemma. Gick upp halv nio imorse för att börja resan klockan 9.00 . Men klockan sex imorse fick jag och fredde ett besök i våran lilla ''stuga''. En skata!  Jag vaknade av att den lät lite konstigt och först trodde jag att det var farmors katt Lusifer (som jag kallar henne) som kom in, för vi hade lämnat dörren öppen under natten för det var varmt som en bastu där inne. Och när det började prassla lite så tänkte jag; NEJ nu är hon i min väska!!
Så jag sätter mej upp för att se henne, och då ser jag en skata sitta i fönstret. Jag skriker utan att tänka mej för: ÅÅHH NEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!  och lyckas ge den stackars fågeln panik! Den hade inte märkt oss och trodde den var ensam.. så den börjar hoppa i all världens panik och försöker ta sej ut genom det stängda fönstret. Så jag går och öppnar dörren helt (som är precis bredvid fönstret) men fågeln ser det inte, så jag försöker schasa fågeln mot dörren med hjälp av gardinerna, men det funkar inte.. Så jag tänker att jag måste öppna fönstret, och ser att handtaget är längst ner på fönstret.. vilket kändes ganska omöjligt när fågeln stod och hoppade där 24/7 med sina klor och näbb.. så jag gick och hämtade en tidning och försökte hålla fågeln på vänstersidan av fönstret, och det var ju lättare sagt än gjort! Men jag lyckades få upp fönstret iallafall, bara det att det öppnades bara några centimeter! Och då tänkte jag: shit, det är kört... han kommer dö...
men så bestämmer jag mej för att Fönstret ska fan gå att öppna!! Så jag står och trycker och trycker så nästan hela fönstret går sönder, men jag får upp det ett par centimeter till, och lyckas trycka ut fågeln genom öppningen med hjälp av tidningen...
Dock så dog den väl antagligen senare pga paniken :( men jag hoppas iallafall på att jag räddat en fågel idag! :)
Och Fredde då... han bara skratta och tyckte det var rätt åt den :S Jag bad honom om hjälp två gånger för att kunna få ut fågeln, men ikke. Han bara låg i sängen och tittade på.. + skrattade till ibland..
jäkligt taskigt!

Den Tråkiga Dagen

Idag har jag inte gjort någonting.. typ.. gick upp, duscha, spelade lite kort med fredde, sen spelade vi någonting ute då man har en varsin lång pinne med en korg liknande grej på + en boll som ska kastas med från ena korgen och fångas i den andra. Sen så låg jag i soffan och funderade lite i en halvtimme kanske, sen spelade jag piano, sen hjälpte jag farmor att ta bort is från 1 kilo köttbullar, sen gick jag upp och la mej i våran lilla stuga...

Gubbarna är ute och fiskar och har varit borta sedan imorse! när jag och fredde gick upp så var även gummorna borta och shoppa... hade varit kul med en inbjudan...?

Idag åker Kim, Tom och pojken hem.. :( tråkigt!

Nu ska jag ligga här ett tag till sen ska jag väl gå ner igen och göra Ingenting.

HejSvejs

Från facebook

Meningslöst men kul =)
1 - Öppna Google Kartor (välj Vägbeskrivning)
2 - Skriv China som startdestination
3 - Skriv Taiwan som slutdestination
4 - Läs steg 48.
5 - När Du slutat skratta kan Du kopiera den här statusen så Dina vänner får garva också

Jag skrattade inte, men tyckte det var gaaaaska FAIL

det går nerråt

måste säga att det är sjukt tråkigt att se att man tappar läsare :( inte för just själva ''statusen'', utan mer för att det minskar (långsamt) i antal personer som vill följa min blogg.

Dels därför funderar jag över att skaffa en till. Det som jag pratade om förut. En mer Personlig Blogg, där jag skriver om Allt! B.la. om missbruk och beroenden m.m. som finns i min familj. Känner att det är mycket mer intressant, och det finns nog många som känner igen sej. 
Och för er som inte läste det inlägget:
Varför skaffa en till blogg enbart för det?
Eftersom det är min familj det handlar om, och det är saker som jag inte kan prata med dom om.. Jag vill alltså inte att de ska läsa min blogg, och jag har inte delat med mej av den här till någon av de, men Dock så kan den ha kommit ut, med tanke på att jag nämt min systersons namn.
Därför.

