hemma

En timme innan jag gick och la mej igår drack jag ett glas ice-tea, att svälja tablett med. När jag la mej en timme senare kände jag en rap komma, så jag tänkte bara rapa den, och upp kommer all ice-tea jag druckit... trevligt...

Har varit hemma idag. Jag vaknade klockan 6 imorse och hade fortfarande huvudvärken kvar, och halsen ska vi inte tala om! Somnade om lite till och från.
Det känns som att om jag vilar så får jag ondare i huvudet igen, men jag har för ont för att kunna göra nått. :/ Ond cirkel.

Men jag ska se lite på tv nu iallafall och vila


sjuk

god kväll. Här sitter jag och typ dör pga halsont.. Har haft smått ont i några dagar, men nu är det fruktansvärt. Ni vet när man får en kallsup i klorvatten, så känns det i övre hals+näsa, resten av halsen känns snustorr och sträv, och en blåsa på tungan gör att det ilar i hela högersidan av munnen + halsen.
Och huvudvärk på det ;)
Fan va gött ....

Tandläkar'n

Hello boys and girls!
Kom precis hem från tandläkaren. Var ju där för att se om vi kunde täppa igen min glugg.. det gick inte.. eller, det gick, men de ville inte. De sa: Du kommer nog aldrig hitta en tandläkare som vill fixa det där!
jag bah: ..ok??
Men istället sa de att de kunde slipa mina framtänder. Mina tänder var ju väldigt bulliga och enligt mej otroligt fula.. + gluggen dårå. Men så tänkte jag: Jaha.. jag får väl en ny tid om två månader för att slipa och mina tänder kommer vara fina först om 4 år MINST..
men så sa ena tandläkaren: Men då sätter vi igång på engång då
jag: O_O öö.. AA!
Så hon slipade ner mina fula framtänder så nu är de raka nertill :) YEYYY! Enligt dom så syns gluggen mycket mindre, men det tycker inte jag... Men jag skulle fundera över om jag vill slipa ner mer, eftersom gluggen blir ju inte lika avlång då, bara det att det kan ju synas mer eftersom tänderna blir mindre.. Vet inte.. Ska nog slipa ner mer iallafall ;) MEN FYYYY vad ont det gjorde!! Ilade något fruktansvärt!
Borde tagit före och efter bild, men gjorde såhär: (haha)
FÖRE


EFTER


såå, naah... gluggen syns minst lika mkt.. men de blev raka iallafall :)

Åska

Pappa, jag, farmor och Sören var iväg till gamlis grillen i Uppsala. Jag tog en sallad :) Mums!
Sen åkte vi till Hammarby Linné, vad vi nu skulle dit å göra?

Åh herregud vilken åska det är! Världens största blixtrar!! Jag har inte sett en enda blixt sedan förra sommaren, och jag gillar att se de :P Fast såg bara en blixt, resten såg jag bara lysa upp hela Sverige.. :P

Nu blir det ROBINSON!! :D Killarna mot tjejerna <3 ..trodde jag? tyckte jag hörde det på reklamen.. :(


Klamydia-scanner

Har ni sett reklamen om att skanna sitt öga för att se om man har klamydia? ....njaaa jag tror att det handlar om någonting HELT annat. Ska inte säga vad, men jag råder er att inte göra det iallafall om ni tror att ni har det...

Mitt schema hade inte ändrats.. eller, den har den men ändå inte. Den ska vara som förut men det ser annorlunda ut :/ så jag slutar 17.00 på torsdagar... men imorgon börjar jag 11.20 !!! :D Eftersom vi inte fått våra datorer så kan vi inte ha webbdesign :) Jihiii

Farmor och Sören tar hit en massa folk när pappa och jag inte är hemma?! Jag åkte hem efter lunchen idag eftersom jag har en lååång rast å alla andra skulle ha lektion, så när ja kommer hem sitter de me nån tant som va jätte otrevlig. Å hon försökte tvinga mej att ta ett jobb på en bank?! :S Man bah W-t-f ?! Känner jag dej? Du är inte min mamma?
Sen skulle det komma några fler människor när jag dragit tbx till skolan :/

Nu ska jag se på top model, och såg just att min favvo top model deltagare är med nu!  :D Danielle, som vann säsong 6 !! :) Har alltid gillat henne. Hon får alltid underbara bilder!

På denna bild var hon matförgiftad! Men ändå lyckas hon. Hade precis åkt från akuten


T/P

T fick mej att glömma P, men jag gillar inte T lika mycket som jag gillat P

Hur kan jag gillat P mer, om T fick mej att glömma P ??

Då borde jag ju gilla T mkt mer, eftersom han lyckades få mej att glömma P ..... Vad är det för fel?

schema ändring?

