Så sjukt chockad

Fick precis reda på en chockerande nyhet!!
Minns ni Tommy-thai? Han jag tyckte väldigt mycket om förut och hade intima stunder med och världens triangelDRAMA mellan mig honom och Nat.. Någon som minns? Iallafall så fick jag precis reda på att jag aldrig kommer att få se honom igen. Och om jag nu ser honom så kommer jag inte ens att få krama om honom en sista gång. Han har nämligen blivit munk, för evigt. Han bor nu i thailand som munk och munkar får inte röra det motsatta könet överhuvudtaget. ;( I'm so sad right now!! Har verkligen saknat honom!!! ;(
 
 

Härliga Stockholm!

Som vanligt i mitt liv just nu så är det mycket som snurrar.
Idag: möte med psykologen
Imorgon: möte med socialtjänsten
I övermorgon: synundersökning
Dagen efter det (fredag): åka till Stockholm direkt efter skolan :) Ska hem till Kim och de underbara små barnen <3
 
 
Pengarna försvinner fort som fan oxå och överallt och det är mycket som ska betalas.
- Nås födelsedag -betalad
- Kulturnatten (krogen) -betalad
- Mat -ej köpt in
- UF-företag -ej betalad
- Studentskiva -betalad
- Studentkryssning (?) -ej betalad och ej prioterie 1
- Studentmössa -ej betalad
- Stockholmsbiljett -ej betalad
- Synundersökning -ej betalad
- Linser -ej betalad
 
 
Fyfan vad dyra linser är alltså!!

Mycket gammal bild. haha
 
 

Känner mig äcklig

Det är så sjukt mycket i mitt liv just nu. Bor på soffan hos mormor, går till psykolog, äter tabletter, är inblandad i socialtjänsten... Och dessutom en taskig kille...
 
I torsdags fick jag veta att Nå har sagt till sina kompisar att jag borde gå ner i vikt och att jag har för stor rumpa.
 
Redan den tisdagen jag gjorde slut med honom första gången så har jag känt mig äcklig när han viljat göra ''det'' med mig, efter det där personliga han sa till mig. Och när jag sedan fick höra det där i torsdags så har jag helt och hållet bara känt mig äcklig! Så fort han rört mig har jag bara viljat spy.
 
Hela dagen har jag viljat göra slut så jävla mycket, men när jag väl var påväg hem så började jag tveka. Jag vet inte varför. Så ringde han mig och ville träffa mig på stan och käka sushi, men jag dissade. Jag ville verkligen åka dit men då hade det blivit som att jag accepterat hur han snackat skit om mig sådär..
 
Jag har ju försökt vara perfekt för honom, och då måste han gå på personangrepp som min kropp! När han dessutom vet om mina ätstörningar! + att det e ju för fan han som har gödit mig hela tiden nu! Så jävla vidrigt!
 
 
 

RSS 2.0