Så snart är det dags. Så fort som möjlig hoppas jag.

Vill DU följa min nya blogg? (fortsätter även här som vanligt)
Mejla mej på facebook så ger jag dej namnet på bloggen.


Om du inte vill det så kan du även adda mej på MSN. Den står på min fb profil.

NorraNorrland ehhh

God.. natt? morgon? jaa.. Idag åkte jag till Norrland som sagt. Åkte strax efter nio imorse och kom fram.. hmm.. cirka 14.30

Det är jag, pappa, Inger, Tom, Kim och bebin som kommit hittills. Imorgon kommer även Hannah, Fredde och Conny. Vi är alla samlade hos farmor och Sören.
Men jag är den enda (hittills) som ligger utanför huset. Haha! Jo, jag ligger nämligen i garaget kan man säga. De har byggt om garaget till en gäststuga. Så där ligger jag, helt ensam, i den mörka natten...som hunnit blivit ljus...
Men imorgon så ska även Fredde sova här, så då slipper jag vara ensam. :)
Har nyss kollat på film. Misa Mi heter den. Det är väl någon barnfilm som jag hittade bland alla hyllor. Den va Ok.

Byeee

men morbror!



Norrland

Imorgon åker jag till norrland. Klockan 9.00 åker pappa och Inger från Uppsala! Så jaa... jag åker väl 9.15 :( Usch så tidigt!

Idag började jag dagen med en fruktsallad :) Det var jättegott! Till lunch var jag dock onyttigare... Mamma hade köpt någon amrikans .. sak.. som vi ville testa. Det smakar väldigt mycket som syltkakor, och de ska rostas i en brödrost innan man äter de. Dock så är de sjukt äckliga att bara äta så.. men med vispad grädde är de GALET goda! :) Så det tog jag till lunch. Senare ska Roger och jag göra mackaronpudding. Vi har aldrig gjort det förut, och igår blev jag jääääätte sugen på det, så jag gjorde ett önskemål till idag ;)

Nyklippt

Ja då har man precis klippt sej då. Måste lägga till att jag klippte bort halva håret! Hade tjockt innan och nu är det väldigt tunt :) Känns konstigt, men skönt



Före dusch

Efter dusch


före klippning

Bild från när jag var hos Kim förra veckan
(håret ser väldigt grått ut där)


Tierp

Imorse åkte mamma och jag till banken och satte in mina pengar på kortet, sen åkte vi och lämnade Lollos saker i Sthlm, och sen åkte vi hem till Kim. Hon gjorde den där underbara salladen till lunch och bjöd mej och mamma :) den är ju så fruktansvärt god alltså!

Sen på kvällen, vid åtta tiden så övningskörde jag. Först körde jag lite runt Tierp, sen in i centrala Tierp och sen på motorvägen till Vattholma och sen hem ;)
Imorgon ska jag köra Roger till Märsta! Han ska typ få en gammal dator av sin syrra, vet inte varför? Sen när blev de sams? Är det en bomb där i kanske? hehe
Så den bilturen blir antingen imorgon eller på lördag, då mamma jobbar.

vad var det mer? ...
Jo juste!! HAHA!! Innan jag skulle svänga ut på motorvägen så var det två stycken rondeller, och Roger hade sagt att Om han inte säger någonting så ska jag bara köra rakt fram!
Så jag åka rakt fram i den första rondellen, men när jag sätter på blinkersen för att svänga av i den andra (alltså så att det blir att jag åker rakt fram i den oxå) så skriker Roger: NEJ, VAD GÖR DU?!
jag; eeh, vaa? *stänga av blinkersen, som råkas dra för långt ner, så den börja blinka åt vänster istället) Vadå?! Vart ska jag då?!
han: ut på motorvägen!! Det är nästa!!
jag: men du sa ju att jag skulle åka rakt fram om du inte sagt nått?!?!?
han: jaaa juste förlåååååt
Och vad som förvärrar det hela är att det är en annan bil som ligger och trycker i baken på mej, så den fatta ju ingenting av all min blinkning! XD

President Obama talar till Svenka folket -Jag dör!