Mitt schema blir bara bättre och bättre :) eller?
Istället för att sluta 17.00 på torsdagar får jag sluta 15.20 på torsdagar :D MEN ... vart har den lektionen tagit vägen?? Joo.. Den är samtidigt som min bildlektion imorgon bitti ... Ooookej?

förmör

Vi åkte inte till Åland idag... Helt plötsligt ansågs det bli för stressigt, även fast det var jag som sa det från början... Skit samma... Kanske åker dit på lördag istället.
Jag har en dryg vecka framför mej.. Farmor och hennes gubbe ska sova hos pappa och mej till på fredag, bara det att pappa ska inte vara där... y-e-y !! Kanske ska sova hos pappa och inger några dagar istället, men då får jag mycket längre till skolan :/
ååååh

filmen

Fyfan va arg jag va imorse! Jag skakade för jag va så arg och uppstressad. Bra start på morgonen...
Jag tackar en vän till mej som kontaktade mej när jag låg och sov och hon sa åt mej att logga in på facebook och kolla vad en kille gjort.
När jag loggar in och går in på honom så ser jag min film. Mitt första filminlägg. Shit asså!
SOM ALLA REDAN VET så har jag sagt jävligt många gånger att ingen i min familj vet om den här bloggen, men att jag funderar på att skaffa en NY just för att jag tror att den kan ha läckt ut...
Jag säger det igen, för att HAN ska fatta! Den här bloggen är jävligt privat för mej, eftersom jag har stora problem om mina tankar och om hur jag mår. Och här är det enda stället som jag kan dela med mej av det, och det är INGENTING som ska komma ut i mitt hem!
Så jag va bara sekunder från att polisanmäla honom när han inte tog bort filmen även fast jag sa åt honom.

Jag får väl skaffa lösenord till bloggen så inte HAN kommer in här mer...!!!
fyfan va besviken jag är


Fredagsmys på hög nivå

Rubriken säger ALLT! :)
Roger och jag var just iväg och handlade. Det blir tacos till kvällskäk, så skulle vi hyra film. MEN det kosta 39:- att hyra, och 29:- att köpa O_o så vi köpte filmen ofc :) Och vilken film? Brothers! :) Har länge vilja se den :)
Och jag är inte klar än. Jag fick ett presentkort från Hemköp efter jag praoat där, så jag köpte Ben&Jerrys BROWNIE!! :D
Såååå jäkla gott!! Köpte en sån liten förut men de e ju så jäkla dyra.. men nu köpte jag en stor för 50:- ! :)
Lyx<3
++tacos

Hittade ingen tacos-bild som såg mumsig ut.. :( :P


Mitt första videoinlägg

Pinsamt värre klipp det här är alltså :P Körde med en förtext istället för att snacka, för det blev för långt då.. Så skulle jag sätta ihop det här klippet med ett annat, men det funkade inte.. så HEJDÅ kom inte med. Hahah

Here we go


Använde text för det var väldigt svårt att höra.. Ingen vidare mick på datorn.


Dagens puss


Rebecca och jag
Vi hade närmare tre timmars håla...
Så Rebecca, Natta, Bibbi och jag gick till bibblan i skolan och chillade






Här sitter jag just nu. Nyss hemkommen från skolan. Var till pappa en snabbis och släppte ut katten, gav henne mat och rensade kattlådan. Intresseklubben antecknar :)
Imorgon går jag hem till pappa igen men stannar där över natten :) Så får jag sova längre + att jag fått sovmorgon tack vare min schema ändring! :D Så nu börjar jag 10.05 på fredagar!!! :D Happy!


Skickade nyss en jobbansökan till Sveriges Reklam. Sökte ett extrajobb att dela ut reklam i området där jag bor hos mamma. Dock så verkar det tyvärr inte finnas något ledigt :( Men jag HoppasHoppasHoppas att jag så snart som möjligt ska få jobbet!! Så jag kan tjäna lite pengar!
 ..eftersom jag får KASS veckopeng av mam och jag får inte någonting alls av mitt studiebidrag..


True Talent

Måste öppna inlägget med att Grattulera min vän Bibbi på 18-års dagen! :)
Tyvärr kunde jag inte hänga på och äta mat tsm me henne, sunisa och rebecca :( Jag åkte med mamma och Roger och sa hejdå till hans mamma.. Vi tror nämligen att hon kommer dö den här veckan :( hon är bara 60 år men cancern har tagit över henne nu. Hon sa att hon gett upp nu och äter inget längre :(

Snart kommer min morbror på besök, varför vet jag inte :P Undrar om Sofie hakar på?

Just nu kollar jag på det nya programmet True Talent på 3an. Det var inte alls som jag trodde.. så minus på det.
Efter True Talent är det dubbel avsnitt på Hell's Kitchen :) Me like! Final idag tror jag :) yey

tabletter

Hello. Kom för sent första (arbets-) dagen i skolan.. Tack chaffis.. Först kom han för sent och sen åkte han fel.. Istället för att svänga vänster så körde han framåt, saktade ner och skrek: JÄVLAR!!!!
haha.. mej gjorde det väl igentligen ingenting, men en tjej i min klass höll ju på att bli vansinnig :P haha var tvungen att hyscha henne :P

Fick min första kollaps i tvåan redan efter en enda dag i skolan. Fick den igår (söndag) och jag sa att jag skulle hoppa av skolan. Men nu har jag fått tabletter iallafall så vi får se hur det går.. Valerina Forte heter dom och jag ska äta 1-2 tabletter 3 ggr om dagen.

Eftersom jag slutar klockan 17.00 på torsdagar och det tar över en timme för mej att åka hem så funderar jag på om jag ska sova hos pappa varje torsdag? Så får jag sova en timme längre på fredag oxå. Det skulle vara så galet mycket bättre och lugnare för mej.

Schemaskit

Rebecca, jag skulle kunna döda för ditt schema!!! ;o så sjukt avis

this is mine.

