BioTime - Battleship

Ger filmen 7/10 ;)
Det var både komiskt och lite spännande. Trodde inte det skulle vara så mycket komedi i filmen.

Både Rihanna (blä) och Alexander Skarsgård är med i filmen :o







Hunger Games ger jag 8.5/10
Gillar inte ''fantasy'' eller ''strids''filmer, men den här var faktiskt förvånadsvärt bra.





                                                                                                                                   


Så sjukt söt



                                                                                                                         


1 månad med Tirak

Idag är det en månad sedan  ( 18 mars ) jag och Nå kom fram till att bli ett par :D Poss<3





Ny bloggdesign på G

Sitter just nu i skolan på webbdesign och jobbar på min nya bloggdesign. Ska bli sås könt med en ny design! Äntligen!!

Kom till skolan för en timme sedan efter ett "läkarbesök".
Hade tid hos ungdomsmottagningen klockan 8.30, men tåger som skulle gå 7.57 var inställt, fick vi veta 7.57 på stationen! -.- suck.. Skulle inte hinna till min tid. Så jag ringde och försökte avboka, men det var antagligen för sent eftersom man ska ringa ett par dagar innan. Iallafall så tog vi 8.27 tåger istället och Emma följde med mig dit, och vi var där ca 9.00. Som tur var så hade barnmorskan jag bokat tid med inte hunnit gå vidare till nästa person än, så vi försökte skynda på ett möte så jag kunde få p-piller. Fick fylla i papper och gå igenom mina svar och sedan prata mer än vad vi hade planerat, med tanke på mina "fd" psykiska problem. Ska få tid hos psykolog om jag vill, men eftersom jag mår bättre just nu, när jag är med Nå, så vill jag helst inte gräva upp allt det där skiten till ytan igen, därför ska jag vänta lite med det.

Fick även göra ett gratis klamydiatest. Får svar i veckan. Dock tror jag inte att jag har det, men det verkar ju inte så farligt heller? Vet inte så mycket om det ärligt talat...

Ska forsätta nu med designen. Den är snart klar i Photoshop, dock så är det bara en mall. Sedan är det alla koder och de riktiga grejerna som ska in. Det kommer ta ett tag! :(


Den sämsta film jag någonsin sett!


Och jag har inte ens kollat klart än.. men kan redan garantera att jag aldrig sett en sämre film! De sämsta skådisarna EVER!!!!

                                                                                                                                   

Orkar ej Nå

Han har suttit och spelar 24/7 i 3 dygn!! hela lördagen bara låg jag i hans säng ... och idag då? samma hittills! JAG DRAR HEM !!!!!
                                                                                                                                   

Chan rak ter



Min mobil har en spärr för betalningstjänster och jag kan därför inte köpa t.ex. sms biljett till bussen!
Jag tänkte ta bussen som tar 10 minuter härifrån till stationen, för att sedan ta bussen till Nå. Men nu funkade ju inte smsbiljetten och jag har inget busskort till stadsbussen. Så jag tänkte gå till stationen! MEN det fick jag ej för honom. <3 Han tänker ta en timmes resa ända till min dörr, bara för att kunna betala min buss till stationen, så ska vi åka tillbaka till honom. Eftersom det är sent och mörkt vill han inte att jag ska gå till stationen härifrån, bor nämligen inte i ett så bra område... Men jag sa att jag kunde gå. Det regnar och blåser kallt, jag tror inte det är så många som är ute efter att våldta eller mörda just nu i detta väder. Så jag kan gå! Men ikke. <3

Chan rak ter Tirak Nå <3
Jag älskar dig Älskling Nå <3

                                                                                                                                  


Gisslandrama i Uppsala

Var och käkade sushi med Bibbi idag. När vi sedan skulle gå till bussen hamnade vi i kaoser av ett gisslandrama i Stadshuset i Uppsala.








Filmed by me
Fredan den 13.de



*UPDATE*
Gisslan och gisslan .... njaaa... det var en kille som hotade att ta livet av sig för att han blivit utvisad från Sverige. Då hade han tydligen hotat personalen oxå, men enligt tidningen så hade all personal kommit ut medan han var kvar där inne i ett par timmar till och hotade att ta sitt liv.
                                                                                                                                   

Jack Sparrow - Lonely Island

Hahaha


                                                                                                                                   

Ledig

Hallååå.
Idag är jag ledig! <3 Dock gick jag upp tidigt imorse eftersom Nå skulle till skolan och jag var ändå tvungen att åka hem idag så jag åkte med honom.

Har haft konstant migrän i 3 dygn! Men den är äntligen över :D Men är fortfarande förkyld...