HAHAHA

Morgontrött-tjej.se

Nu bär det av mot staden för att fixa några ärenden. En tidig morgon för mej och jag känner redan mina humörsvängningar.. Somnade vid fem tiden imorse, och mamma väckte mej klockan tio.. Inte kul

ÄNTLIGEN

Moppen är SÅLD!!! :D OMG !! Den las ut klockan elva igår, och vid sex tiden idag så ringde en familj som ville köpa den! :) Fick mycket bra pris! Roger sa att vi skulle vara glada om vi fick 3000 för den... eller ens 2500.. men vad fick vi? 3800!! UTAN att ens pruta! :D Åh herregud vad glad jag är! :D Så roger och jag ska dela upp pengarna, med tanke på hur mycket han har bidragit på den eftersom det varit så mycket fel :P
 Och gissa vad som var ännu bättre -> att pappan till dottern som skulle få moppen är en motorcykel knutte! Haha! Jag var så nervös när han kom och när jag hörde Roger och pappan stå och prata, men när jag gick och kikade på honom i fönstret så blev jag hur lugn som helst. Som om en tegelsten i magen bara släppte.. Jag tänkte: Äsch! Han fixar ju moppen på nolltid! Ge honom två timmar så är moppen som ny i funktionen!
hahaha :)

mys

Nu ska jag göra iordning en knäckemacka och se på The strangers på yt ;) tyvärr fungerar inte avsnitt 3.. den går bara i 2 och en halv minut, av 9 minuter och 53 sekunder.. Hoppas resten funkar som det ska

blocket.se

Nu är min finfina moppe ute på blocket :) Dock så ser den smutsig ut även fast den är skinande ren :( Ser ut så pga ljuset..

gott



Är jättesugen på den underbara goda salladen!! GE MEJ :)

hemma

har varit hemma ett tag nu efter festen. Ligger just nu i sängen och slurpar på en cider. Tänkte jag skulle sova snart, men kom på att jag fortfarande har mitt ''indian-smink'' haha! Orkar kanske inte ta bort det... eller? vet inte... Tänkte kolla på film nu och sen natta ;) GOD NATT


höhö ligger ner, så ser väldigt stor ut... :$


*Fick precis ett ''uppdaterings''meddelande från comviq :S VARFÖR skickar de ALLTID mitt i natten!? klockan 2.43 liksom? schysst....*


jupps

Snart kommer Beccis hit så ska vi fixa oss coh sen dra till Storvreta. Hoppas vi hittar, och hoppas Sunisa är hemma när vi kommer! Haha, hon skulle ju gå och möta upp de som åker buss, och det blir ju säkert den tid som vi lyckas hamna rätt.. det skulle vara så typiskt

Bra dag - Tråkig kväll

Gud vilken dundertråkig kväll jag haft... Pappa har halvsovit enda sedan klockan sex-sju!! hur kul som helst, och gissa vilken tid han kommer väcka mej imorgon bitti, eftersom han sovit färdigt... ja, sisådär klockan sex på morgonen! SKOJ, och jag som ska på fest imorgon.. hoppas jag inte blir grinig bara, vilket jag brukar bli vid sånt här tillfälle.......

Min morgondag innan festen ser iallafall något ut såhär:
* Äta frukost : Sallad
* Städa
* Göra mej iordning
* Möta upp Rebecca
* Finslipa inför festen (utklädnad)
* ÅKA ;)

Fast jag känner mej sugen på den där salladen... kanske kan ta lite? Man blir ju väldigt sugen på allt som går att tänak sej när man sitter uttråkad såhär helt själv med en sovande...sak... på soffan som snarkar så väggarna skakar.