Klicka för att se..
Seriöst........ jag dör!! pallar verkligen inte!!

Bad day

Idag är ingen bra dag.
Me + inget godis (socker beroende) + PMS + Nackspärr + söndags ångest + päron flytt + depp = DÅLIG DAG!

Känner att den inte kan bli sämre just nu faktiskt, men jo.. när mamma och roger kommer hem.. (är nyss hemkommen till mam).


förvirrad

God morgon, öskar miss.nackspärr ..
Igår var inte en kul dag, men jag hade fullt upp men ändå inte.. Först var jag till GC, hittade bara EN tröja.. Så jag köpte en tröja och lite smink och en jorgubbs MER, men den var inte god.
Efter GC åkte pappa och jag hem till honom och Inger för vi skulle hämta henne, sen åkte vi till Hannah och Conny. Vi fick jätte god mat, och jag åt så jag fick ont i magen, och det är inte likt mej! Fick skuldkänslor efter.
Ett par timmar senare blev det efterrätt med kladdkaka + glass + grädde. Mums! :) Efter det så spelade vi ett frågespel, och efter det Chicago. Men jag spelade ingenting. Jag kände mej helt super uttråkad och hade inte ork för de tråkiga spelen.. Så jag glodde först på tv och sen bah tittade jag på när de spela..
Klockan halv två stack vi därifrån.
Tyckte det var lite taskigt att de hade fixat en massa öl och vin, men ingenting som jag och Fredde dricker :/ Det är liksom inte det vi dricker i första hand.. Så frågade jag pappa: Varför köpte vi inget tills oss...?
pappa: öl ?
jag: nej..
hannah: det finns Coca cola kvar i kylen :o
jag: ....men ... nej....
Hon fattade tydligen inte vinkeln.. xP

Jag har ingen aning om hur jag ska komma till skolan imorgon! Åker ju till mamma idag, och jag måste åka två bussar (kanske). Först bussen till stationen, sen anslutningsbussen, men ibland så är det samma buss? Jag har ingen aning om vilken buss det är ens? Vilken tid den går? blablabla.. Och jag har Inga  pengar på någon av telefonerna, så jag kan inte höra av mej till någon :/ Måste nog stanna här tills jag kan åka buss tillsammans med en kompis som oxå går på den skolan. Men hon börjar 11 imorgon och jag 8.30 :/

Morgondagen

Hey guys!
Har precis kollat på The experiment. Har sett den ett par gånger tidigare, men den är ju bara för bra alltså! SE VÄRD säger jag till er som inte sett den. Nästan ingen av mina kompisar har samma filmsmak som mej, men när vi hade en filmkväll för ett halvår sen så tog jag med den filmen, och Alla gillade den. :) Ser man på.

Imorgon ska jag kanske dra till Gränby Centrum och kolla en snabbis om jag hittar någon nyhet. Sen ska pappa och jag till Hannah, Conny, Jenny och Fredde. Vi är bjudna på middag.
Vi stannar väl där ganska länge antar jag.. Om inte så kan jag bara upplysa om att jag inte ska ta kontakt med ''Kille nr 2'' (han som slagga hos mej). Efter dissen idag så tänker inte jag försöka någonting mer.. Är trött på att kasta bort min tid.. Så om han vill nått så får han höra av sej.

Nu: Musik
Sedan: Sova

Sov som stockar :)

livet kan ändras

Hittade en grej jag skrev i en gammal dagbok för flera år sedan, då allt var på botten och hade varit där i ett par år.

Jag vet mormor
Jag är feg
För en vacker dag
Snart
Tar jag livet av mej

Det var innan jag fick kontakt med Jessica, som räddade mitt liv.


AjAjAj

Gjorde just någonting jag snart kmr få ångra........
Sa till min mamma att det är bla pga henne+roger som jag mår dåligt...
Oooopsi
'slap'

första dagen

Första skoldagen avklarad. Fyfasen.... Vilket schema för det första!!! Bara det gör ju att jag vill dränka mej!
Börjar 8.30, slutar 17.00 på torsdagar och 16.40 på fredagar! y-e-y ..


Frågade om _____ ville träffas ikv. men han skulle till sin mamma.. vet inte om han använder det som en ursäkt för han inte vill träffa mej mer? Ärligt så orkar jag inte bry mej så mkt faktiskt...

Nya bilden



Inte nöjd, men aja..

Åska

God morgon!
Att äta vattenmelon till frukost är väl inte helt fel? :)

Jisses vad det åskar. Har inte hört sånna smällar sen förra sommaren då det åskade exakt hela tiden mitt i natten en natt..
Det låter som att det är containrar som fallit flera meter från luften och slår i marken.. bra beskrivning där :) haha

The day

Har $-k-0-l -ångest innan den ens börjar.. känns Goooood...

Idag har jag ägnat mestadels av dagen hos pappa och Inger. Vi käkade lite äcklig mat (mohahahha, taskigt men sant :( ) och så typ.. inte så mkt mer..

Ja.. en meningslös dag helt enkelt.. BTW så kom en rörmokare och fixade vattenläckan vi hade i badrummet, så nu har det sluta droppa å det är torrt på golvet ;)

Jaaaa... Hoppas ni haft en bättre dag än jag ;)

Pözz
KeyBajjjj ;)

teckningen jag lovade..