I tisdags var jag alltså sjuk, men Nå ville åka hem till sig och jag ville följa med honom. På tågstationen tog vi en wonderbar fika <3


Nu ska ja se på Big Brother, sedan ska jag spela GH :)
                                                                                                                                   

André Zuniga BTW

När vi var på bio förra veckan så var även André där med någon tjej. Och jag måste säga att han är mycket kortare och knubbigare än vad jag trodde!!! xD



                                                                                                                                   


Hunger Games

Jag, Nå, Emma (Nå's syster) och Alex (Emmas kille) var på bio förra veckan. Vi gick på Hunger Games. En mycket bra film måste jag säga! Inte min typ av film, men den var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara.



Så småningom ska vi gå på Titanic 3D oxå! :) <3 Längtar :)
                                                                                                                                   

I'm home

Precis hemkommen från norrland! skönt! Farmor började bli väldigt kärrig av sig så jag ville bara därifrån... Dock kommer man hem till en superarg mamma istället...

I norrland blev det att bada jacuzzi och åka/köra fyrhjuling iaf! :D ( + mycket GH spel!
Farmor och byggt en bastu och köpt jacuzzi, så de har ett litet spa i källaren i rummet bredvid där jag och Nå sov.
Nå fick köra fyrhjulingen medan jag satt bakom istället - jag ville inte köra :P 
Och Nå överraskade mig med sina GH talanger!!! Jag, han och Fredrik spelade jättemycket både fredag och lördag. Nå och Fredde körde den första omgången, och ag kände direkt: Jag vill inte spela!
Nå körde på expert och missade inte en enda ! Och dessutom har han inte spelar på 2-3 år -sa han..


Idag ska jag kolla alla BB avsnitt jag missat (5st), Revenge, läxor (3ämnen). YEY..



Ska försöka lägga in någon bild senare, men kan inte idag. 
                                                                                                                                   


Akuten - Check!

HalloHallo! Aldeles strax bär det av mot norrland med Nå, pappa och Jimmy. Själv har jag dygnat medan Nå sovit ca 2-3 timmar nu. Dock måste han gå upp nu!!! Men han är OMÖJLIG att få upp ur sängen på morgonen...!!

Festen med Nås syster m.f. var bra, tills jag hamnade på akuten...
Helt plötsligt från ingenstans började det värka i axeln, som sedan fort ökade i smärta. Jag fick massage av någon tjej som gick vårdutbildning och värken gick typ över. MAX 1 minut senare, då hon lämnat rummet, kom smärtorna tillbaka - ännu starkare!
Jag låg i rummet i källaren och hade Nå och Emma (hans ''syster'') som sällskap medan smärtorna gick över i kramper. Sen minns jag inte mer än att jag låg i soffan i vardagsrummet på standardvåningen, där alla andra var. Där låg jag och krampade mer och mer och mer och mer. Krampen spred sig ifrån axeln ut till armen och högerbröstet. Det var många som samlades runt mig och det var flera stycken som försökte massera eller hålla i min hand när jag fick kramperna.
Jag krampade så mycket att jag fick tårarna att rinna, men jag grät inte. Jag hade huvudet i Nås knä, och han var livrädd. Vissa trodde att jag fick en stroke.
Det var några som ringde efter ambulans, men alla ambulanser hade skickats till Uppsala! Så det skulle ta 20 minuter för den att komma fram till mig. Som tur var så var det en kille som var nykter, och hade körkort! Så en annan kille bar ut mig till bilen, och vi körde fort till akuten i Östhammar. 3 minuter tog det. När vi kom fram till akuten så var dörren låst, och Nå som hade panik slog nästan in dörren! Läkare kom och jag åkte snabbt in i ett rum och fick spruta och tabletter. Kramperna fortsatte länge till.

Sammanlagt krampade jag i 3 timmar!



Efter ett par timmar fick jag åka tillbaka till festen, då vi tog det lugnt.
Efter festen behövde vi någonstans att sova, och Emmas kompis mamma ägde ett hotell, som vi skulle få låna ett gratis rum i. Så vi åkte dit. Svinkallt. När vi kom dit så dog vi alla inombords... HOTELL ?! vafan, vi fick sova i en ute....stuga?! utan värme! Det var lika kallt där inne som utomhus, och rummet var så litet att vi fyra inte ens kunde stå upp samtidigt! Vi sov i vinterjackor, två täcker, två filtar + värmen från varandra.
Ovärt...

Nu ska jag försöka få upp killen min. Wish me good luck!
                                                                                                                                   

RSS 2.0