Färtisch

Kom nyss hem efter att ha varit på stan med Rebecca :) Vi köpte en sött kort till Sunisa + ett shot spel :) Och eftersom vi ska klä ut oss imorgon till festen så kom Rebecca med idén att vi skulle vara indianer! Så vi gick och köpte varit hårband som vi ska ha. Jag köpte även ett apr jeans shorts ;)

Hårband från H&M: 19.50:-

Jeans short från H&M: 249:-



Pappa står just nu och gör sallad :) Muuuums!
* Sallads huvud
* Gurka
* Körsbärgs tomater
* Röd paprika
* Gul paprika
* Röd lök
* Kyckling
* Skruvmackaroner
+ dressing
Åh så gott! Och nu är det snart klart :)

Glas i sängen

Ö, jag hittade just en glasbit i min säng ... det gjorde liiiite ont i foten.

Nu måste jag försöka sova, för imorgon är klockan ställd på 11.00 ! Får se om jag kommer upp.. är inte ens trött än, och jag har varit vaken iii... 35 timmar.
MenMen, godnatt då. typ :P

(Hoppas verkligen vi hittar något fint till Sunisa :) Just nu har jag ingen aning alls om vad man kan hitta på!)

Fast oj, vad böjdar nu på tv? :) Cheaters, det lät ju rätt intressant

Underbar dag - nästan - kanske

Precis hemkommen från min lilla shoppingtur. Och såklar även efter att pumpat cykeln (haha?) Jag har ingen aning om hur man gör me de där cykelpumparna som sitter på väggen på hus? Tror jag tömde mer än vad jag fick i luft i däcken! Haha, fast det kändes faktiskt lite bättre efter, ärligt talat. ;)

Först var jag in på Åhléns och köpte hårsprej + hårsnoddar

Hårsprej: 49:-
Snoddar (6st): 15:-

Fast där jag tog sprejen stog det att den kostade 30 kr! Så när hon i kassan sa 64, jag bah; ööh wtf?

Sen gick jag runt och kikade i nästan alla klädaffärer, och jag tog och provade massssssor av kläder, men allt verkade sitta dåligt idag!!
Tillslut, i den sista affären jag planerat att gå i (ginatricot) så bestämde jag mej för att Jag skulle köpa någonting! Hade ju även presentkort där, så det taggade ju mej ännu mer :) Så efter att provat lite kläder så hittade jag några tröjor i olika färger... jag tänkte att Färg är någonting jag måste ha! Så jag testade tre olika, men tillslut blev det två sorter:


Tröja: 149:- /st

Den gröna färgen tog inte alls upp av någon av kamerorna :(
(Om ni undrar varför jag håller fingrarna under kameran på telen så är det för att dämpa ljudet när jag knäpper, för det går inte att ta bort knäppljudet)



Måste ju även visa pusslet jag gjorde inatt/ imorse :)

Fick det av farmor någongång när jag fyllde år förut


Fick nyss mess om att dra och bada i bjk med några polare.. kanske åker dit senare ikväll, fast det kanske inte är så smart om man sovit nada.. men det skulle ju vara skönt att simma lite.
BTW så kollade jag på en jättesnygg bikini på H&M, men det fanns bara en enda kvar och den var alldeles för liten :( Suck. Senaste tiden har jag varit tvungen att bara i bh, för min bikini är så ful efter allt badande

No sleep for this lady - NoNoNo

Jag måste väl säga god morgon till er som sovit ;) Själv gav jag endast 10 minuter till att försöka sova, men jag tyckte det var förgäves. Så jag gick och la pussel istället, som btw är klart nu. Haha. 500 bitar, förutom två stycken som saknades!!!! Och jag öppnade påsen till pusslet idag!! Och TVÅ bitar saknas?!?! Inte bra

Såååå, jag vet inte riktigt när Gränby Centrum öppnar? Men snart ska jag göra mej iordning, dra och pumpa cykeln och sen cykla till GC. :) Faaast, jag känner på något sätt att jag verkligen inte vill.. Tror jag har blivit lite osocial av att bara träffa samma människor hela tiden.. Man börjar känna sej paranoid och tror att Alla inom 200 meter glor på en, även fast vissa till och med sitter inomhus i sina lägenheter, eller är på jobbet.
Det känns sjukt jobbigt och jag känner bara att jag borde strunta i allt.. Men för fasen, jag kommer ju gå upp massa i vikt om jag inte hittar på något! Ni vet, när man har tråkigt så tappar man energi, vilket gör att man ÄTER massa - hela tiden bara för att få Ny energi... så jag får väl ta mej i kragen och gå ut.