..kommer här. Glömde bort att skanna in den, så den ser lite konstig ut eftersom den är tagen med webbcamen på datorn.. Kanske kan skanna in den senare.


Nu ska jag rita igen iallafall ;)



pa/pi

Nehepp.. Idag kommer inte Papi hem.... han kommer hem imorgon :( ååååh ! man blir ju helt depp i den här lägenheten, heeelt ensam :( Fast är ändå hellre här än hos mamma.. Så, som man bäddar får man ligga.

OMG

Ärligt talat så var jag inte direkt 100 på vad självkänsla betydde.. Trodde det var ett annat ord för självförtroende (alltså att de hade exakt samma betydelse). Men jag sökte på google för att läsa om det, och jag hittade ett test. Har gjort massor av sådana psykiska tester fast om andra grejer..

Pinsamt nog så blev resultatet såhär:


53/53 !! Det kan inte bli sämre! :S
Och Ja, jag svarade ärligt på alla frågor. Jag trodde tillochmed att jag var possetiv på någon/några, men tydligen så är det inte possetivt..

Kanske har detta med någonting annat att göra. Mitt förlutna.
Lyssnade lite på Dr.Phil medan jag höll på med datorn, då det var ett barn som Inte behandlades som han skulle, och Phil sa att det kommer troligtvis att ha en stor påverkan på  pojkens självkänsla i framtiden.


Papi

Ikväll kommer Papi hem :) Längtar.
Har insett hur ensam man känner sej i den här lägenheten, och ändå har jag träffat någon varje dag jag varit här :P

Sniffa kudde

Har nyss lagt mej i sängen som stått orörd sedan han var här.. (förutom när jag la mej där ensam i någon minut men inte kunde ligga kvar pga ensamhets känslan.) Så inatt blir det Sniffa Kudde som gäller.. hahaha. Han hade ju nämligen tagit min bra, sköna kudde som jag brukar använda, och nu luktar den mer än vad Han själv gjorde! Hahahaha :)

Nu är Jenny här iallafall, men hon ska upp klockan sex imorgonbitti.. 
Och imorgonkväll kommer pappa hem från Polen! Vet inte om jag berättat, men han har varit där på bröllop.

fästing

Hemma igen. Vi var tvugna att gå upp tidigt idag, för hon skulle dra till stockholm och köpa löshår med en annan tjej i hennes+ hennes kille. Så jag tog två bussar hem och typ dog av tråkhet... Måste bara säga: Cheeses vad dyrt det är att åka buss?! Som tur var funkade samma biljett på båda bussarna.. Annars hade jag gått hem!

Imorse vaknade jag av att en katt höll på och försökte lägga sej på min rumpa, men hon gled bara ner för jag hade puma shorts + filt på mej. Efter en stund känner jag hur det kryper på benet, och vad är där? En fästing! Myyysigt... Så jag puttade ner den på golvet, tog en gammal spritflaska som stod bredvid min säng och tröck sönder odjuret. Sen dränkte jag den i ett glas med fanta. :) Snäll jag e'

Ikväll kanske Jenny kommer. Vet inte riktigt än.. Hon har inte hört av sej än. Men jag hade funderat på att dra till stan på fest, men jag har faktiskt ingen ork för det längre :( Två nästan helt sömnlösa nätter efter varandra = Inte bra! + att jag är typ halvt magsjuk :/ Har blivit jättedålig i magen och har inte haft någon aprit alls.. på två dygn har jag sammanlagt ätit: en rostmacka, fyra köttbullar och en dl potatismos. Och då lämnade jag tillochmed mat kvar..

Skulle verkligen behöva duscha känner jag. Men med tanke på överraskningen jag fick i förrgår (tvestjärten) så känner jag mej inte det minsta sugen att ens gå in dit :/

Nu ska jag se på film. Den verkar inte så bra, men vad annat kan jag göra just nu? xP


trötter

åh herregud vilken natt.. Har nästan inte kunnat sova någonting.. det blev som att jag var påväg att somna men jag var fortfarande vaken, så jag började se en massa grejer som inte var där... Sjukt jobbigt.. Blev jätte stressad, för det var bara stress grejer som jag såg.. -.- t.ex. BERG av disk.. hahaha

Jaa.. Vi gick upp för två timmar sen.. :P Blev kanske att vi sov / försökte sova lite länge.. Fast å andra sidan kom vi isäng vid fyra. Dock så var han tvungen att åka för över en timme sen :( Mitt huvud känns så himla tugnt pga för lite sömn, så jag gick å la mej en stund till, men det kändes så otroligt tomt så jag ville inte ligga kvar där.

Ikväll ska jag hem till en kompis.. Kommer hem igen imorgon - på något sätt..

Usch så trött jag är.....

hehe opsi

hmm angående ett tidigare inlägg. Om att jag är överlycklig, men att det inte berodde på en kille... well... gissa vem som kommer hit snart ;) hihi
Ska gå och möta honom snart :)

Fast det förra hade faktiskt inte med en kille att göra! :)

Ajdå

Facebook blir en betalsajt from 24.12.2011! För att undvika detta skall du ta av dig alla kläder och naken ställa dig på köksbordet, dansa macarena och sjunga "I will survive". Då kommer Christer Sjögren att krypa ut ur din köksugn och ge dig ett lösenord så att ditt facebook-konto förblir gratis. Kopiera detta till din status utan att mumla och gör alla dina vänner upprörda. Och glöm nu inte alla jävla hjärtan! ♥♥ ♥ ♥♥♥♥

Länge sedan jag kände såhär

Jag sitter och gråter av lycka, och nej det är inte tack vare en kille. Även fast det nästan känns så, haha ;D Neeej det är om någonting annat ;D

Mat

Det blev inte riktigt som jag tänkt mej. Salladen var nästan slut och vi hade inte sånt bröd jag ville ha. Så det blev en fiskburgare istället.