Imorgon ska jag på stan med Rebecca, och på Lördag blir det Partyyy hos Sunisa med massa folk

night

kanske är dags att sova? Har ställt klockan på 10.00 ...........och jag vet att jag inte kommer kunna sova än på ett tag. Är inte trött alls :( Hur ska detta gå?

God Natt

(PS) har försökt att göra en header i tre timmar, men det funkar bara inte!! Blir galen :(
Finns det någon som gör blogg designer?

Ny blogg?

Har funderat ett tag... på om jag ska göra en till blogg, fast en annan sorts blogg.. En mer personlig blogg, om min uppväxt och om det som kretsar runt omkring mej, och om jobbiga nyheter jag fått höra inom familj och vänner m.m.  Den här bloggen är mer en Vardags blogg, och jag vill ha en mer personlig.
 För er som inte vet så är det bara väääldigt få av mina vänner som vet om den här bloggen, och bara en familjemedlem (min kusin Sofie) som vet om att bloggen finns, men hon har ändå glömt namnet.. Så det är alltså ingen i min familj som läser den här, och det vill jag inte heller. Men det finns vissa grejer som gör att den kan komma ut, och det är bl.a därför jag inte nämner min systersons riktiga namn, utan det han skulle hetat från början. alltså Tian. Eftersom det han idag heter finns det bara tre stycken som heter, så om man slår upp det på google så kommer min blogg komma upp direkt.

Så, Varför vill jag ha en privat blogg?
Det kanske jag inte riktigt kan berätta..eftersom det kanske finns någon som listat ut den här bloggen.. men iallafall så är jag en person som håller jobbiga saker inom mej. T.ex. är det en jävligt tung sak som bara en enda av mina närmaste vänner vet om, och jag trodde inte ens hon skulle bli så tagen av det som hon blev, och jag är enormt tacksam över att hon lyssnade, för det var sjukt jobbigt för mej. Och just den saken är väl den största delen som bloggen kommer att baseras på.

Barnen i bussen säger-

Blä Blä Blä, Blä blä blä, BLÄ Blä blä.... Barnen i bussen säger : Blä Blä Blä - Genom hela staadeeen

Fråga inte... Kim och Tom har ju köpt barnmusik som Tian kan lyssna på i bilen. Han blir sex månader på fredag och uppskattar redan musiken! :P När han gråter så är det bara sätta på musik så blir han glad igen <3
Iallafall så är det där en av alla låtar på skivan, och den FASTNAR!

Kanske funkar om jag ser på film nu, så tänker jag ju på annat ;)


Tomorrow
Ska nog även ta och avslöja lite hur min morgondag ser ut? Men just nu så känner jag att jag kanske inte orkar göra någonting av mina planer... Man blir så lat av att göra Ingenting.
Först så ska jag duscha, sen cykla iväg och pumpa min cykel, typ en km bort. Sen tänkte jag cykla till Gränby Centrum och småhandla lite, men när jag väl är där så kanske det är dags för shopping? Jag vet inte.. Känns som att de inte fått in nått nytt sen sist jag va där, även fast det var ett tag sen. Det är ju himla trist.
Och jaa.. det är väl planerna, fast jag lär nog sova till Ett / Två imorgon, och pappa kommer hem vid fyra, så... Jag tycker det e lite drygt att komma hem så är han hemma :P Vill liksom göra saker utan att det märks av..typ

Muppsala

Hemkommen till M-Uppsala igen.. Nej inte tio i ett på natten :) Kom hem vid tio tiden.
idag följde jag med Kim till nått ställe där hon skulle träffa sin chef och käka och snacka lite. Medans hon och hennes chef käkade så gick jag omkring i Gallerian vi va i och ... checka lite, kan man säga.. hade nämligen inga pengar med mej :P Visste ju inte att vi skulle dit.
Det var vägen fram och tillbaka Kim ville ha hjälp med, med tanke på barnvagnen. Tanken var nämligen att hon först skulle åka buss till pendeltåget och sedan behöva åka ett annat tåg / buss till stället hon skulle till. (Liljeholmen (???) Maybe). Men vi missade bussen med bara någon minut, och tur var det! För då ringde hon Tom och frågade om det skulle gå fortare att ta en annan buss till en annan station och ta tåget därifrån, och det skulle det göra. Så så blev det. Resan dit tog strax öven en timme, och samma sak hem. Vägen dit gick bra och Tian var tyst hela vägen, men påväg hem så blev han trött och grät, men han somnade i vagnen när vi åkte buss :)

Sen när Tom kom hem typ en halvtimme/timme efter oss så gick vi och spelade basket! :D
Alltså, fråga inte mej om platser i Stockholm! Men det tog iallafall 15-20 minuter att gå. Och påväg dit så kom (Tro det eller ej) Google bilen, och filmade sin Satelit karta!! Så den filmade och tog kort på oss, så om någon månad ska vi gå in och söka på gatan så ska vi tydligen synas där... HAHA!



Efter basketen gick vi hem igen och jag lekte med Tian medans Kim gjorde mat och Tom, som blev helt slut, sov. Kim gjorde vääärldens godaste Grekiska salladen!! Hur god som helst!! Och det konstiga var att det var flera saker där i som jag inte ens äter i vanliga fall, för jag inte tycker om det bla. Men i där så var det Wonderbaaaar!!! Hur gott som helst! :)

Sthlm

Snart drar jag till Stockholm. Syrran ville ha hjälp med någonting, men hon sa inte vad. Så ska jag sova där -anatgligen till imorgon.

Helgen

God kväll! Nyss hemkommen till pappa, och gissa vem det var som körde?! :) Haha det är sjukt nice, men jag tycker det är svårt att hålla sej på en och samma hastighet + att jag vinglar mycket... men det är Rogers ratt som är väääldigt känslig. Minns när haf körde hans förra bil, så var man tvungen att vrida ett och ett halvt varv för att svänga 90 grader, nu behöver man bara svänga ett halvt varv för 90 gradet...


Måste även berätta om en Jätte ironisk sak som jag precis fick höra av pappa. Han kom precis hem och berätta att grannen dörr mot dörr har flyttat. Bara det att Vart har han flyttat? Joo, dit pappa och Inger bor, så nu är de grannar där!!! Hahahaha!! Helt sjukt!

Magnum Madel

Jag måste bara säga att jag veeeeeerkligen saknar Magnum Mandel !! Det vattnas i munnen när jag tänker på den :(

Bad+Grillning

Tja! Är hemma igen från två dagars skoj. Tyvärr fick jag migrän igårkväll och hade fortfarande ont i huvudet till runt klockan 18.00 idag.. När jag kom hem tog jag huvudvärks tablettet, så det gick över efter ett tag.

Igår iallafall så blev det sol och bad, simmning och väldigt mycket GÅ! Ojojoj vad jag gick igår alltså! Först hem till emma, sen till badet, sen tillbaka till affären, sen tillbaka hem till henne för att hämta mat och grill, men de hade slut på engångsgrillar, så vi cyklade tillbaka till affären och köpte en, så cyklade vi tillbaka hem till henne, så gick vi ner till sjöng, grillen funkade inte, så vi fick gå hem igen..
På kvällen så såg vi på två filmer. Först Them, och sen Behind the mask.

Idag var det tråkigt väder, vi var sega och trötta och jag hade fortfarande ont i huvudet, men det sa jag ingenting om.. Iallafall så var vi skit tröga så vi såg på tre filmer till: Buried, Devil och Frozen

Alla filmer var oväntat bra! Them var väl kanske den sämsta av dom.. och Buried.....ja jag ska inte avslöja någonting alls i den!! Men den var hur bra som helst, om man bortser från en sak som jag inte kan avslöja.. För den är sevärd! Hela filmen är inspelad i en trälåda/kista som en kille är nergrävd i som gisslan.

RSS 2.0