Plattade till brödet



BAD HAIR DAY

Känner att jag har en riktigt Bad hair day... Hur jag än gör så blir det dåligt.. kan inte äns sätta upp det i svans utan att det blir dåligt :o kanske beror det på att jag inte fick duschen jag behövde? ... inte ens hårsprej verkar vara lösningen :( usch..

Bläääääää

Imorse när jag duschade fick jag en väldigt äckligt överraskning!!
Det trillade ner en tvestjärt precis bredvid mej. Antagligen kom den ifrån hålet i väggen som jag antar är en ventil. Men Fyyy så äckligt det var! Den var jättestor!
Jag kan ju säga att jag duschade 20 ggr fortare än vanligt. Haha

Senare gick jag till Lidl och köpte choklad. Animation Mint Crème :) Jättegoda!

Nu sitter jag och softar lite. Funderar på att göra min favorit mat idag. pangasiusmal filé med tortilla bröd, citron kyrdda, massor av sallad och lite hamburgar dressing :) Underbart gott! Bara det att jag är inte hungrig.. och jag måste äta innan Jenny och Fredde (?) kommer, för det finns bara en file :( Men de borde ju ha ätit redan, eftersom de kommer vid åtta... men när jag är ensam så brukar jag inte äta förns åtta-tio på kvällen..

mat?

Klockan är 19.35 och jag har inte ätit någonting alls idag. Har inte ens tuggat på ett tuggummi... Haft fullt upp?

Jag har renoverat skrivbords sidan av rummet idag. Ut med datorn, bort med alla onödiga papper, bort med underläggen, bort med onödiga kataloger m.m.
Har gjort om hela ovansidan av skrivbordet och även två av lådorna.

Ikväll åker jag till pappa, äntligen. Dock så händer någonting jag inte räknat med.. för imogon kommer min kusin Jenny efter jobbet, så hade hon tänkt sova hos oss till söndagen... Och hon sa att hon även kunde försöka tvinga med Fredde...
Jag som hade planerat annat för imorgon kväll... :/ + att jag kanske måste vara hundvakt, och han gillar inte den lägenheten... så Jenny som ska upp och jobba på morgonen på söndag kommer ju kanske inte sova speciellt bra... :/

ursäkta att jag finns

Mamma sa åt mej att diska. Jag gjorde det. När jag var färdig sa hon med en mörkt röst att jag är elak.
 Öm.. jag förväntade mej ett Tack?   -Ok? Varsågod att jag diska utan att säga emot?

  När min syster bodde hemma var det Andra Världskriget varje dag.. Antingen för hon duschat och vägrat städa upp efter sej, eller att hon vägrade att diska, eller att hon vägrade att städa sitt rum.
Jag gör alla de saker utan att säga emot, för att jag vill att mamma ska vara stolt över mej. Men vad jag än gör så visar hon bara mer och mer att hon inte tycker om mej.
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MEJ?!?!?
Eller rättare sagt:
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DEJ?!?!?

Lååång promenad

Har precis varit ute på långpromenad med en kompis, och Frasse fick haka på :P Vi gick runt en himla massa i nästan 3 timmar... Jag hade ballerinaskor.... SKÖNT för fötterna. Hade inte tänkt att vi skulle gå så långt..


Gör den här så ska ni få se en mysko grej..
‎1. Turn on Google Maps (maps.google. com)
2. Search for 47.110579,9.227568
3. Find the green arrow, then click Street View
4. Look up 2x and look left 2x. Spot something in the sky

Ikväll vill jag åka till pappa.. Men jag vet inte om jag kommer få det för mamma. Jag orkar inte vara här mer. Men antingen åker jag idag eller imorgon.
Mamma och Roger ska iväg snart och kommer hem först ikväll, så då är det ju säkert för sent :/ Vi får se.

Den här är ju bara för rolig


Look alike

facebook natt-chatt

Jag och en kompis snackar lite på fb.. så sa hon åt mej att byta till 4sport, för det va snygga killar som körde kampsport där.
 Mitt svar blev:
nej jag ser på ett program där judar använder ett lakan med hål i så de inte ska se varandra när de har sex.


Fondant

Den är fail på många sätt... Läste fel två gånger i receptet... Ajaj fyskäms på mej!
+ att den lilla chokladbiten jag la i smälte inte :( och roger lurade mej två gånger! När jag tog ut de,
han bah: är du säker på att de är klara då?
jag: vadårå?
han: jaa.. så att du får ut de ur formen..
och då ställde jag in de bara för det.. och det var ett stort misstag!! För den blev jätte seg istället. :( Och sen när jag väl tog ut de så fick han för sej att de skulle stå med kylklampar i kylväskan :S man bah Vaa?
Han har aldrig i hela sitt liv bakat och han kommer med de förslagen? Och dumma jag lyssnar?!
Så därför är den så himla ful, och har en massa steck på sidorna :(
+ att jag såg nu att jag glömde ha på Vaniljsocker!!!
Vad är det med mej idag...?

Här är bilder iallafall.






Måste bara lägga till ett fort BTW att jag är superglad!! Jag var helt 100 på att vi börjar 17 aug, alltså på onsdag... men vi börjar 19 aug, på fredag!! :D Alltså går vi en dag å sen äre helg igen!! Då blir det som att vi börjar 22 aug!!! :D Såå sköööönt!! Tack Alex som berätta det för mej :D


fondant

Det blev inte att träffa honom idag. pga vädret.. det började åska och regna en massa och det är jättekallt ute och jag har inga varma kläder här.. alla de är hos pappa :/ trodde inte de skulle behövas...

Så istället bakade jag 4 st fondant :) En till mej, en till Jimmy, en till mamma och en till roger.
Bild kommer sen. De är inte upplagda ännu, för de måste kallna. De ska ätas ikväll så de får stå ett tag..

Kladdkaka vs Fondant

Är sugen på att baka en kladdkaka. Men då kan jag inte baka Fondant som jag hade tänkt göra imorgon, för det vill mamma att jag ska göra... hm...
 VS


Oh no

Imorgon ska jag träffa (säger det fortfarande) Kille nr 1. Ska visa klart och tydligt att jag inte vill någonting mer än att vara kompis, om han försöker med någonting. Jag ville inte ens berätta för någon i familjen att jag ska träffa honom, för jag vet hur de blir... de blir som småbarn som retar ett annat barn för att hon är kär.. bara det att det är jag inte..
Men iallafall så undrade mamma varför jag var så nere.. och då berättade jag iallafall, och hon kom med en bra lösning att jag ska sätta gränsen och säga till om den korsas. Och att hon även ska ringa vid sju tiden och fråga om jag ska följa med till stan. Om det känns bra mellan honom och mej så säger jag Nej. Om jag känner mej lite obekväm så säger jag Ja, och sen berättar jag för honom att vi måste dra. :P

Vi får se hur det här går...

Världens skönaste bild


Jag och tille

Haha det ser ut som att han gråter, men han pratar :P


jag=tjuv

O-Ooooooo!!!!!!!!!! Jag upptäckte just att jag är en tjuv, av misstag! Minns ni att jag berätta för ..2½ vecka sen att jag såg på Misa Mi  i norrland? Den där.. barn-familje filmen... Jag såg just att den satt i DVDn i datorn!!!!!!!! :o Oooooooooooops!!!!! Sorry farmor! Och jag som städade upp efter mej och ställde undan alla filmer jag sett.. Nu står det ett tomt fodral där :/ Ajdå! Hoppas att ingen av alla småtjejer som e där då och då känner för att kolla på den filmen..

Dumma mej


Dagen

Idag åker jag och pappa till Stockholm. Kim fyller 24 imorgon, men vi ska åka dit idag.
Sen så ska jag åka hem till mamma :( Men jag vill inte!! Ska fråga om jag får stanna i Uppsala några dagar till så jag kan träffa folk. När jag är hos mamma så är jag så låst.. Hittar typ aldrig på någonting där, och det är alltid någon som är hemma som säger åt en vad man ska göra.. så himla jobbigt! Och med tanke på att jag inte varit hos pappa på 3½ vecka, och sen bara få vara här i 3 hela dagar, känns jätte tråkigt, eftersom det är här jag kan göra saker..
Så vi får se. Vill träffa lite vänner, och killarna. Men vill även shoppa lite.

stinker

Juste, jag berättade aldrig om stanken i trapphuset! När jag kom hem i onsdags höll jag på att spy, och då hade jag inte ens tagit trapphusets gång in, för pappa sa att jag skulle gå in från balkongen pga stanken. Men det stank så i lägenheten så jag fick ont i huvudet. Dagen efter gick jag ut i trapphuset. OMG!!! Det luktade soprum * 1000!!! Det gjorde ont i ögonen!!
Det kom en kille hit, från ...dit man ringer om det är några problem med lägenheterna. Han kom och frågade om vi sett våran granne på ett tag. Han trodde han hade dött, med tanke på att det kryllade av flugor i hela huset pga stanken. Men senare visade det sej att det var några som var bortresta, proppen hade gått och hela frysen hade ruttnat... mmmm vad trevligt....
Nu luktar det iallafall inte lika mycket, men man måste fortfarande hålla andan i trapphuset.


Inatt vaknade jag skakig och så törstig så jag mådde illa :S Drack ett helt glas och är fortfarande lika torr i munnen och halsen. Lite läskigt.


Girlicious

Nu har jag kollat igenom hela serien Pussycat Dolls present: Girlicious
Älskar Chrystina och Natalie :)

Vill du oxå se igenom serien?
Jag tittade på: rutube.ru

seriös?

Minns ni ''kille nr 1'' och ''kille nr 2'' ?
Nr2 är ju han jag gillar mer än bara en vän. Han och jag pratade en himla massa igårkväll/natt. Han försökte få mej att komma hem till honom, men jag visste inte om han va seriös, så det blev inte av. För när jag sa att jag kunde försöka tigga skjuss  av pappa så sa
han: ska du seriöst komma? :P
jag: vill du elr inte? :P
han: jo men.. vad ska vi göra såhär 1 på natten? :d
Oseriös eller inte? Jag vet inte... Ser ingen skillnad på players och seriösa längre, tyvärr! :( Jävla players!
Men samtidigt så borde han vara över ''player-stadiet''. Eftersom han redan haft en tjej tidigare. Och när jag dessutom såg henne så märkte jag att vi var ganska lika.
Båda är 94.or , samma hårfärg, samma ögonfärg, och försöker inte vara någon man inte är. Så ja.. då borde det ju öka chansen ? :P haha
om det är såhär:
Han gillar mej för jag påminner om hans ex.
Jag gillar honom för han påminner om killen jag gillar i över ett år.

Hur ska detta gå?! :P


Hemskt

Jag och min syster har haft en lång diskussion inatt. Och det visade sej att två av de värsta nätterna i mitt liv, var hon med om, men även en till!
Min bror vad med om en.
Jag var med om två. (tillsammans med syster)
Min syster var med om tre.
Tycker så sjuuukt synd om henne, men hon berättade att hon tycker så sjukt synd om mej. Hon önskade över allt annat att jag inte hade varit där. Att jag sluppit. Att först höra det, och sedan höra att hon var med om det en till gång, helt ensam av oss, det knäckte mitt hjärta </3

Vi pratade om att vi båda upplevt känslan att det bara finns en utväg. Döden.
Dock så berättade jag inte att jag gjorde det varje dag, i över 3 år. Och att det bara finns en enda anledning till att jag är i livet idag. Men den anledningen är iallafall Jessica. Det var henne jag kunde prata med, när som helst när jag mådde dåligt, vilket jag gjorde varje dag. Utan henne hade jag inte suttit här. Utan henne så hade du inte läst min blogg just nu. Utan henne skulle Du inte veta det minsta lilla om mej. Jag skulle aldrig ens ha funnits i dina tankar.

Så jag måste tacka dej, Jessica. För utan dej så hade jag inte orkat fortsätta. Utan dej hade jag inte träffat mina nya underbara vänner. Utan dej hade jag inte fått varit med om de glada stunder jag upplevt under den senaste tiden. Jag blir tårögd, och jag tackar dej för allt! Det känns som att jag inte visat min tacksamhet alls, men jag är otroligt tacksam! Det måste du veta! Du har räddat mitt liv. En bättre vän kan man inte få!
Tack Jessica! Jag älskar dej!

rita

Hej och god dag (natt)(morgon?). Har suttit och ritat i nästan 3 timmar och blev nyss klar. Kan försöka lägga upp en bild imorgon ;)

Vet inte om jag ska försöka sova eller inte.. Är inte överdrivet trött, men å andra sidan så är det fredag imorgon, och då brukar det ju hända saker.. så det kanske är bra att vara utvilad då? Fast även där; Å andra sidan, så blir man ju piggare igen.. Jaja, vi får se.
Imorgon klockan 14.00 så kommer pappa och hämtar mej, och om jag sover nu, då kommer jag inte ens vakna förns dess.. :/
Vi får se hur det blir...

-Knas -Nej det är inte Knas!!

Verkar som att det bara är jag som hatar ordet: Knas
?!
Vad man än skriver till folk, även om det är bra eller dåligt så får man ett enkelt, kort, ointresserat svar: Knas.
Man kan skrive ett långt meddelande och söka stöd eller medlidande, eller en lösning, och får ordet: Knas  som svar. Inget mer.

Nej, jag sätter en Fet DISS på ordet Knas!


Det blir aldrig som man tänkt sej

Inatt har jag pratat mycket med två killar på fb. Den ena gillar jag som en kompis (nr1), den andre lite mer (nr2).
Kille nr 2 loggar ut, och jag hoppades han skulle fråga efter nummer eller liknande
Kille nr 1 fortsätter snacka på, och en timme senare frågar han om mitt nummer, och om vi kan ta en fika nästa vecka...
Redan precis i början när vi började skriva tänkte jag för mej själv: Jag vill ingenting med honom. Jag kan ha han som en vän, men inget mer.
Och så blir det såhär.. Bara sådär från ingenstans. Oj, en fika + nummer So What? jo, vi har bara träffats en gång tidigare... och jag orkar inte...
Alltså, de andra killarna som jag inte varit intresserade av på något sätt, de har försökt bjuda ut mej på samma sätt.. men jag har inte viljat. Och jag vill inte krossa någons hjärta på något sätt!! För mina planer är igentligen att spara mej tills jag är 18 så jag kan gå ut med killen jag verkligen gillar! Och han är ingen av nr 1 och 2. Honom har jag gillar i över ett år, och det är honom jag mest vill ha. Men nr 2 påminner om honom och han får mej att må bra.

Så vad sjutton ska jag göra?!

Borlänge: Hiss och Diss

Vattenland
Hiss: Underbara rutschbanor, klättervägg, 1 meter höga vågor
Diss: Litet, öppetiderna, alla caféer och lunch ställen var stängda.
kommentar: Jag ska lätt åka dit igen, men bara tackvare äventyrsbadet. Staden SÖG

Hotell: Gustav Wasa Hotell  [ 4-stjärningt ]
Hiss: Jättesköna sängar, pool, fint hotell rent allmänt (dock var inte rummen någon höjdare)
Diss: Inga fläktsystem i rummen! Det var snorhett hela tiden och jag var helt blöt och klibbig över hela mej så länge jag var i rummet. Inte lätt att sova då. Tiderna till maten. Fula mattor haha
Kommentar: Först var jag väldigt besviken över hur rummen såg ut. Och ena sängen var bara en bäddsoffa.. det enda som kändes som lite mer ''lyx'' i rummet var väl platt-tv.n. Och kanske alla fontäner på hotellet.. + poolen såklart. DOCK så var det bara små och tråkiga fontäner + världens minsta simbasäng... typ 5 meter lång och..3 (?) meter bred.  
Eftersom jag bara varit på hotell två gånger i hela mitt liv så har man ju otroligt höga förväntningar, efter att ha sett alla lyxsvitar på tv och film, eftersom Där (på tv) kan man ju inte ha några billiga ''normala'' rum, utan de ska ju vara lyxigt och fint, så klart.


Staden Borlänge
Hiss: -
Diss: Inga människor någonstans. Allt var stängt 24/7. Inga mataffärer. Dött helt enkelt.
Kommentar: Läs detta, det är som ett stort skämt! Det är långt, och just därför är det ett skämt!
Första kvällen gick jag och Fredde ut. Vi gick på stan. Vi såg En människa i bussen förutom chaffisen, och TVÅ killar som gick förbi i en park lite senare... Vi skojade att vi var i House Of Wax -staden. Eller att alla döingar snart kommer mot oss när de ser oss som lever. Som sagt: det var Dött, helt enkelt.
Dagen efter (igår) försökte vi med allt... vi gick till ett bowling ställe, - det var sängt pga ägarbyte. Vi gick till två restuaranger, -de båda var stängda pga renovering. Vi gick till en galleria med typ.. bara ett par affärer i, -de var sängda pga renovering. Vi gick till ett café, - det var stängd pga av ägarbyte.
Vi gick till pressbyrång, - Det var stängt pga tiden. (klockan var strax före 18.00) omg.. vad sent, då måste man stänga... Vi frågade en taxichaufför om det fanns någon statoil någonstans. Han gav oss en vägbeskrivning, vi gick -LÅNGT, tillslut hittade vi en liten matbutik, -ÖPPEN (HALLELUJAH)!! sen gick vi tillbaka till hotellet!
Samma sak Idag. Vi testade flera saker, och allt var stängt. Vi åkte till ett framtids museeum, -Öppet, tro det eller ej. Sen åkte vi till ett café, - stängdt pga tiden (klockan 14.23) OH NO vad sent, måste stänga! Vi gick till ett annat café, där tog de bara kontanter... jaha, vi hade bara kort.. Vi gick till en gruva, -stängt. Vi åkte till stan för att äta för vi svalt och törstade ihjäl. Vi gick till ett café, -stängt (vet ej varför). Vi gick till Subway, -stängt pga renovering. Vi gick till en restuarang, -stängt (vet ej varför). Vi gick till en till restuarang, - stängt pga renovering. Vi åkte iväg för att åka till Max istället och skita i den där jävla staden! Vi såg en skyllt, inget mer... MAX... öö, jaha? vilket håll? om hur länge? ...ingen max...
Tillslut............Efter en timme........ en pizzeria UTANFÖR staden! , - ÖPPEN!!!!

Sen åkte vi i full fart hem.

Borlänge: Vattenland

Nuuu är jag hemma, äntligen, efter två och en halv vecka. Har inte varit hos pappa på 3 och en halv vecka! Så skönt att vara tillbaka i Uppsala! :)

Igår var jag, Hannah, Conny och Fredde på vattenlandet i Borlänge.



Jääädrans vad roliga vatten rutschkanor! Den röd-gula var ju sjuuuuukt kul! :D
Placering:
1. Röd-gul
2. blå
3. gul

Röd-gul: Lång och bred, inga rödljus, så alla kan åka när de vill och samtidigt om de vill. Man fick åka på stora badringar genom hela kanan och de gjorde att man snurrade runt genom den, och åkte högt upp mot väggen i svängarna. Galet roligt!
5/5 !!!

Blå:
Fina lampor i början som ändrar färg och sedan otroligt mysiga lampor som blinkar och ändrar från ringar till prickar som blinkar och lyser upp. Kanan heter: Black Hole, och det är precis vad den är ett tag. Första gången jag åkte höll jag på att få panik, och jag kände att jag inte skulle kunna åka den igen utan att få klasofobi. Det blev nämligen Bäcksvart i rutschkanan och man bara åker och ser ingenting alls! Sjukt läskigt, och jag har aldrig varit mörkrädd?! Dock så har jag ju kännt av på senare tid att jag upplever klasofobi känslor..
3/5

Gul: Heter något med 3G Turbo Speed, har jag för mej. Den var bara 40 meter och jättebrant! Inte rolig för fem öre måste jag säga... att springa 70 trappstegt för att sedan åka i 3 sekunder (överdriver ej) och kan inte ens andas eller titta för man får så mycket vatten i ansiktet, är väääldigt ovärt!
0/5 ... .. .


OMG vilken träning det blev igår! :) Vi sprang minst 20 gånger upp för de där trapporna med ca 70 trappsteg (räknade haha) efter varandra, + att vi simmade ganska många längder i simhallen, och sen simmade vi MOT strömmen som var väldigt lång, + de 1 meter höga vågorna som kom varje hel och halvtimma :) sjukt roligt, och jobbigt!

RSS 2.0